Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Visual Studio 2017 Mac

Microsoft Visual Studio 2017 Mac

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822031
 • 77D-00092
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Visual Studio 2017 voor Mac - voor een soepele werking Met de ontwikkelomgeving kunt u niet...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"

Visual Studio 2017 voor Mac - voor een soepele werking

Met de ontwikkelomgeving kunt u niet alleen programma's en toepassingen maken, maar ook controleren op fouten met de debugging-functies. Dit bespaart u veel tijd tijdens de ontwikkeling, en wanneer alle fouten zijn hersteld, gaat u over naar de testfase, zodat u altijd een stap dichter bij de release bent.

Al tijdens de installatie kunt u Visual Studio 2017 voor Mac aan uw behoeften aanpassen en ook later de specificiteit verhogen met aparte extensies. Op die manier kunt u ook de systeemvereisten verminderen en bijvoorbeeld onnodig gebruikt geheugen besparen.

 • Backend beheer
 • Testinstrumenten
 • Compatibel met alle grote platforms
 • Problemen oplossen
 • Architectuur en modellering
 • Team Foundation Server
 • Geïntegreerde ontwikkelingsomgeving

 Met Visual Studio 2017 hebt u alles wat u nodig hebt om te programmeren.

Met de geïntegreerde ontwikkelomgeving voor verschillende Microsoft-talen op hoog niveau kunt u programma's schrijven en publiceren. U kunt kiezen tussen verschillende programmeertalen (b.v. C++, C# of Apple's programmeertaal Metal) en u de moeite besparen om extra gereedschap aan te schaffen. Met Visual Studio 2017 hebt u alles in één enkele bron.

Daarnaast biedt Visual Studio 2017 voor Mac een verbeterde Team Explorer. Zo kunt u gemakkelijker taken aan specifieke groepen toewijzen en zorgt u voor perfect gecoördineerde werkstappen. Dit zorgt ervoor dat uw aanvraag op tijd klaar is. Vereenvoudiging van groepswerk maakt het programma veel intuïtiever in het gebruik en geeft een nieuwe definitie van het begrip teamwork.

Directe controle met IntelliSense in Visual Studio 2017 voor Mac

De IntelliSense-functie vult API's automatisch in wanneer ze worden geschreven met behulp van de beschikbare IntelliSense-opvullingslijsten, wat als voordeel heeft dat de processen van ontwikkelaars niet alleen sneller, maar ook nauwkeuriger worden. IntelliSense maakt het ook mogelijk API's in het algemeen sneller te analyseren door de reeks waarden per categorie te beperken. Daartoe maken tooltips het gemakkelijker om API-definities na te kijken, door te wijzen op problemen bij het invoeren en relevante plaatsen te markeren met een golvende lijn.

Een ander voordeel van IntelliSense zijn filters die kunnen worden gebruikt om bepaalde elementen uit de aanvullingslijst te verwijderen die niet nodig zijn. Met name de aanvullingslijsten van IntelliSense voor C# hebben tokens zoals "full word" of "list member" en maken snelle toegang mogelijk tot leden van een bepaald type, codefragmenten, variabele-, functie- en commandonamen, onder andere.

Gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften door de aankoop van Microsoft Visual Studio 2017 Mac

Pas de basisversie van Visual Studio Professional zelf aan. Programmeer uw eigen uitbreidingen en creëer een versie van Visual Studio Professional die aan al uw behoeften voldoet. U kunt tijdens de installatie ook kiezen welke functies u voor uw werk nodig hebt. Dit bespaart geheugen bij gebruik van Visual Studio Professional en vermindert de systeemvereisten.

Vereenvoudigd teamwork

Visual Studio Professional 2017 geeft u toegang tot een verbeterde Team Explorer. Gebruik het om taken te beheren en specifieke taken toe te wijzen aan individuele leden van uw groep in Microsoft Visual Studio Pro 2017. Visual Studio Pro 2017 heeft ook een voortgangsindicator voor de ontwikkeling, zodat u indien nodig op tijd kunt leveren of de planning direct in Visual Studio Professional kunt controleren.

Om gelijktijdig en succesvol werken in Visual Studio Professional 2017 te garanderen, is ook de versiecontrole in Team Explorer verbeterd. Dit zorgt ervoor dat alle teamleden aan dezelfde versie van het lopende programma werken. Door het gemakkelijker te maken om in grote groepen te werken, is het gebruik van Visual Studio Professional 2017 veel intuïtiever.

Microsoft Visual Studio 2017 Mac systeemvereisten

De volgende minimumvereisten zijn van toepassing op het installeren en uitvoeren van Visual Studio 2017 voor Mac; voor Xamarin.iOS- en Xamarin.Mac-projecten kunnen aanvullende vereisten voor het besturingssysteem gelden:

 •     Besturingssystemen: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 •     Processor: min. 1,8 GHz of sneller; dual-core of beter aanbevolen
 •     Geheugen: ten minste 4 GB RAM; 8 GB RAM aanbevolen
 •     Harde schijf: 1 GB of meer; 5,6 GB aanbevolen

Bijkomende vereisten:

 •     Voor bepaalde .NET Core-functies: .NET Core SDK 1.1
 •     Xamarin.Android: 64 Bit Java Development Kit (JDK)
 •     Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE en iOS SDK, macOS Mojave 10.14 is vereist voor Xcode 10.2
 •     Xamarin.Forms: implementatie voor Android of iOS platformen onder de vermelde vereisten

Ondersteunde talen:
    Duits, Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Tsjechisch, Pools, Turks, Russisch, Chinees, Japans, Koreaans

eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"
Office-toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2017
Besturingssysteem:
macOS X El Capitan
macOS Mojave
macOS Sierra
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"
Office-toepassingen:
Visual Studio
Jaar:
2017
Besturingssysteem:
macOS X El Capitan
macOS Mojave
macOS Sierra
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visual Studio 2017 Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken