Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 60,96 * € 111,85 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820503
 • 760947036295
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL Het is niet alleen...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, RDS CAL, Client Access License"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL

Het is niet alleen mogelijk om direct ter plaatse toegang te krijgen tot grafische desktops en Windows-toepassingen. Dankzij Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL zijn er ook tal van mogelijkheden om op afstand te bedienen en te werken aan een uiterst flexibele oplossing. Maar wat zijn precies de voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL om de technische veiligheid te verhogen?

De juiste toegangslicenties voor het systeem


Om de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL op de bestaande Windows Server te gebruiken, zijn de juiste toegangslicenties nodig. De klassieke serverlicenties zijn op dit punt niet voldoende en daarom moet u bij de aanschaf van extra licenties letten op de toewijzing aan de server. Op dit punt moet ook een onderscheid worden gemaakt tussen User en Device CAL's.

De User CAL's die in deze aanbieding zijn opgenomen, kunnen aan precies één gebruiker worden toegewezen. Dit stelt de gebruiker in staat om flexibel te werken en vanaf verschillende apparaten toegang te krijgen tot de instellingen en de server. Zo kunnen alle details op de server binnen de kortst mogelijke tijd worden gewijzigd, zodat de controle over de structuren en de applicaties te allen tijde kan worden gehandhaafd.

Meer veiligheid met de juiste licentie


Met de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL kunnen alle bestaande services voor een gebruiker worden geactiveerd, bijvoorbeeld om opgeslagen bestanden af te drukken of om de bestandsopslag aan te passen. Het aantal gekoppelde apparaten is hier niet relevant, zodat de persoon met toegang altijd toegang heeft tot de functies en toepassingen in de vorm van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL. Op deze manier zijn de instellingen rond de licenties gespecialiseerd voor één persoon, zodat geen enkele derde partij toegang heeft tot de inhoud van de server. Meer veiligheid is op deze basis nauwelijks mogelijk.

De voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL


Eenvoudig beheer van eigen serversystemen Gestructureerde
toegang door één persoon Maximale veiligheid dankzij
duidelijke traceerbaarheid Duidelijk overzicht van bestaande
taken Kan worden gebruikt met specifieke licenties en gemakkelijk aan te passen
Eenmalige aanschaf voor permanente serverbeveiliging

Koop nu de juiste Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL

Met de aanbiedingen in onze winkel is het niet moeilijk om de juiste Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL te kiezen. Dit vereenvoudigt het gepersonaliseerde beheer van de server en maakt het hele proces van aanpassingen gestructureerd en begrijpelijk. In combinatie met de juiste licentie kan de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL worden aangeschaft om binnen enkele minuten aan de slag te gaan met het systeem en te vertrouwen op hoge kwaliteit. Niets staat dus een modern en doelgericht serverbeheer in de weg.

Wat is echt belangrijk

 

Wat zijn CAL's precies?

CAL's zijn computerbeveiligde inkoop- en levenscyclusondersteunende systemen. Op deze manier kan een server worden benaderd om aanpassingen te doen en de veiligheid van de applicatie goed in de gaten te houden. Afhankelijk van de keuze van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, zijn er dan verschillende functies voor gebruik.

Hoe lang blijft de licentie geldig?

Er is geen vaste termijn voor de licenties die wij aanbieden. Eenmaal aangekocht kunnen de licenties permanent gebruikt worden zonder dat ze opnieuw moeten worden betaald in maandelijkse of jaarlijkse intervallen. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw eigen veiligheid te handhaven dankzij de CAL's.

Hoe passen CAL en licentie in elkaar?

Om te kunnen profiteren van een succesvolle applicatie moeten de juiste CAL's worden geselecteerd voor de betreffende server. Zo is er bijvoorbeeld een speciale licentie voor de Windows Server 2016, die het mogelijk maakt om de aangekochte systemen achteraf volledig te gebruiken.

 

Leveringsomvang:

Microsoft Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, 1 CAL

Factuur op uw naam incl. BTW.

Instructies voor een eenvoudige installatie.

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, RDS CAL, Client Access License"
23 okt. 2020

Top Abwicklung, gerne wieder.

Alles bestens, top Ware, Key authentisch, Aktivierung erfolgreich.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken