Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1

€ 11,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 969646021
 • GFC-02729
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Voor alle veeleisende thuisgebruikers biedt Microsoft het optimale besturingssysteem met Windows...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 7 Home Premium SP1"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Voor alle veeleisende thuisgebruikers biedt Microsoft het optimale besturingssysteem met Windows 7 Home Premium SP1. Het beschikt over tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger Windows Vista. Naast de exclusieve inhoud, bestaande uit talrijke mediaprogramma's, zijn er functies om de prestaties van de gebruikersinterface en op het gebied van veiligheid te verhogen.

Windows 7 Home Premium: meer overzicht en meer efficiëntie

Met Windows 7 Home Premium geeft Microsoft u een besturingssysteem dat zich onderscheidt met een moderne gebruikersinterface, nieuwe functies en andere vereenvoudigingen. Zo hebben de ontwikkelaars talrijke programma's zoals WordPad en Paint voorzien van een lintmenubalk. Daarom heeft u de belangrijke instrumenten permanent in het vizier en maakt u uw werk nog efficiënter. U kunt bijvoorbeeld de Multi-Touch-functie gebruiken om met meerdere vingers tegelijk in Paint te tekenen met behulp van het aanraakscherm. Met Windows 7 Home Premium bent u niet langer beperkt door Sidebar en kunt u op elk gewenst moment widgets op uw bureaublad plaatsen.

Met de nieuwe DirectX 11 wordt uw systeem ook op het gebied van prestaties verbeterd. Dit biedt Windows Home 7 Premium de nodige ondersteuning om zelfs complexe grafische processen zonder problemen af te handelen. De snelheid van het besturingssysteem, dat beduidend sneller is dan zijn voorganger Windows Vista, is opvallend positief.

Duidelijke administratie en snelle navigatie

Het repertoire aan nieuwe functies in Microsoft Windows 7 Home Premium is enorm: Om de prestaties van het systeem en de gebruikersinterface te optimaliseren, heeft Microsoft het Security Center geïntegreerd, dat de status van de firewall en de virusscanner controleert. Het foutloggingprogramma biedt ook gedetailleerde probleemrapporten. Met de verbeterde Windows zoekopdracht navigeert u in de toekomst sneller en nauwkeuriger. De virtuele map van Windows 7 Home Premium biedt ook snelle toegang tot gegevens in de zogenaamde bibliotheken. Naast de touch-support is het nu veel intuïtiever om thuisnetwerken te creëren.

Microsoft Windows 7 Home Premium ondersteunt het schrijven en afspelen van HDTV en DVD. U ontvangt ook het Windows Media Center, de Media Player en enkele games bij uw aankoop. Sommige onnodige taakbalk- en verkenningsfuncties zijn niet langer opgenomen voor optische doeleinden.

Exclusieve toegang voor meer veiligheid

Met Windows 7 Home Premium heeft u de mogelijkheid om biometrische authenticatie te gebruiken om uw computer nog beter te beveiligen. U gebruikt deze functie voor algemene toegang tot het besturingssysteem of om de rechten van bepaalde gebruikers te vergroten. Met behulp van de whitelist krijgen systeemprogramma's in Microsoft Windows 7 Home Premium administratieve rechten wanneer ze worden uitgevoerd, waardoor er geen verdere bevestiging nodig is. Extra, regelmatige updates houden uw computer up-to-date en veilig.

Systeemeisen

Er zijn systeemvereisten waaraan u moet voldoen om het Windows 7 Home Premium-besturingssysteem goed te kunnen uitvoeren. Als u niet aan deze eisen voldoet, zult u niet ten volle kunnen genieten van het potentieel van dit besturingssysteem. Als u Windows 7 Home Premium wilt uitvoeren, hebt u het volgende nodig:

 • 1 GHz of snellere 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor
 • 1 GB RAM (32-bits)/ 2 GB RAM (64-bits)
 • 16 GB vrije ruimte op de harde schijf (32-bits)/20 GB (64-bits)
 • DirectX 9 grafisch apparaat met Windows Display Driver model 1.0 of hoger

Zorg ervoor dat u aan al deze systeemeisen voldoet. Als dit niet het geval is, heeft u geen toegang tot alle functies van dit besturingssysteem.

Leveringsomvang:

 • Echte productsleutel voor online activering van Microsoft Windows 7 Home Premium SP1
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
 • Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 7 Home Premium SP1"
5 nov. 2019

Empfehlung

Alles perfekt, rasche Abwicklung und Download.

29 nov. 2017

Toller Service, top Produkt , immer wieder gern

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken