Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 8.1 Home

€ 20,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964604
 • WN7-00651
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  Snelheid en betrouwbaarheid zijn de redenen voor het grote succes van het huidige...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 8.1 Home"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

 

Snelheid en betrouwbaarheid zijn de redenen voor het grote succes van het huidige Windows 7-besturingssysteem, en de volgende generatie van Windows is nu opnieuw uitgevonden - met een volledig nieuwe touch-gebruikersinterface en voor een nieuwe generatie van apparaten. Ervaar een nieuwe manier van het gebruik van zowel vingertop, touch, en muis en toetsenbord, een nieuwe manier om op het web te surfen, en een nieuwe manier om alledaagse dingen te doen met apps. Ontdek Windows op een geheel nieuwe manier!

Apps voor Windows 8.1: Een perfecte interactie

Zoek in de Windows Store naar interessante en populaire apps die je helpen bij je dagelijkse taken en die je laten ervaren hoe ze intelligent samenwerken: Windows Apps wisselen informatie met elkaar uit om je te helpen je doelen gemakkelijker te bereiken apps worden bijgewerkt via de Windows Store. De winkel biedt de mogelijkheid voor persoonlijke aanbevelingen. Met Windows 8 kunnen gebruikers hun apps en instellingen overzetten tussen meerdere pc's om deze eenvoudig te kunnen testen. Voor ontwikkelaars biedt Windows 8 unieke mogelijkheden onafhankelijk van het platform.

Internet Explorer 10: Minder browser, meer comfort

De kracht ervan is de terughoudendheid: met Internet Explorer 10 is uw hele scherm gewijd aan wat voor u het belangrijkste is, de webpagina's. De navigatie binnen de webpagina's of de bediening van de browser kan eenvoudig en comfortabel met de vingertoppen of de muis worden uitgevoerd. U kunt uw favoriete sites eenvoudig vastzetten in het Startmenu direct naast uw Apps.Internet Explorer 10 is speciaal ontworpen voor Windows 8-apparaten. IE's hardwareversnelling belooft een snelle en vlotte weergave van websites. De Windows desktop maakt gebruik van dezelfde rendering en high-performance scripting module. De browser is ontworpen voor maximale prestaties, zodat u sneller kunt surfen en uw video's en afbeeldingen er soepeler, veiliger en veiliger uitzien en aanvoelen. Beveiligingsfuncties zoals SmartScreen en Tracking Protection werken perfect samen met Windows om u meer veiligheid en privacy te bieden, en het aankomende besturingssysteem ondersteunt zowel x86- als ARM-gebaseerde chiparchitecturen. Chipfabrikanten zoals AMD, Intel, NVIDIA, Qualcomm en Texas Instruments hebben al eerste plannen aangekondigd voor samenwerking met Microsoft.

Eigenschappen:

 • Nieuw ontwerp van het startscherm: Het Startmenu van Windows wordt vervangen door een aanpasbare, schaalbare schermvullende weergave van de apps.
 • Tegels met meldingen: Gebruikers krijgen in één oogopslag de laatste informatie over hun apps.
 • Natuurlijk en eenvoudig schakelen tussen actieve apps.
 • Apps kunnen eenvoudig en gemakkelijk aan de zijkant van het scherm worden geplaatst, verkleind of vergroot.
 • Apps maken gebruik van HTML5 en JavaScript om het beste te halen uit de prestaties van de PC.
 • Touchoptimalisatie voor snel surfen: In combinatie met hardwareversnelling en een nog krachtigere Internet Explorer 10.

Systeemeisen

Als u al een andere versie van een Windows-besturingssysteem gebruikt, dan weet u waarschijnlijk dat er altijd minimale eisen zijn waaraan uw machine moet voldoen om het besturingssysteem goed te laten werken.

Als u Windows 8.1 wilt gebruiken, heeft u nodig

 • Processor: 1 Gigahertz (GHz)* of sneller met ondersteuning voor PAE, NX en SSE2
 • RAM: 1 Gigabyte (GB) (32-bits) of 2 GB (64-bits)
 • Harde schijf: 16 GB (32-bits) of 20 GB (64-bits)
 • Grafische kaart: Microsoft DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM-stuurprogramma

Zorg ervoor dat u aan deze eisen voldoet.

Leveringsomvang:

Microsoft Windows 8.1 Home, 32/64bit, Meertalig

 • Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Windows 8.1 Home.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 8.1 Home"
5 nov. 2019

Empfehlung

Alles perfekt, rasche Abwicklung und Download.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken