Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820555
 • KW4-00144
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - Veiligheid en stabiliteit zonder compromissen Met de...meer

Productinformatie "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - Veiligheid en stabiliteit zonder compromissen

Met de release van Windows 10 in de zomer van 2015 heeft Microsoft de manier waarop nieuwe versies van Windows worden gedistribueerd fundamenteel veranderd. In plaats van om de paar jaar een verbeterde versie van Windows uit te brengen, brengt Microsoft sindsdien om de zes maanden belangrijke functie-updates voor Windows uit. Deze worden gratis ter beschikking gesteld aan alle gebruikers. Dit snelle, automatische publicatieritme is echter niet geschikt voor alle soorten computers en toepassingsscenario's. Vooral bij bijzonder veiligheidskritische apparaten is het vaak belangrijker om een betrouwbaar en veilig systeem te gebruiken dan om over de nieuwste functies te beschikken. Om aan deze behoefte te voldoen, definieert Microsoft regelmatig versies van Windows 10 als behorend tot de Long Term Servicing Branch (LTSB). Deze worden geleverd met beveiligingspatches voor een bijzonder lange tijd zonder dat er een functie-update nodig is. De Long Term Servicing Branch is exclusief voor Windows 10 beschikbaar in de Enterprise-Editie. U kunt Windows 10 Enterprise, net als alle andere Windows versies, kopen bij blitzhandel24 tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Perfecte service en advies, uitstekende prijzen en vooral onze populaire Blitzhandel24 bliksemafleveringsdienst ronden uw bestelling bij blitzhandel24 af.

Long Term Serving - Wat betekent dat concreet?

Het Long Term Servicing Channel voor Microsoft Windows Updates is een speciaal updatekanaal dat exclusief beschikbaar is voor kopers van Microsoft Windows Enterprise. Het biedt met name stabiele Windows 10-versies (momenteel vanaf 2015, 2016 en 2019) met beveiligingspatches, hotfixes en stabiliteitsupdates zonder de noodzaak om de functie-upgrades te downloaden die verplicht zijn voor normale Windows 10-installaties. Dit is met name voordelig voor beheerders en exploitanten van computers en apparaten die speciaal zijn ontworpen voor een stabiele continue werking.

Hoe lang kan ik Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015 blijven gebruiken?

Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015 wordt regelmatig ondersteund tot oktober 2020, en zelfs beveiligingspatches en kleine stabiliteitsupdates zullen worden uitgebracht tot 2025. Bij het opzetten van nieuwe Windows Enterprise-installaties met Long Term Servicing is het desalniettemin aan te raden, tenzij er geen andere redenen zijn die daartegen pleiten, om de recentere versie vanaf 2019 te gebruiken. In het algemeen kunt u echter Windows 10 Enterprise LTSB kopen zonder enig financieel risico te nemen. Een latere update naar Windows 10 Enterprise LTSC 2019 is mogelijk.

U weet nog niet zeker of Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015 de juiste keuze is voor uw toepassing? Onze vriendelijke en competente medewerkers adviseren u graag telefonisch, per e-mail of hier op de site in de chat over al uw vragen over Windows 10 en de LTSB/LTSC-versies.

Wat is Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015

LTSB-versies (sinds 2019 LTSC) van Windows 10 Enterprise zijn voor een bijzonder lange tijd voorzien van beveiligingspatches zonder dat een versie-upgrade van het hele besturingssysteem nodig is. Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015 zal tot oktober 2020 worden voorzien van regelmatige updates. Als onderdeel van de Extended Support zal Microsoft gebruikers tot 2025 ondersteunen met beveiligingspatches. Tijdens deze overgangsfase kan de klantenondersteuning echter alleen tegen een meerprijs worden gebruikt.

Wie moet Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015 kopen?

Windows 10 Enterprise richt zich vooral op klanten die hogere eisen stellen aan de stabiliteit en veiligheid van hun systemen. De LTSB- en LTSC-versies zijn vooral bedoeld voor apparaten die niet worden gebruikt in alledaagse kantoortoepassingen. Bijvoorbeeld medische apparatuur of PC's die ontworpen zijn voor het monitoren van andere machines. De 2015 versie van de Windows 10 Long Term Servicing Branch moet vandaag de dag alleen nog worden geïnstalleerd op computers die bedoeld zijn om andere computers te vervangen door dit systeem of die in een netwerk moeten werken met LTSB-2015 systemen. Als u volledig nieuwe pc's installeert, is het raadzaam om de nieuwste versie van Windows 10 Enterprise LTSC 2019 te gebruiken, die tot 2029 zal worden gepatcht.

Waarom zou ik Windows 10 Enterprise LTSB kopen?

Microsoft garandeert dat er voor de LTSB- en LTSC-versies van Windows 10 Enterprise extra lange tijd beveiligingsupdates worden geleverd. Met deze versies is het mogelijk om duurzame systemen op te zetten die weinig handmatig beheer vergen. Dit is ideaal voor apparaten voor industriële procesbewaking of gespecialiseerde apparaten voor eenmalig gebruik zoals die in de geneeskunde of in de vorm van automatische machines worden gebruikt.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Let op: Deze aanbieding bevat geen product sleutelsticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB 2015"
22 okt. 2020

Schneller und besser geht es nicht

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken