Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 11 Pro N for Workstation

Microsoft Windows 11 Pro N for Workstation

€ 213,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821995
 • HZV-00101
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 11 Pro N voor Werkstation - Moderniteit en Efficiëntie De nieuwe Windows-versie...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Pro N for Workstation"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 11 Pro N voor Werkstation - Moderniteit en Efficiëntie

De nieuwe Windows-versie overtuigt met veel spannende functies, met een nieuw ontwerp en natuurlijk met een verscheidenheid aan versies. Het is dus de moeite waard voor bedrijven om Windows 11 Pro N for Workstation te gebruiken en hun eigen werk naar een nieuw niveau te brengen. Maar in welke specifieke aspecten verschilt deze versie van de klassieke Windows 11? Wij laten u zien wanneer Windows 11 Pro N for Workstation voor u de moeite waard is en waar u op moet letten bij de aanschaf ervan.

Windows 11 Pro N voor Werkstation

Ideaal voor prestatiegericht werken direct in het bedrijf

Vooral in de dagelijkse praktijk is het van belang dat de laadsnelheid kort is en de uitvoering steeds soepel verloopt. Met Windows 11 Pro N for Workstation staan prestaties en de nodige efficiëntie centraal in het hele besturingssysteem. Vooral voor de integratie van apparaten met hogere basisprestaties wordt deze versie van Windows 11 een zeer goede basis.

De focus rond Windows 11 Pro N for Workstation ligt niet alleen op de eindapparaten zelf, maar natuurlijk ook op de bijbehorende accessoires. Net als in de vorige versie zijn benaderingen zoals adapterkoppeling met SMB Direct natuurlijk geïntegreerd. Windows 11 belooft dus aanzienlijke tijdwinst en merkbaar meer comfort voor operationeel gebruik. Gecombineerd met een aanzienlijke verbetering van de geheugenprestaties en moderne datasystemen, blijft u veilig.

Veel nieuwe functies voor Windows 11 Pro N voor Workstation

U hoeft niet ver te zoeken voor spannende nieuwe functies met Windows 11 Pro N for Workstation. De nieuwe taakbalk, het geoptimaliseerde contextmenu, de widgets of de Microsoft Store zijn goede voorbeelden van de ontwikkeling van het besturingssysteem. Bovendien blijven dezelfde systemen als voorheen ondersteund door Microsoft, wat betekent dat er geen nieuwe uitdagingen zijn voor uw workflows. In combinatie met de verbeterde bediening voor aanraakapparaten en de integratie van schermpennen, blijft u aan de veilige kant. Windows 11 Pro N for Workstation biedt u dus nog meer zekerheid als besturingssysteem voor uw dagelijkse werk.

Windows 11

Nuttige verschillen in directe vergelijking met de Home-versie

Bij het vergelijken van Windows 11 Home en Windows 11 Pro N for Workstation komen tal van verschillen aan het licht. Niet alleen de geschiktheid voor krachtige toestellen, maar ook de basisfuncties van de Pro-versie blijven op deze manier behouden. Met de volgende tabel kunt u in één oogopslag zien wat Windows 11 Pro N for Workstation biedt:

 

Windows 11 Thuis

Windows 11 Pro N
voor Werkstation

Microsoft-account vereist voor installatie

Ja

Geen

Hyper-V virtualisatie

Geen

Ja

Directe opsporing van verloren apparaten

Ja

Ja

Bestaande App Locker

Geen

Ja

Azure Active Directory integratie

Geen

Ja

Ouderlijk toezicht en actieve bescherming

                      Ja           

Ja

Remote Desktop als basisfunctie

Geen

Ja

Geïntegreerde onderhoudsperiode

24 maanden

36 maanden


De overgang tussen thuisgebruik en kantoorgebruik op locatie is ook veel soepeler geworden met Windows 11 Pro N for Workstation. Door gebruik te maken van de cloud is het mogelijk om ter plaatse te beginnen werken en thuis verder te werken. Dit geldt niet alleen voor apparaten met Windows 11 Pro N voor Workstation. Het houdt ook de link met een andere versie of zelfs met systemen met Windows 10.

Koop nu de nieuwe Windows 11 Pro N voor Workstation

Als het gaat om snel en soepel werken op kantoor, is Windows 11 Pro N for Workstation meestal de gemakkelijkste keuze. De combinatie van enorme snelheid en de nodige beveiliging van uw gegevens maakt het nieuwe besturingssysteem tot een ware verademing. Rond de business versie zonder Media Player, hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over een gebrek aan middelen. Dit maakt het voor u gemakkelijk om steeds flexibel en dynamisch te werken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Pro N for Workstation"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken