Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 11 Pro for Workstation

Microsoft Windows 11 Pro for Workstation

€ 213,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821997
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 11 Pro for Workstation - ideaal voor bedrijven Terwijl de versie voor werkplekken...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Pro for Workstation"

Windows 11 Pro for Workstation - ideaal voor bedrijven

Terwijl de versie voor werkplekken altijd heeft kunnen overtuigen met prestaties, is dat met Windows 11 Pro for Workstation niet veranderd. Met name voor bedrijven maakt dit een operationele implementatie op het hoogste niveau mogelijk die sneller, moderner en veerkrachtiger werkt. Ook dit jaar zijn er dus aanzienlijk sterkere prestaties op het gebied van snelheid en geheugen om de samenwerking rond het bedrijf goed te bevorderen.

 Windows 11 Pro

Meer prestaties voor het besturingssysteem op de werkplek

Het verwerken van grote hoeveelheden gegevens wordt meestal een uitdaging op de thuis-pc. Met de nieuwe Windows 11 Pro for Workstation kunt u echter het hoogste prestatieniveau en nieuwe comfortniveaus verwachten. Zowel ter plaatse op kantoor als rechtstreeks in het thuiskantoor kunt u rekenen op een moeiteloze implementatie. Je bent dus al klaar voor de projecten van je toekomst.

Een van de doorslaggevende voordelen van Windows 11 Pro for Workstation is dat de verbinding van apparaten via de cloud aanzienlijk is verbeterd. Dit vergemakkelijkt de samenwerking van alle afdelingen en zorgt voor een betere coördinatie op elke locatie. Hoewel er geen volledig nieuw systeem is ingevoerd in vergelijking met de vorige versie, zijn er nu wel aanpassingen aangebracht voor het nieuwe besturingssysteem. Zo kunnen talrijke insecten effectief en efficiënt worden verwijderd.

Spannende nieuwe functies met Windows 11

Vooral het nieuwe uiterlijk, de verbeterde taakbalk en het geoptimaliseerde startmenu maken Windows 11 over het geheel genomen veel overzichtelijker. Hetzelfde geldt voor de geoptimaliseerde Microsoft Store, de effectief herziene contextmenu's en talrijke nieuw toegevoegde pictogrammen. Maar waarin verschilt Windows 11 Pro for Workstation nu precies van de andere versies van het nieuwe systeem?

 • Grotere opslagcapaciteit en hogere snelheid
 • Geoptimaliseerde samenwerking door versterking van de cloud
 • Ondersteuning voor technisch moderne high-end toestellen
 • Afstemming van het systeem op hoge computerbelastingen
 • Ondersteuning voor maximaal 4 CPU's en 6 TB RAM

Dankzij de aanzienlijk hogere prestaties staat niets een efficiënte werking meer in de weg. Veel apparaten op de werkplek gaan op dit punt veel verder dan de gebruikelijke eisen. Wie vertrouwt op moderne krachtige computers hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van het besturingssysteem. In directe vergelijking met andere versies biedt de nieuwe Windows 11 Pro for Workstation dus vergelijkbare prestaties als Windows 11 Pro, maar dan geoptimaliseerd voor uw apparaat.

Windows 11 Start

Meer veiligheid en comfort voor werk op hoog niveau

Niet alleen de pure snelheid van het besturingssysteem, maar ook de praktische beveiliging wordt een doorslaggevend voordeel. Door over te stappen op Windows 11 Pro for Workstation hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eerdere beveiligingslekken. Vooral voor gebruik op de werkplek is het daarom van cruciaal belang te vertrouwen op veilige en technisch goed doordachte oplossingen. Met Windows 11 Pro for Workstation bent u de andere versies altijd een stap voor.

Op die manier kunt ook u rekenen op uitstekende prestaties om technisch up-to-date te zijn. Voor commerciële eisen staat u met Windows 11 Pro for Workstation dus altijd aan de veilige kant en vertrouwt u op een optimale begeleiding. Als u als particulier ook op zoek bent naar een nieuwe versie van Windows 11, dan hebben wij daar natuurlijk ook de juiste systemen voor.

Koop nu de nieuwe Windows 11 Pro voor Workstation

Als u ook op zoek bent naar een besturingssysteem dat meer dan voldoet aan uw eisen in het dagelijks gebruik, dan moet u Windows 11 Pro for Workstation kopen. Op die manier bent u nu al voorbereid op de hardware van morgen en brengt u de verandering in uw bedrijf op gang. In dit opzicht is de upgrade ook voor u gegarandeerd de moeite waard om uw systemen in het bedrijf up to date te brengen. Hier bij Blitzhandel24 voorzien wij u daarom van de juiste Windows 11 Pro for Workstation product key.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Pro for Workstation"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken