Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 11 IoT Enterprise

Microsoft Windows 11 IoT Enterprise

€ 152,47 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821998
 • PN 6F6-00170
 • Permanent geldig
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 11 IoT Enterprise - de beste metgezel voor het besturingssysteem Rond Windows 11 IoT...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 IoT Enterprise"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 11 IoT Enterprise - de beste metgezel voor het besturingssysteem

Rond Windows 11 IoT Enterprise kunt u een goed doordachte verdere ontwikkeling verwachten met veel nieuwe functies en elementen. Dit maakt het gemakkelijk om de gebruikerservaring te verbeteren en uw eigen prestaties te verhogen. Wie Windows 11 IoT Enterprise wil aanschaffen, krijgt de nodige aanvullingen op het gebied van beveiliging, connectiviteit en toegevoegde waarde. Zo kunt u de nieuwe inhoud en methoden op elk van uw apparaten optimaal benutten.

Windows 11 IoT Onderneming

Deze nieuwe functies zijn beschikbaar met Windows 11 IoT Enterprise

De overgang van Windows 10 naar Windows 11 luidt een serieuze verandering in die het besturingssysteem fundamenteel verandert. Hoewel er geen nieuwe beheertools zijn voor het gebruik van Windows 11 IoT Enterprise, zal het projectwerk veel dynamischer worden. Dit maakt het gemakkelijk om de volgende voordelen en functies te gebruiken om het eigen werk goed te vergemakkelijken.

 • Subsysteem voor Linus GUI

De nieuwe Windows Subsystem for Linux GUI is een van de hoogtepunten van Windows 11 IoT Enterprise. In de toekomst zullen hierdoor ook de diverse Linux GUI-toepassingen kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld om een holistische Linux-omgeving te draaien. Naast de commandoregelhulpmiddelen en -hulpprogramma's kunnen nieuwe werklasten en gebruikssituaties worden geïmplementeerd.

 • WLAN 6E en USB 4.0

Een aanzienlijke verbetering op het gebied van compatibiliteit wordt geboden door de USB 4.0-benadering. Wie zelf Windows 11 IoT Enterprise wil aanschaffen, zal in de toekomst van dit belangrijke voordeel kunnen profiteren. Hieraan is, net als bij Wi-Fi 6E, ondersteuning toegevoegd voor IoT-apparaten om te profiteren van een hogere snelheid en een betere dekking. Windows 11 is dus merkbaar verbeterd.

 • Moderne interface

Ook vermeldenswaard is de geoptimaliseerde en moderne gebruikersinterface. Windows 11 IoT Enterprise, bijvoorbeeld, verschijnt in een volledig nieuw ontwerp, dat kalmte en sereniteit moet uitstralen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe en frisse geluiden die het besturingssysteem op positieve wijze vergezellen. Dit maakt het nog eenvoudiger om uw weg te vinden in Windows 11 IoT Enterprise.

Maximale compatibiliteit en vertrouwde processen

Wat de ingebouwde processen betreft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over zaken als compatibiliteit. In combinatie met regelmatige kwaliteitsupdates worden de functies steeds gecontroleerd en indien nodig opnieuw uitgebreid. Aangezien Windows 11 IoT Enterprise op dezelfde basis is gebaseerd als de vorige versie, is er geen ingrijpende wijziging nodig. Dit betekent dat u ook in de toekomst kunt vertrouwen op een uitstekende gegevensbasis en het beste besturingssysteem kunt veiligstellen. U zult zeker snel gewend raken aan de verbeterde look en feel van Windows 11 IoT Enterprise.

Windows 11 IoT Onderneming

Dit is hoe Windows 11 IoT Enterprise een verademing wordt

Vooral voor beheerders van bedrijfssystemen is het de moeite waard om ook dit jaar de nieuwe versie Windows 11 IoT Enterprise aan te schaffen. Zowel voor bestaande netwerken als voor nieuw geplande systeemomgevingen staat u aan de veilige kant. Voor dagelijks gebruik met de nodige aandacht voor prestaties en veiligheid is er dus een betrouwbare oplossing. Vooral de IoT-referentie maakt zo volledige ondersteuning van al uw Windows-gebruikersinterfaces mogelijk.

Voor operationeel gebruik wordt Windows 11 IoT Enterprise zo een allrounder als het gaat om een technisch moderne en up-to-date oplossing. Dankzij regelmatige updates hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke problemen en technische bugs. Dus met Windows 11 IoT Enterprise hebt u toegang tot een state-of-the-art en volledig uitgebreide oplossing voor dagelijks gebruik.

Koop Windows 11 IoT Enterprise nu en bespaar actief!

Als u ook wilt profiteren van de nieuwe Windows 11 IoT Enterprise, kunt u de gewenste productcodes bij ons verkrijgen. U bent dus aan de veilige kant, zowel in klein formaat als voor grotere eisen. Op die manier kunt u uw besturingssysteem up-to-date brengen en vertrouwen op de laatste updates en foutloze toevoegingen. Als u vragen hebt over onze producten, zullen wij u uiteraard graag competent bijstaan en u helpen bij de keuze van uw versie.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 IoT Enterprise"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken