Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL

€ 55,87 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822413
 • DG7GMGF0F4LS
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL tegen een geweldige prijs...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Koop Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL tegen een geweldige prijs081717_0937_WindowsServ1

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee gebruikers en apparaten toegang krijgen tot de functies en inhoud van SharePoint. Een Device CAL geeft een apparaat toegang tot SharePoint, ongeacht wie zich op dat moment bij het apparaat aanmeldt. Dit betekent dat alle gebruikers die inloggen vanaf het gelicentieerde apparaat de functies van SharePoint kunnen gebruiken zonder dat elke gebruiker een aparte licentie nodig heeft.

SharePoint functies en hulpmiddelen

SharePoint is een platform voor samenwerking en het delen van inhoud, ontwikkeld door Microsoft. Het biedt veel verschillende functies en hulpmiddelen waarmee gebruikers documenten en andere inhoud kunnen beheren, bewerken en delen. Met SharePoint kunnen gebruikers websites maken en aanpassen om inhoud te publiceren en te delen, en het biedt ook functies om samenwerking en communicatie met andere gebruikers te ondersteunen.

Integratie en beveiliging in SharePoint Server 2019 Standard Device CAL

SharePoint integreert ook met andere Microsoft-toepassingen zoals Outlook en Office, zodat gebruikers informatie en inhoud uit andere toepassingen kunnen importeren en gebruiken in SharePoint. Het biedt ook beveiligingsfuncties en hulpmiddelen voor het beheer van gebruikersrechten om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot specifieke inhoud.

Voordelen van Microsoft SharePoint Server2019 Standard Device CAL

Al met al biedt Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL gebruikers en bedrijven een krachtig platform voor samenwerking en het delen van inhoud waarmee ze hun werkprocessen kunnen verbeteren en de efficiëntie kunnen verhogen. Het biedt ook talrijke functies en hulpmiddelen om inhoud te beheren en samenwerking en communicatie te ondersteunen, zodat gebruikers hun werk met succes kunnen voltooien en de doelen van hun organisatie kunnen bereiken.

 

Hier zijn enkele voordelen van Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL:

 1. Apparaatonafhankelijkheid: een Device CAL geeft elk apparaat toegang tot SharePoint, ongeacht wie er op dat moment op het apparaat inlogt. Dit betekent dat alle gebruikers die inloggen vanaf het gelicentieerde apparaat de functies van SharePoint kunnen gebruiken zonder dat elke gebruiker een aparte licentie nodig heeft.

 2. Toegang vanaf elke locatie: Met SharePoint hebben gebruikers overal toegang tot hun inhoud en functionaliteit, ook via mobiele apparaten. Hierdoor kunnen gebruikers overal vandaan werken en neemt de flexibiliteit en mobiliteit toe.

 3. Inhoudelijk beheer: SharePoint biedt mogelijkheden voor document- en inhoudsbeheer, waaronder de mogelijkheid om documenten te bewerken en te delen. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om hun werk te organiseren en te beheren, en zorgt ervoor dat alle teamleden toegang hebben tot de meest actuele versies van documenten.

 4. Integratie met andere toepassingen: SharePoint integreert met andere Microsoft toepassingen zoals Outlook en Office, waardoor gebruikers informatie en inhoud uit andere toepassingen kunnen importeren en gebruiken in SharePoint.

 5. Samenwerking en communicatie: SharePoint biedt functies ter ondersteuning van samenwerking en communicatie met andere gebruikers, waaronder de mogelijkheid om in real time samen te werken en samen te werken aan documenten.

 6. Beheer van gebruikersrechten en beveiliging: SharePoint biedt beveiligingsfuncties en hulpmiddelen voor het beheer van gebruikersrechten om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot specifieke inhoud.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken