Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Visio 2019 Professional

€ 309,99 * € 659,99 * (53,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820131
 • D87-07425
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Visio 2019 Professional De visualisatiesoftware Microsoft Visio 2019 Professional...meer

Productinformatie "Microsoft Visio 2019 Professional"

Microsoft Visio 2019 Professional

De visualisatiesoftware Microsoft Visio 2019 Professional helpt vooral de verschillende afdelingen van een bedrijf om verschillende schema's te maken. Dit omvat onder andere processen, bedrijfsorganisatieschema's, circuits, plattegronden en plattegronden. Industriestandaarden zoals UML 2.5, BPMN 2.0 of SDL worden ook ondersteund. De software kenmerkt zich door zijn diversiteit en flexibiliteit, omdat zowel een bedrijfsstructuur als een projectplan kan worden geschetst. Er zijn dus zelden werkgebieden waar Microsoft Visio 2019 Professional geen voordeel biedt.

De vertrouwde functies van de vorige versie zijn nog steeds beschikbaar voor Microsoft Visio-gebruikers. Er zijn echter veel verbeteringen aangebracht en functies zoals vormen zijn toegevoegd. De focus van deze ontwikkeling lag op teamwork binnen een bedrijf.

 

Koop Visio 2019: maak snel en eenvoudig schema's

Een groot aantal nieuwe sjablonen maakt het makkelijker om aan de slag te gaan met Microsoft Visio 2019 Professional. Twee nieuwe soorten templates zijn speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van websites en software. Visio 2019 biedt ook nieuwe brainstorm-, organisatieschema- en SDL-sjablonen. Dankzij de webgebaseerde presentatie kunnen de gegevens ook via het internet worden gedeeld. De gegevens kunnen ook als PDF-bestand worden opgeslagen en verzonden.

Microsoft Visio 2019 Professional controleert zelfstandig de gegevens en past de wijzigingen die hebben plaatsgevonden direct toe. Hierdoor is het niet meer nodig om handmatig bij te werken. Alle deelnemers werken daarom altijd aan de actuele status van hun project. Aangezien de interface van de software sterk lijkt op de Office-interface, zullen gebruikers snel hun weg vinden in Visio 2019.

 

Koop Microsoft Visio - profiteer van de vele functies en kenmerken

Bedrijven of bedrijven die de nieuwe Microsoft Visio 2019 Professional aanschaffen, ontvangen software met meer mogelijkheden:

 • Flexibele verwerking
 • Simultaan bewerken van individuele teamleden
 • Statusweergaven in real time
 • Ondersteuning van meerdere gegevensbronnen
 • Het genereren van diagrammen is datagestuurd
 • Wireframe-schema's voor websites kunnen nu worden gemaakt
 • Er zijn nieuwe UML-tools beschikbaar
 • Verbeterde ondersteuning voor AutoCAD


Met de nieuwe functie Tekenen kunt u aan elk diagram aantekeningen toevoegen. Dit is nog gemakkelijker als u werkt met een tablet of smartphone met aanraakfunctionaliteit. Met deze optie kunt u een arrangement wijzigen of een object op een andere manier inkleuren. Microsoft Visio maakt communicatie met andere Office-programma's mogelijk. Gegevens uit Excel, Word of PowerPoint kunnen worden geïmporteerd voor gebruik in Visio 2019. In deze versie is Skype geïntegreerd. Terwijl de applicatie draait, kan een video- of spraakoproep worden gemaakt met een collega.

 

Microsoft Visio 2019 Professional - verbeterde AutoCAD-ondersteuning

Met Visio 2019 kunt u AutoCAD-tekeningen uit eerdere Visio-versies openen en importeren. De AutoCAD-bestanden kunnen in Visio 2019 veel sneller worden geïmporteerd en geschaald. Ook CAD-bestanden die met vormen worden overlapt, veroorzaken geen vertraging meer. De vormverpakking zal nu direct plaatsvinden.

Nu is het mogelijk om aangepaste vormen te maken en deze toe te voegen aan de sjabloon Favorieten, zodat ze kunnen worden bewerkt. Dit sjabloon wordt een Master Shape. Dit kan worden gesleept op een tekenblad, waardoor het een instantie of een kopie wordt.

 

Wat is Microsoft Visio 2019 Professional?

Microsoft Visio 2019 Professional is een visualisatieprogramma van Microsoft, waarmee verschillende diagrammen zoals bouwtekeningen of datastroomdiagrammen kunnen worden gemaakt.

 

Wie is de doelgroep voor Microsoft Visio 2019 Professional?

Het Microsoft Visio 2019 Professional programma is vooral gericht op bedrijven.

 

Waarom zou een bedrijf Microsoft Visio kopen?

Met Microsoft Visio 2019 Professional kunnen hele afdelingen samenwerken aan één schema.

 

Wat zijn de voordelen van Microsoft Visio 2019 Professional?

De integratie van de Skype-software stelt de individuele teamleden in staat om beter en gemakkelijker met elkaar te communiceren.

 

Welk besturingssysteem is compatibel met Microsoft Visio?

Gebruikers hebben Windows 10 of Windows 10 S als besturingssysteem nodig om Microsoft Visio 2019 Professional te kunnen gebruiken.

 

Functies


Veelzijdige sjablonen en duizenden vormen

Kies uit een verscheidenheid aan sjablonen, waaronder wireframemodellen en duizenden aanpasbare vormen, om getallen en innovatieve ideeën om te zetten in meeslepende digitale verhalen.


Diagrammen volgens de industrienorm

Gebruik de uitgebreide vormbibliotheek van Visio. Daar vindt u sjablonen die voldoen aan industriestandaarden zoals UML (Unified Modeling Language) 2.5, BPMN (Business Process Model and Notation) 2.0 en SDL (Specification and Description Language).


Geïntegreerde herziening

Controleer of uw BPMN en workflowdiagrammen direct in Visio aan alle eisen voldoen en breid de verificatie uit naar andere diagramtypen met behulp van XML.


Vertrouwde interface


Gebruik intuïtieve functies zoals slepen en neerzetten, uitlijnen en positioneren, en automatisch koppelen om het in kaart brengen nog gemakkelijker te maken. En geef ze een professionele uitstraling met kant-en-klare thema's en effecten.


Diagrammen samen delen en bewerken


Werken in een team op hetzelfde moment

Maak diagrammen als een team om een versie van de waarheid over te brengen en versieconflicten te minimaliseren. Houd bij wie aan welk deel van het diagram werkt, laat u op de hoogte brengen van wijzigingen en bepaal wanneer er herzieningen op het hoofdbestand worden toegepast.


Commentaarfunctie in de app

Neem de opmerkingen van de belangrijkste belanghebbenden op en reageer direct in Visio. Om verwarring te voorkomen, kunt u opmerkingen meer beschrijvend maken door gebruik te maken van diagramvormen.


Aanwezigheidsinformatie in real time

Met behulp van Skype voor Zakelijke aanwezigheidsinformatie kunt u Visio gebruiken om bij te houden welke teamleden aanwezig zijn. U kunt ook direct in Visio chatten of met anderen communiceren via spraak of video.


Deel diagrammen gemakkelijk en veilig

Direct in Visio kunt u veilig online diagrammen delen via OneDrive for Business en SharePoint* of bestanden exporteren naar PDF-, PPTX- of DOCX-formaat**.

*OneDrive for Business en SharePoint zijn apart verkrijgbaar.

**Vraagt PowerPoint (PPTX) of Word (DOCX), die beide afzonderlijk worden verkocht.


Koppeling van diagrammen met real-time gegevens en verbetering van de besluitvorming


Koppel eenvoudigweg gegevens

Koppel Visio-vormen en -diagrammen aan gemeenschappelijke interne en externe databronnen* om complexe informatie te visualiseren en nieuwe inzichten te verkrijgen. Gebruik ook grafieken of opmaak om veranderingen in de onderliggende gegevens te visualiseren.


Toegangskaarten van vrijwel overal

Bekijk live gegevensgrafieken met Visio Online in uw favoriete browser - vrijwel overal, zelfs zonder Visio Online-abonnement.


Database Reverse Engineering (DBRE)

Gebruik de DBRE (Database Reverse Engineering) add-in om databasemodellen van een bestaande database te maken.


Dynamische organisatieschema's

Automatisch organisatieschema's genereren uit gegevensbronnen zoals Excel, Exchange of Azure Active Directory. Dit bespaart u tijd en vermindert het risico op typefouten.

*Visio ondersteunt meerdere gegevensbronnen zoals Microsoft Excel-werkmappen, Microsoft Access-databases, Microsoft SharePoint Foundation-lijsten, Microsoft SQL Server-databases, Microsoft Exchange Server-directory's, Azure Active Directory-informatie en andere OLEDB- of ODBC-gegevensbronnen.

 

 

Systeemvereisten:

Computer en processor:

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Geheugen:

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Weergave:

Monitor met een resolutie van 1.024 × 768 of hoger

Besturingssysteem:

Windows® XP SP3 (32 bit), Windows® Vista SP1, Windows® Server 2003 R2 met MSXML 6.0, Windows® Server 2008

.NET-versie:

3,5, 4,0, of 4,5

Grafisch:

min. 1280x800

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Visio 2019 Professional
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Windows
Jaar: 2019
Bevat: Visio
eigenschappen: "Microsoft Visio 2019 Professional"
Systeem: Windows
Jaar: 2019
Bevat: Visio
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visio 2019 Professional"
22 okt. 2020

Awesome price

Great product and service, Visio 2019 rocks! It is intuitive, uses the standard MS interface, and gets out of the way to let create what I need.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken