Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821139
 • KW4-00144
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  Windows 10 Enterprise N LTSB 2015 - Veiligheid en stabiliteit zonder compromissen...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

 

Windows 10 Enterprise N LTSB 2015 - Veiligheid en stabiliteit zonder compromissen

Met de release van Windows 10 in de zomer van 2015 heeft Microsoft de manier waarop nieuwe versies van Windows worden gedistribueerd fundamenteel veranderd. In plaats van om de paar jaar een verbeterde versie van Windows op de markt te brengen, zoals voorheen het geval was, brengt Microsoft nu om de zes maanden grote functie-updates voor Windows uit. Deze worden gratis ter beschikking gesteld aan alle gebruikers. Dit snelle, automatische ontgrendelingsritme is echter niet geschikt voor alle soorten computers en toepassingsscenario's. Vooral voor bijzonder veiligheidskritische apparaten is het vaak belangrijker om een betrouwbaar en veilig systeem te gebruiken dan om over de nieuwste functies te beschikken. Om aan deze behoefte te voldoen, definieert Microsoft regelmatig versies van Windows 10 als behorend tot de Long Term Servicing Branch (LTSB). Deze versies worden geleverd met beveiligingspatches voor een bijzonder lange tijd zonder dat er een functie-update nodig is. De Long Term Servicing Branch is exclusief voor Windows 10 beschikbaar in de Enterprise Edition N. Windows 10 Enterprise is, net als alle andere Windows-versies, te koop bij blitzhandel24 tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Perfecte service en advies, uitstekende prijzen en vooral onze populaire Blitzversand ronden uw bestelling af bij blitzhandel24.

Long Term Serving - Wat betekent dat concreet?

Het Long Term Servicing Channel voor Microsoft Windows Updates is een speciaal updatekanaal dat exclusief beschikbaar is voor kopers van Microsoft Windows Enterprise. Het biedt met name stabiele Windows 10-versies (momenteel vanaf 2015, 2016 en 2019) met beveiligingspatches, hotfixes en stabiliteitsupdates, zonder dat de functie-upgrades die verplicht zijn voor normale Windows 10-installaties moeten worden gedownload. Dit is vooral gunstig voor beheerders van computers en apparaten die speciaal zijn ontworpen voor een stabiele continue werking.

Hoe lang kan ik nog gebruik maken van Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015?

Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015 zal worden ondersteund tot oktober 2020, zelfs tot 2025 zullen er beveiligingspatches en kleine stabiliteitsupdates worden uitgebracht. Bij het opzetten van nieuwe Windows Enterprise-installaties met Long Term Servicing wordt echter aangeraden de recentere versie vanaf 2019 te gebruiken, tenzij er andere redenen zijn om dit niet te doen. In het algemeen kunt u echter Windows 10 Enterprise N LTSB aanschaffen zonder dat u enig financieel risico loopt. Een latere update naar Windows 10 Enterprise N LTSC 2019 is mogelijk.

U weet nog steeds niet zeker of Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015 de juiste keuze is voor uw toepassing? Onze vriendelijke en competente medewerkers geven u graag telefonisch, per e-mail of hier op de site in de chat advies over al uw vragen over Windows 10 en de LTSB/LTSC-versies.

 

Wat is Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015?

LTSB-versies (sinds 2019 LTSC) van Windows 10 Enterprise N worden voor een bijzonder lange tijd met beveiligingspatches geleverd zonder dat een versie-upgrade van het hele besturingssysteem nodig is. Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015 zal regelmatig worden bijgewerkt tot oktober 2020, Microsoft zal gebruikers ondersteunen met beveiligingspatches tot 2025 als onderdeel van zijn Extended Support. Tijdens deze overgangsfase is de klantenondersteuning echter alleen beschikbaar tegen een meerprijs.

Wie moet Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015 kopen?

Windows 10 Enterprise richt zich vooral op klanten die hogere eisen stellen aan de stabiliteit en veiligheid van hun systemen. De LTSB- en LTSC-versies zijn vooral bedoeld voor apparaten die niet worden gebruikt in alledaagse kantoortoepassingen. Bijvoorbeeld medische apparatuur of PC's die ontworpen zijn voor het monitoren van andere machines. De 2015 versie van de Windows 10 Long Term Servicing Branch moet vandaag de dag alleen nog worden geïnstalleerd op computers die bedoeld zijn om andere computers te vervangen door dit systeem of die in een netwerk moeten werken met LTSB-2015 systemen. Als u volledig nieuwe pc's instelt, wordt aanbevolen de huidige versie Windows 10 Enterprise N LTSC 2019 te gebruiken, die tot 2029 zal worden gepatcht.

Waarom zou ik Windows 10 Enterprise N LTSB kopen?

Microsoft garandeert dat er voor de LTSB- en LTSC-versies van Windows 10 Enterprise N extra lange tijd beveiligingsupdates worden geleverd. Met deze versies kunt u duurzame systemen opzetten die weinig handmatig beheer vergen. Dit is ideaal voor apparaten voor industriële procesbewaking of gespecialiseerde apparaten voor eenmalig gebruik zoals die in de geneeskunde of in de vorm van automatische machines worden gebruikt.

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • Factuur met vermelding van BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise N LTSB 2015"
22 okt. 2020

Für den Preis echt super!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken