Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021

Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021

€ 264,32 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821999
 • DG7GMGF0D19L:0001
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kopen - hier bij Blitzhandel24 Als u een up-to-date en compact...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021"

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kopen - hier bij Blitzhandel24

Als u een up-to-date en compact Windows-besturingssysteem nodig hebt voor uw bedrijf, is Windows 10 Enterprise LTSC 2021 precies de juiste oplossing. Vooral aspecten als bedrijfszekerheid en voortdurende actualisering maken een goede indruk. Dit maakt het voor u veel gemakkelijker om het voor zaken te gebruiken en te vertrouwen op moderne toepassingen. Met Windows 10 Enterprise LTSC 2021 profiteert u dus altijd van een efficiënte IT-omgeving.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 biedt deze toepassingen

Vooral de gebieden connectiviteit en compatibiliteit zijn in de nieuwe versie grondig aangepakt en herzien. Ook de permanente kosten voor lopende operaties moeten op deze manier grondig worden gereduceerd om de interne en operationele processen te optimaliseren. Dit maakt het gemakkelijk om een beroep te doen op een groter aantal functies dan in enige andere versie tot nu toe.

Hoewel Windows al heeft aangekondigd dat het de ingebouwde ondersteuning zal inkorten tot slechts vijf jaar vanaf de versie van 2021, geldt dit niet voor alle IoT-uitlopers. Degenen die Windows 10 Enterprise LTSC 2021 willen kopen, hoeven zich geen zorgen te maken over de ernstige beperkingen. Het zal dus nog zinvoller zijn om voor de uitgebreidere versie te kiezen en actief gebruik te kunnen maken van meer functies. Dus waarom niet zelf profiteren van krachtige systemen in werking?

Meer rechtszekerheid voor belangrijke software- en IT-projecten

Door de vele nieuwe inhouden zijn aspecten als coördinatie en rechtszekerheid aanzienlijk toegenomen. Dit heeft als voordeel dat Windows 10 Enterprise LTSC 2021 nog meer geschikt is voor commercieel gebruik en dus een goede indruk maakt. Ook de volgende functies maken een optimale uitvoering mogelijk en bieden verbeteringen ten opzichte van de voorganger:

 • Uitbreiding van de aangeboden ondersteunende functies
 • Verlaging van de minimumeisen voor gebruik
 • Mens/machine-interface voor real-time gegevensuitwisseling
 • Geoptimaliseerde compatibiliteit met het Linux-ecosysteem
 • Uitvoeren van Linus AI modules op de Windows container
 • Soepel proces van updaten van gebruikte apparaten

Dankzij de verbeterde ondersteuning voor Linux-systemen zijn de mogelijkheden van de toepassing nu veel uitgebreider. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 wordt zo een echte allrounder als het gaat om geoptimaliseerde workflows en moderne processen. Met slechts 16 GB geheugen en 2 GB Ram zijn de eisen lager dan ooit tevoren. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken op elk operationeel apparaat en te vertrouwen op innovatieve systemen.

Windows-10-IoT-Enterprise-LTSC-2021

Ideaal voor soepel en continu gebruik

De vele implementaties voor een nog flexibeler beheer maken het gemakkelijk om op competente wijze updates te verkrijgen op het gebied van beveiliging. Op dit ogenblik hangt de administratie volledig af van de OEM's. Taken zoals validatie en het doorvoeren van updates lopen dus altijd via het Device Update Centre. In combinatie met de geavanceerde ondersteuningsfuncties en updates zult u merken dat het IoT Enterprise-project op lange termijn gemakkelijk in de dagelijkse activiteiten kan worden geïntegreerd.

Als de uitgebreide schat aan informatie belangrijk voor u is, kunt u rekenen op goede ondersteuning met het nieuwe Enterprise-product. Hier bij ons kunt u Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kopen en tegelijkertijd veel geld besparen. Op die manier profiteert u jarenlang van een optimale service en van superieure producten die u in uw dagelijkse werkzaamheden vele uren werk besparen.

Koop Windows 10 Enterprise LTSC 2021 nu zelf

Als u nu ook op lange termijn wilt profiteren van een goede en langdurige service, dan is Windows 10 Enterprise LTSC 2021 precies de juiste basis voor u. Op die manier kunt u goed begeleid worden binnen het kader van uw IT en kunt u rekenen op een compacte ondersteuning. Wij zijn u hier bij Blitzhandel24 graag van dienst en nemen u alle rompslomp uit handen. Dit maakt het gemakkelijk om op het gebied van IT op de hoogte te blijven en het besturingssysteem als onderdeel te integreren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken