Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 11 IoT Enterprise

Microsoft Windows 11 IoT Enterprise

€ 243,98 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821998
 • Permanent geldig
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 11 IoT Enterprise - de beste metgezel voor het besturingssysteem Rond Windows 11 IoT...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 IoT Enterprise"

Windows 11 IoT Enterprise - de beste metgezel voor het besturingssysteem

Rond Windows 11 IoT Enterprise kunt u een goed doordachte verdere ontwikkeling verwachten met veel nieuwe functies en elementen. Dit maakt het gemakkelijk om de gebruikerservaring te verbeteren en uw eigen prestaties te verhogen. Wie Windows 11 IoT Enterprise wil aanschaffen, krijgt de nodige aanvullingen op het gebied van beveiliging, connectiviteit en toegevoegde waarde. Zo kunt u de nieuwe inhoud en methoden op elk van uw apparaten optimaal benutten.

Windows 11 IoT Onderneming

Deze nieuwe functies zijn beschikbaar met Windows 11 IoT Enterprise

De overgang van Windows 10 naar Windows 11 luidt een serieuze verandering in die het besturingssysteem fundamenteel verandert. Hoewel er geen nieuwe beheertools zijn voor het gebruik van Windows 11 IoT Enterprise, zal het projectwerk veel dynamischer worden. Dit maakt het gemakkelijk om de volgende voordelen en functies te gebruiken om het eigen werk goed te vergemakkelijken.

 • Subsysteem voor Linus GUI

De nieuwe Windows Subsystem for Linux GUI is een van de hoogtepunten van Windows 11 IoT Enterprise. In de toekomst zullen hierdoor ook de diverse Linux GUI-toepassingen kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld om een holistische Linux-omgeving te draaien. Naast de commandoregelhulpmiddelen en -hulpprogramma's kunnen nieuwe werklasten en gebruikssituaties worden geïmplementeerd.

 • WLAN 6E en USB 4.0

Een aanzienlijke verbetering op het gebied van compatibiliteit wordt geboden door de USB 4.0-benadering. Wie zelf Windows 11 IoT Enterprise wil aanschaffen, zal in de toekomst van dit belangrijke voordeel kunnen profiteren. Hieraan is, net als bij Wi-Fi 6E, ondersteuning toegevoegd voor IoT-apparaten om te profiteren van een hogere snelheid en een betere dekking. Windows 11 is dus merkbaar verbeterd.

 • Moderne interface

Ook vermeldenswaard is de geoptimaliseerde en moderne gebruikersinterface. Windows 11 IoT Enterprise, bijvoorbeeld, verschijnt in een volledig nieuw ontwerp, dat kalmte en sereniteit moet uitstralen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe en frisse geluiden die het besturingssysteem op positieve wijze vergezellen. Dit maakt het nog eenvoudiger om uw weg te vinden in Windows 11 IoT Enterprise.

Maximale compatibiliteit en vertrouwde processen

Wat de ingebouwde processen betreft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over zaken als compatibiliteit. In combinatie met regelmatige kwaliteitsupdates worden de functies steeds gecontroleerd en indien nodig opnieuw uitgebreid. Aangezien Windows 11 IoT Enterprise op dezelfde basis is gebaseerd als de vorige versie, is er geen ingrijpende wijziging nodig. Dit betekent dat u ook in de toekomst kunt vertrouwen op een uitstekende gegevensbasis en het beste besturingssysteem kunt veiligstellen. U zult zeker snel gewend raken aan de verbeterde look en feel van Windows 11 IoT Enterprise.

Windows 11 IoT Onderneming

Dit is hoe Windows 11 IoT Enterprise een verademing wordt

Vooral voor beheerders van bedrijfssystemen is het de moeite waard om ook dit jaar de nieuwe versie Windows 11 IoT Enterprise aan te schaffen. Zowel voor bestaande netwerken als voor nieuw geplande systeemomgevingen staat u aan de veilige kant. Voor dagelijks gebruik met de nodige aandacht voor prestaties en veiligheid is er dus een betrouwbare oplossing. Vooral de IoT-referentie maakt zo volledige ondersteuning van al uw Windows-gebruikersinterfaces mogelijk.

Voor operationeel gebruik wordt Windows 11 IoT Enterprise zo een allrounder als het gaat om een technisch moderne en up-to-date oplossing. Dankzij regelmatige updates hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke problemen en technische bugs. Dus met Windows 11 IoT Enterprise hebt u toegang tot een state-of-the-art en volledig uitgebreide oplossing voor dagelijks gebruik.

Koop Windows 11 IoT Enterprise nu en bespaar actief!

Als u ook wilt profiteren van de nieuwe Windows 11 IoT Enterprise, kunt u de gewenste productcodes bij ons verkrijgen. U bent dus aan de veilige kant, zowel in klein formaat als voor grotere eisen. Op die manier kunt u uw besturingssysteem up-to-date brengen en vertrouwen op de laatste updates en foutloze toevoegingen. Als u vragen hebt over onze producten, zullen wij u uiteraard graag competent bijstaan en u helpen bij de keuze van uw versie.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 IoT Enterprise"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken