Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SharePoint Server 2013 Standard User CAL

Microsoft SharePoint Server 2013 Standard User CAL

€ 34,52 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822410
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Ontdek hoe SharePoint Server je nieuwe manieren biedt om je werk te delen, met anderen samen te...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2013 Standard User CAL"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Ontdek hoe SharePoint Server je nieuwe manieren biedt om je werk te delen, met anderen samen te werken, je projecten en teams te organiseren en mensen en informatie te vinden

Sociale functies

Net als bij eerdere versies van SharePoint heeft elke gebruiker een profiel en een persoonlijke website (of "Mijn Website"). SharePoint Server 2013 is nu verdeeld in drie verschillende hubs: Newsfeed, OneDrive en Sites. Deze hubs zijn beschikbaar in een globale navigatiebalk, en zo zijn de sociale functies die bij Mijn Sites horen volledig geïntegreerd in de SharePoint-ervaring. Je hoeft niet langer specifiek je Mijn Site in een webbrowser te bezoeken om toegang te krijgen tot de sociale functies.

Maak en bekijk berichten en updates in je nieuwsfeed

Op elk moment kun je berichten sturen naar de openbare nieuwsfeed, berichten sturen naar de nieuwsfeed van teamsites die je volgt, of updates bekijken over activiteiten van anderen. Je kunt berichten maken of "gesprekken" beginnen met de nieuwe microblogfunctie die in de volgende paragraaf wordt beschreven. Selecteer opties in de nieuwsfeed om de informatie als volgt te sorteren:

 • "Volgen" toont updates die betrekking hebben op zaken die je momenteel volgt: Mensen, Documenten, Websites en Tags.
 • "Alle" toont gesprekken die gestart zijn door mensen in je organisatie en kan berichten bevatten die gemaakt zijn door mensen die je momenteel volgt.
 • "Mentions" toont berichten waarin je wordt genoemd.
 • "Activiteiten" toont een feed van je huidige activiteiten, zoals die verschijnen op je "Over mij" pagina.
 • "Vind ik leuk" toont alle berichten die je hebt "leuk gevonden".
 • De Nieuwsfeed pagina geeft snelle toegang tot de lijsten van mensen, documenten, websites en tags die je volgt. Let op de volgende details over deze lijsten:
 • In de lijst van mensen die je volgt, kun je optioneel een lijst bekijken van mensen die jou volgen.
 • Klik op een icoontje van een persoon om hun huidige nieuwsfeed en een link naar hun profiel te zien.
 • Je ontvangt updates in je nieuwsfeed als een persoon die je volgt een andere persoon, document, website of tag gaat volgen. Optioneel kun je een e-mailnotificatie over deze activiteiten ontvangen.
 • Tags komen overeen met de lijst van interesses die je hebt toegevoegd in je gebruikersprofiel.

Nieuwe microblogging functies

Als je bekend bent met populaire sociale netwerksites, zul je je meteen thuis voelen met de nieuwe microbloggingfuncties waarmee je kunt deelnemen aan gesprekken in je nieuwsfeed.
Met microblogging kun je:

 • Posten in een nieuwsfeed op een teamwebsite die wordt gedeeld met een selecte groep mensen.
 • Naar andere mensen verwijzen in je berichten met @mention. Mensen op de hoogte stellen als ze in een bericht genoemd worden. Je kunt snel alle berichten bekijken waarin je door anderen bent genoemd.
 • Tags toevoegen aan berichten in de nieuwsfeed. Je kunt snel alle gesprekken bekijken die betrekking hebben op die tag.
 • Hele gesprekken delen door een link te sturen.
 • "Vind ik leuk" berichten in je nieuwsfeed. Mensen die je volgen zien berichten die je hebt "geliked" in hun nieuwsfeed. Je kunt de "Vind ik leuk" weergave gebruiken om deze berichten later gemakkelijk terug te vinden.
 • Neem afbeeldingen, video's, links naar documenten en web-URL's op in je berichten. Je kunt web-URL's veranderen zodat ze als tekst worden weergegeven.

Meer opties voor het delen van documenten en sites

Deze versie biedt meer opties voor het delen van documenten en sites:

 • Je kunt nu persoonlijke documenten opslaan in een enkele, persoonlijke bibliotheek die je overal kunt benaderen - je OneDrive for Business. Dit vervangt het sorteren van documenten in "Gedeelde documenten" of "Privédocumenten". Alle documenten in de bibliotheek zijn aanvankelijk privé totdat je besluit ze te delen.
 • Gebruik het nieuwe commando Delen om snel documenten of websites te delen. Je kunt mensen uitnodigen om specifieke documenten te delen en aangeven wat ze ermee mogen doen (lezen, schrijven, enz.). Je kunt de deelopdracht ook gebruiken om:
 • Een document of website te delen met een geselecteerde groep mensen via een link. Snel nagaan wie een document of website deelt.
 • Een gepersonaliseerde e-mailuitnodiging sturen wanneer je een document of website deelt.
 • Ontvang meldingen in je nieuwsfeed wanneer een document wordt bijgewerkt.
 • Je kunt je mobiele apparaat ook gebruiken om een document of map in een bibliotheek te delen.

Beheerfuncties voor gebruikersprofielen

Gebruikersprofielen in SharePoint Server 2013 zijn vergelijkbaar met die in eerdere versies, met de volgende opvallende verbeteringen:

 • De navigatie is gestroomlijnd, zodat je gemakkelijker kunt schakelen tussen verschillende secties van jouw profiel en de profielen van anderen als je die bezoekt.
 • Deelopties voor alle velden zijn vereenvoudigd tot "Alle" of "Alleen ik".
 • Nieuwsfeed-instellingen ("Activiteiten die ik wil delen" en "Mensen die ik volg") zijn standaard uitgeschakeld om privacyredenen. Je moet de activiteiten die je wilt delen handmatig inschakelen. Gesprekken en e-mailmeldingen zijn echter standaard ingeschakeld.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2013 Standard User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken