Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 11 Pro N

Microsoft Windows 11 Pro N

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821992
 • Win_11_P
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 11 Pro N - Innovatie voor het dagelijkse werk Met Microsoft Windows 11 Pro N is een...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Pro N"

Windows 11 Pro N - Innovatie voor het dagelijkse werk

Met Microsoft Windows 11 Pro N is een nieuwe versie beschikbaar die precies het juiste product is voor een professionele en gelaagde implementatie. In vergelijking met de minder dure Home-versie bent u met Windows 11 Pro N niet afhankelijk van een lokale account, maar bent u permanent flexibel in de gang van zaken. Dit betekent dat de nieuwe Windows ook zonder internet kan worden geïnstalleerd. Maar wat zijn de andere voordelen van Windows 11 Pro N en wat is hier precies van belang?

Windows 11 Pro N

Praktische beveiligingsfuncties in het nieuwe ontwerp

Wat de technische beveiliging betreft, is Windows aanzienlijk verbeterd. Met name de Pro-versie maakt komaf met talrijke bugs die in de vorige versies een vlekkeloze werking in de weg stonden. Vooral bij professioneel gebruik van het systeem speelt veiligheid een doorslaggevende rol. De volgende functies zijn nieuw in Windows 11 Pro N:

 • Windows Sandbox: testen en uitproberen van Windows in een virtuele omgeving.
 • Windows Bitlocker: Moderne versleutelingstechnologie voor schijven en apparaten.
 • Windows Hyper-V: andere besturingssystemen draaien als een virtuele computer.
 • Remote desktop functie: Rechtstreekse toegang tot uw computers vanop afstand.

Deze voordelen zijn bijzonder relevant voor uw eigen netwerk van meerdere toestellen. Zij maken het mogelijk veel beter samen te werken en te begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is. De manier en de uitvoering van digitale samenwerking is ook merkbaar versterkt met Windows 11 Pro N door de verbeterde integratie van videoconferencing. U kunt dus waarschijnlijk de meest efficiënte, moderne en technisch precieze Windows op de markt tot nu toe verwachten.

Meer functies met Windows 11 Pro N

Een blik op de vele verbeteringen die Windows 11 Pro N nu biedt, toont vooral de nog duidelijkere structuur. Dit geldt bijvoorbeeld voor het nieuwe design, dat zich duidelijk onderscheidt van zijn voorganger en optimaal aansluit bij uw processen. Hetzelfde geldt voor de verbeterde Microsoft Store, waar u meer functies en belangrijke extra programma's voor uw dagelijks leven kunt vinden.

Maar niet alleen in het algemeen voor Windows 11, maar ook met Windows 11 Pro N zijn er enkele nieuwe functies in vergelijking met andere versies. Dit geldt bijvoorbeeld voor de limiet van het werkgeheugen. Voorheen was dit beperkt tot 128 GB, maar nu kun je tot 2 TB RAM in je toestel installeren. Windows 11 Pro N ondersteunt nu ook tot twee volwaardige processors. Vanuit technisch oogpunt biedt dit aanzienlijk meer comfort voor het systeem.

Windows 11

Het verschil tussen Windows Home en Pro

Hoewel we de belangrijkste aspecten al hebben behandeld, zijn er nog enkele verschillen tussen Windows 11 Pro N en Windows 11 Home N. Hoewel het algemene scala van functies en het ontwerp vergelijkbaar zijn, geldt dit niet voor alle aspecten. In onze tabel hebben wij de belangrijkste details nog eens duidelijk belicht en geven wij u wat meer informatie:

 

Windows 11 Home N

Windows 11 Pro N

Microsoft-account vereist voor installatie

Ja

Geen

Hyper-V virtualisatie

Geen

Ja

Firewall en netwerkbeveiliging

Ja

Ja

Nieuwe BitLocker-apparaatversleuteling

Geen

Ja

Azure Active Directory integratie

Geen

Ja

Hoge veiligheid in het besturingssysteem

                      Ja          

Ja

Remote desktop als basisfunctie

Geen

Ja

Geïntegreerde onderhoudsperiode

24 maanden

36 maanden


Koop nu Windows 11 Pro N zelf

Als ook u op zoek bent naar een besturingssysteem dat gemaakt is om efficiënt te werken, dan is Windows 11 Pro N precies de juiste keuze. Deze versie is het systeem zonder geïntegreerde mediaspeler, maar met Windows 11 Pro krijgt u ook de versie met geïntegreerde mediaspeler. U beslist dus zelf wat voor u belangrijk is voor uw nieuwe besturingssysteem. U bent van harte welkom om de sleutel voor Windows 11 Pro N direct hier bij ons te kopen en uzelf te beveiligen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Pro N"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken