Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021

Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021

€ 264,32 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821999
 • DG7GMGF0D19L:0001
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kopen - hier bij Blitzhandel24 Als u een up-to-date en compact...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kopen - hier bij Blitzhandel24

Als u een up-to-date en compact Windows-besturingssysteem nodig hebt voor uw bedrijf, is Windows 10 Enterprise LTSC 2021 precies de juiste oplossing. Vooral aspecten als bedrijfszekerheid en voortdurende actualisering maken een goede indruk. Dit maakt het voor u veel gemakkelijker om het voor zaken te gebruiken en te vertrouwen op moderne toepassingen. Met Windows 10 Enterprise LTSC 2021 profiteert u dus altijd van een efficiënte IT-omgeving.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 biedt deze toepassingen

Vooral de gebieden connectiviteit en compatibiliteit zijn in de nieuwe versie grondig aangepakt en herzien. Ook de permanente kosten voor lopende operaties moeten op deze manier grondig worden gereduceerd om de interne en operationele processen te optimaliseren. Dit maakt het gemakkelijk om een beroep te doen op een groter aantal functies dan in enige andere versie tot nu toe.

Hoewel Windows al heeft aangekondigd dat het de ingebouwde ondersteuning zal inkorten tot slechts vijf jaar vanaf de versie van 2021, geldt dit niet voor alle IoT-uitlopers. Degenen die Windows 10 Enterprise LTSC 2021 willen kopen, hoeven zich geen zorgen te maken over de ernstige beperkingen. Het zal dus nog zinvoller zijn om voor de uitgebreidere versie te kiezen en actief gebruik te kunnen maken van meer functies. Dus waarom niet zelf profiteren van krachtige systemen in werking?

Meer rechtszekerheid voor belangrijke software- en IT-projecten

Door de vele nieuwe inhouden zijn aspecten als coördinatie en rechtszekerheid aanzienlijk toegenomen. Dit heeft als voordeel dat Windows 10 Enterprise LTSC 2021 nog meer geschikt is voor commercieel gebruik en dus een goede indruk maakt. Ook de volgende functies maken een optimale uitvoering mogelijk en bieden verbeteringen ten opzichte van de voorganger:

 • Uitbreiding van de aangeboden ondersteunende functies
 • Verlaging van de minimumeisen voor gebruik
 • Mens/machine-interface voor real-time gegevensuitwisseling
 • Geoptimaliseerde compatibiliteit met het Linux-ecosysteem
 • Uitvoeren van Linus AI modules op de Windows container
 • Soepel proces van updaten van gebruikte apparaten

Dankzij de verbeterde ondersteuning voor Linux-systemen zijn de mogelijkheden van de toepassing nu veel uitgebreider. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 wordt zo een echte allrounder als het gaat om geoptimaliseerde workflows en moderne processen. Met slechts 16 GB geheugen en 2 GB Ram zijn de eisen lager dan ooit tevoren. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken op elk operationeel apparaat en te vertrouwen op innovatieve systemen.

Windows-10-IoT-Enterprise-LTSC-2021

Ideaal voor soepel en continu gebruik

De vele implementaties voor een nog flexibeler beheer maken het gemakkelijk om op competente wijze updates te verkrijgen op het gebied van beveiliging. Op dit ogenblik hangt de administratie volledig af van de OEM's. Taken zoals validatie en het doorvoeren van updates lopen dus altijd via het Device Update Centre. In combinatie met de geavanceerde ondersteuningsfuncties en updates zult u merken dat het IoT Enterprise-project op lange termijn gemakkelijk in de dagelijkse activiteiten kan worden geïntegreerd.

Als de uitgebreide schat aan informatie belangrijk voor u is, kunt u rekenen op goede ondersteuning met het nieuwe Enterprise-product. Hier bij ons kunt u Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kopen en tegelijkertijd veel geld besparen. Op die manier profiteert u jarenlang van een optimale service en van superieure producten die u in uw dagelijkse werkzaamheden vele uren werk besparen.

Koop Windows 10 Enterprise LTSC 2021 nu zelf

Als u nu ook op lange termijn wilt profiteren van een goede en langdurige service, dan is Windows 10 Enterprise LTSC 2021 precies de juiste basis voor u. Op die manier kunt u goed begeleid worden binnen het kader van uw IT en kunt u rekenen op een compacte ondersteuning. Wij zijn u hier bij Blitzhandel24 graag van dienst en nemen u alle rompslomp uit handen. Dit maakt het gemakkelijk om op het gebied van IT op de hoogte te blijven en het besturingssysteem als onderdeel te integreren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken