Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019

€ 213,48 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820249
 • 100564-DE
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 10 Enterprise - Planning voor de toekomst met langdurige ondersteuning Met...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 10 Enterprise - Planning voor de toekomst met langdurige ondersteuning

Met de release van Windows 10 in 2015 is Microsoft de laatste grote versie van Windows die is uitgebracht voor de nabije toekomst. In plaats van om de paar jaar een nieuwe versie te lanceren, zorgt Microsoft sindsdien voor continue updates. Nieuwe functies en verbeteringen komen dus alle gebruikers ten goede. Wat aantrekkelijk is voor veel particuliere gebruikers kan hinderlijk zijn voor systeembeheerders in bedrijven, overheden en andere instellingen met een uitgebreide IT-infrastructuur. Om de update-cycli voor deze doelgroep beter beheersbaar te maken, biedt Microsoft via het zogenaamde Long Term Support Channel (LTSC) Windows-versies aan, die zonder extra functie-updates over een langere periode met de nodige beveiligingsupdates en -patches worden geleverd. Licenties voor Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 zijn verkrijgbaar bij blitzhandel24 tegen topvoorwaarden. Natuurlijk zoals altijd met bliksemafleider.Dit spreekt voor de Windows 10 Enterprise-Editie

Met de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise kiest u voor een van de meest veilige versies van Windows ooit. Windows 10 biedt sterke bescherming tegen malware en hackeraanvallen met Windows Defender. In de Enterprise-versie van het besturingssysteem is deze beveiliging nog verder verbeterd en uitgebreid met nauwkeuriger instelbare functies. De Windows Defender Application Guard en de Application Control functie ondersteunen u hierbij. Dankzij het Resilient Filesystem (RFS) genezen beschadigde datasets als bij toverslag.
Bovenal ondersteunt Windows 10 Enterprise Edition u in het updateproces. Update Analytics-mogelijkheden stellen u in staat om te controleren welke componenten en toepassingen in uw systeeminfrastructuur u moet bijhouden voordat u een update uitvoert naar een nieuwe versie van Windows 10 Enterprise LTSC. Dit zal de voorspelbaarheid van uw updates verder verbeteren. Het gebruik van LTSC-versies van Windows 10 Enterprise is in dit opzicht bijzonder nuttig.Het lange termijn ondersteuningskanaal

Door de aankoop van Microsoft Windows 10 Enterprise krijgt u toegang tot het LTS-kanaal van Microsoft Windows 10, dat beveiligingsupdates en -patches biedt tot zes jaar nadat een LTSC-versie van Windows is uitgebracht. Plan Windows updates voor uw bedrijf op deze manier voor de lange termijn. Immers, IT moet worden afgestemd op uw behoeften en niet andersom. Om de drie jaar brengt Microsoft een nieuwe LTSC-versie van het systeem uit. De vorige versie zal worden voorzien van beveiligingsupdates gedurende twee tot drie jaar vanaf deze datum. Dit zorgt ervoor dat u genoeg tijd heeft om de volgende LTSC-update in uw bedrijf uit te rollen.


Weet u nog niet zeker of u Windows 10 Enterprise LTSC wilt kopen? Ons vriendelijke en competente supportteam adviseert u graag over al uw vragen over Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - per e-mail, telefoon of live chat.


Wat is het Lange Termijn Ondersteuningskanaal voor Windows 10?

Om de paar jaar definieert Microsoft een versie van Windows 10 als een LTSC-versie. Hierdoor wordt het systeem voor een bijzonder lange tijd voorzien van beveiligingsupdates, zonder dat er versie- en functie-updates voor het systeem geïnstalleerd hoeven te worden. Dit vermindert de administratieve rompslomp aanzienlijk.Wie moet Windows 10 Enterprise LTSC kopen?

Microsoft's LTSC-versie van Windows 10 Enterprise is vooral gericht op IT-beheerders in grotere bedrijven, overheidsinstellingen of onderwijsinstellingen. In dergelijke instellingen betekent de anders noodzakelijke twee keer Jaarplaatsvindende update van de Windows-functie een aanzienlijke inspanning. Daarnaast is het in veel gevallen noodzakelijk om medewerkers te trainen in het gebruik van nieuwe functies en eventueel aangepaste interface-elementen. LTSC-versies van Windows zijn voorzien van beveiligingsupdates voor maximaal zes jaar, dus het is slechts nodig om ongeveer elke drie jaar een nieuwe versie van Windows 10 te distribueren.Waarom zouden beheerders Windows 10 Enterprise LTSC gebruiken?

Het gebruik van Windows 10 Enterprise LTSC betekent niet alleen minder moeite voor het onderhoud van uw IT-systemen. Het biedt ook een voorspelbare tijdshorizon voor het updaten van uw infrastructuur. Vooral in grotere bedrijven kunnen u en uw management dus al in een vroeg stadium een tijdvenster definiëren voor de vernieuwing van uw IT-infrastructuur. Door ook de planning om hardware en andere softwareproducten afhankelijk te updaten, bespaart u veel tijd en geld. Een goede reden om Microsoft Windows 10 Enterprise te kopen.

 

Microsoft Windows 10 - voor elke gebruiker het juiste besturingssysteem beschikbaar

Naast de terugkeer van het populaire Startmenu, dat in Windows 8 kortstondig was verdwenen, biedt Windows 10 ook de Persoonlijke Assistent Cortana aan, waarmee u een verscheidenheid aan toepassingen met spraakopdrachten kunt bedienen. Bovendien is Windows 10, net als de vorige versies, verkrijgbaar in verschillende versies. Microsoft heeft zich hier specifiek gericht op de individuele doelgroepen, zodat het voor iedere gebruiker van een geschikt eindapparaat echt de moeite waard is om Windows 10 te kopen. De afzonderlijke varianten zijn inbegrepen:

 

Wilt u Windows 10 gebruiken als uw werkcomputer?

In dit geval raden wij u aan een van de Office suites te gebruiken die speciaal voor Windows 10 zijn ontwikkeld:

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Microsoft Windows Enterprise LTSC 2019
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019"
22 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken