Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 11 Enterprise

Microsoft Windows 11 Enterprise

€ 142,30 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821993
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 11 Enterprise - meer comfort voor de bedrijfsvoering Bedrijven zijn afhankelijk van...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 11 Enterprise"

Windows 11 Enterprise - meer comfort voor de bedrijfsvoering

Bedrijven zijn afhankelijk van krachtige en moderne besturingssystemen. Daarom is het belangrijk over de nieuwste functies te beschikken en de samenwerking in uw eigen bedrijf te bevorderen. Met Windows 11 Enterprise hebt u precies het juiste besturingssysteem in handen om te profiteren van meer snelheid, meer structuur en meer eenvoud. Op die manier vormen fouten zoals een gebrek aan efficiëntie niet langer een probleem voor de dagelijkse werking.

Windows 11 Onderneming

Het verschil met Windows 11 Enterprise N

Veel klanten vragen zich af waarin Windows 11 Enterprise verschilt van de versie met een extra N in de naam. Met Windows 11 Enterprise kunt u vertrouwen op de uiterst handige Media Player. Dit wordt zeer belangrijk voor het afspelen van muziek en video's zonder een vervelende post-installatie. Versies met de N in de naam missen deze functie.

Als u niet bewust wilt vertrouwen op een versie van Windows 11 die niet is afgestemd op muziek, film en camera, wordt Windows 11 Enterprise de betere keuze. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over systeemcompatibiliteit, zelfs als u uw systemen wilt upgraden. Hoewel praktische mediapakketten kunnen worden aangeschaft en later als extra's kunnen worden geïnstalleerd, is de montage achteraf in de meeste gevallen een kostbare zaak.

Dit is hoe Windows 11 is verbeterd

Een blik op de functies die Windows 11 biedt in vergelijking met zijn voorganger doet hopen op meer. Niet alleen het ontwerp, maar ook de compatibiliteit voor een soepele samenwerking is fundamenteel verbeterd. Hierdoor kunt u zowel thuis als op kantoor beter werken zonder de functies uit het oog te verliezen. U moet zich ook altijd bewust zijn van de volgende verschillen:

 

Windows 10 Onderneming

Windows 11 Onderneming

Info Centrum voor praktische tips

Ja

Ja

Moderne en bug-vrije Microsoft Store

Geen

Ja

Firewall en netwerkbeveiliging

Ja

Ja

Cortana assistent optimalisatie

Geen

Ja

Rustige en dynamische lay-out

Geen

Ja

Video conferencing integratie

                   Nee          

Ja

Kleinere en eenvoudigere updates

Geen

Ja

Menu instellingen wissen

Ja

Ja


Andere functies, zoals verbeterde automatisering en toegevoegde eenvoud, maken Windows 11 Enterprise tot een goede aanpak. Dankzij de levering van grotere hoeveelheden voor bedrijven, heeft elk apparaat zijn eigen licentie en kan het in het werkproces worden geïntegreerd. Zo zijn in de nieuwe versie talrijke bugs weggewerkt om het comfort en de duidelijkheid te verhogen. U kunt dus uw sleutel voor Windows 11 Enterprise hier bij ons kopen.

Windows 11 Onderneming

Ideaal voor meer comfort en compatibiliteit ter plaatse

Voor een vlotte samenwerking tussen vele afdelingen is een praktisch en krachtig systeem van essentieel belang. In vergelijking met de andere versies van Microsoft 11, kunt u met de Enterprise-versie een krachtige oplossing verwachten. Het richt zich op de laatste technische updates, heeft de mediaspeler en beveiligt uw gegevens op de best mogelijke manier. Dit betekent dat zelfs gevoelige gegevens en inhoud geen risico lopen, zodat u altijd professioneel beschermd bent.

Niet alleen voor uw eigen behoeften, maar voor alle apparaten in uw bedrijf kunt u met Windows 11 Enterprise nieuwe normen stellen. Compactere updates en nieuwe functies, zoals het innovatieve bestandsbeheer, maken het besturingssysteem nog eenvoudiger. Zo kunt u altijd de juiste volumelicentie voor de apparaten in uw bedrijf veiligstellen en iedereen in het team uitrusten met goede systemen.

Windows 11 Enterprise nu bij ons kopen

Wilt u nu zelf een versie van Windows 11 gebruiken die eenvoudige en altijd efficiënte systeemcontrole mogelijk maakt? Dan wordt Windows 11 Enterprise de perfecte basis voor een soepele samenwerking. Extra verbeteringen, zoals eenvoudiger beheer van open vensters, zorgen ook voor meer comfort op het scherm. U kunt dus het beste zelf kiezen voor de nieuwe Windows 11 Enterprise en vertrouwen op de nieuwste innovaties in de bediening.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 11 Enterprise"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken