Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

€ 45,71 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822411
 • 76M-01598
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Apparaatgebaseerde toegang tot Microsoft SharePoint Server 2016 Standard met Device CAL's De...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL"

Apparaatgebaseerde toegang tot Microsoft SharePoint Server 2016 Standard met Device CAL's

De Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL is een type licentie waarmee een apparaat toegang heeft tot een SharePoint Server 2016 Standard systeem en toegang heeft tot alle tools en functies van de serversoftware. Deze CAL is gebaseerd op het apparaat, wat betekent dat elke persoon die dat specifieke apparaat gebruikt toegang heeft tot de SharePoint server. Dit in tegenstelling tot een User CAL, die wordt toegewezen aan een specifieke gebruiker, ongeacht welk apparaat die gebruikt.

 

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard CAL

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard levert een ervaring van wereldklasse en geeft de on-premises infrastructuur van je organisatie een boost in schaalbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties. Revitaliseer je bedrijf met de kracht van de cloud voor al je innovatieve ideeën en projecten. Intranetsites worden gelicenseerd via een Server/CAL (Client Access License) model. SharePoint Server 2016 is vereist voor elke draaiende instantie van de software, en CAL's zijn vereist voor elke persoon of elk apparaat dat toegang heeft tot een SharePoint Server. Dit product is een downloadbare CAL-licentie voor Microsoft SharePoint Server 2016 Standard.

Infrastructuur in de cloud

Naarmate de bedrijfsomstandigheden veranderen en je wendbaarder moet zijn, moet je investeren in oplossingen die je betrouwbaarheid en keuze bieden. SharePoint Server 2016 is flexibel genoeg om implementaties aan te passen op basis van je specifieke bedrijfsbehoeften.
 

Verbeterde gebruikerservaring door Microsoft SharePoint Server 2016

De mogelijkheid om sneller beslissingen te nemen en in contact te blijven met je team is cruciaal om je bedrijf efficiënter te maken. Toegang tot informatie onderweg via een mobiel apparaat is een noodzaak geworden op de werkplek. SharePoint Server 2016 heeft bestandsopslag en documentsamenwerking veel mensgerichter gemaakt, met cross-device, touch-based ervaringen en verbeterde toegang tot inhoud, mensen en toepassingen vanaf mobiele apparaten. SharePoint Server 2016 verbetert gebruikerservaringen en mogelijkheden op basis van innovaties in Office 365.
 

Naleving rond mensen

Verlies van gegevens is in de wereld van vandaag geen optie, en overmatige openbaarmaking van informatie kan aanzienlijke juridische en compliance-implicaties hebben. SharePoint Server 2016 biedt een verscheidenheid aan functies en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig blijft en alleen de juiste mensen er toegang toe hebben.
 

Kenmerken

Enkele kenmerken van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard CAL zijn:

 • Eén geïntegreerd infrastructuurnetwerk voor al je bedrijfswebsites
 • Geïntegreerd samenwerkingsplatform voor teamleden om beter samen te werken
 • Beheer van bedrijfsinhoud
 • Standaard zoeken plus functies als entiteitextractie, video zoeken en artikelaanbevelingen

 

Hoogwaardige ondersteuning voor Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL's bij Blitzhandel24

Een belangrijk onderdeel van elke succesvolle softwareoplossing is de beschikbaarheid van hoogwaardige ondersteunende diensten. Dit geldt vooral voor software als Microsoft SharePoint Server 2016, die essentieel is voor het goed functioneren van een bedrijf.

Goed nieuws voor bedrijven die Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL nodig hebben, is dat ze verkrijgbaar zijn bij Blitzhandel24, een betrouwbare leverancier van softwarelicenties. Nog beter is dat bedrijven ook op Blitzhandel24 kunnen rekenen voor uitstekende ondersteuning als ze hulp nodig hebben bij het instellen of gebruiken van de software. De technische ondersteuning van Blitzhandel24 is ontworpen om problemen snel en effectief op te lossen, zodat bedrijven te allen tijde volledige toegang hebben tot de functies en tools van Microsoft SharePoint Server 2016.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken