Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft SharePoint Server 2013 Standard

Microsoft SharePoint Server 2013 Standard

€ 2.847,01 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822384
 • 76P-01501
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft SharePoint Server 2013: een platform voor verbeterde betrouwbaarheid en...meer

Productinformatie "Microsoft SharePoint Server 2013 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

SharePoint-2013

Microsoft SharePoint Server 2013: een platform voor verbeterde betrouwbaarheid en prestaties

Microsoft SharePoint Server 2013 is een platform dat is ontworpen om gebruikers een hoger niveau van betrouwbaarheid en prestaties te bieden. De functies en kenmerken van SharePoint Server 2013 ondersteunen eenvoudig beheer, veilige communicatie en gegevens, en efficiënt gebruik, en voldoen tegelijkertijd aan de eisen voor een hogere bedrijfsmobiliteit.

 

 

Voordelen van SharePoint Server 2013 ten opzichte van vorige versies

SharePoint Server 2013 biedt een aantal voordelen ten opzichte van eerdere versies van SharePoint. Deze voordelen omvatten:

 •     Lagere IT-kosten dankzij een flexibel en schaalbaar samenwerkingsplatform
 •     Beter risicobeheer door het bedrijf te beschermen met veilige en betrouwbare functies
 •     Verhoogde productiviteit door kosteneffectief en efficiënt beheer.

Deze voordelen zijn het resultaat van ontwikkelingswerk dat in eerdere SharePoint-releases is geïnvesteerd. Ze kunnen helpen de bedrijfsprestaties en -efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen.

 

Kenmerken van SharePoint Server 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 is een samenwerkingsplatform waarmee teams documenten kunnen delen, workflows kunnen beheren en rapporten en dashboards kunnen publiceren. Enkele voordelen van het gebruik van SharePoint Server 2013 zijn:

Verbeterde samenwerking: vergemakkelijkt teamsamenwerking en het in real time delen van documenten.

Maatwerk: Kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie.

Integratie met andere Microsoft producten: Integreert naadloos met andere Microsoft producten zoals Office en OneDrive.

Beveiliging: Biedt robuuste beveiligingsfuncties om gevoelige gegevens te beschermen.

Schaalbaarheid: Schaalt gemakkelijk om te voldoen aan de behoeften van groeiende organisaties.

Mobiele toegang: SharePoint is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, zodat teams onderweg gemakkelijk verbonden en productief kunnen blijven.

http://www.sharepointboard.de/wp-content/uploads/2019/03/MigrationPath2.jpg

 

Verbeterde communicatie met SharePoint Server 2013

Over het geheel genomen kan SharePoint Server 2013 organisaties helpen de communicatie te verbeteren, processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

Microsoft SharePoint Server 2013 Standard is een versie van SharePoint Server 2013 die is toegesneden op bedrijven. Het bevat alle kernfuncties van SharePoint Server 2013, zoals documentbeheer, samenwerking en werkstroombeheer, maar ook een aantal extra functies die zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven.

Enkele van de belangrijkste functies van SharePoint Server 2013 Standard zijn:

Geavanceerd documentbeheer: SharePoint Server 2013 Standard bevat geavanceerde functies voor documentbeheer, zoals versiebeheer van documenten, goedkeuring van inhoud en beleid voor het bewaren van documenten.

Samenwerkingstools: Een reekssamenwerkingstools zoals teamsites, discussieforums en wiki's die het teams gemakkelijk maken om samen te werken en ideeën te delen.

Workflow Management: Bevat een set workflow management tools die gebruikt kunnen worden om bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen.

Business Intelligence: SharePoint Server 2013 Standard bevat een set business intelligence tools, zoals Excel Services en PerformancePoint Services, die gebruikt kunnen worden om dashboards en rapporten te maken.

Aanpassing en integratie: SharePoint Server 2013 Standard kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie en integreert naadloos met andere Microsoft-producten zoals Office en OneDrive.

Over het geheel genomen is SharePoint Server 2013 Standard een uitgebreid samenwerkingsplatform dat is afgestemd op de behoeften van organisaties.

Samenwerking met SharePoint Server 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 Standard is een samenwerkingsplatform waarmee teams inhoud, kennis en toepassingen kunnen delen en beheren. Het bevat functies als documentbibliotheken, teamsites en sociale netwerk tools, en ondersteuning voor business intelligence, enterprise search en workflow automatisering. SharePoint Server 2013 Standard is ontworpen voor on-premise inzet en kan worden aangepast en uitgebreid met behulp van een reeks tools en API's. Het wordt meestal gebruikt door ondernemingen om de samenwerking te vergemakkelijken en de productiviteit te verbeteren.


Systeemvereisten

Component

Minimumvereiste

Processor 64 bit, 4 processorkernen voor kleine implementaties (minder dan 1.000 gebruikers)
64 bit, 8 processorkernen voor middelgrote implementaties (tussen 1.000 en 10.000 gebruikers)
RAM 8 GB voor kleine implementaties (minder dan 1.000 gebruikers)
16 GB voor middelgrote implementaties (tussen 1.000 en 10.000 gebruikers)

Voor meer informatie over grote implementaties voor meer dan 10.000 gebruikers, zie Storage and SQL Server Capacity Planning and Configuration (SharePoint Server 2010) in de sectie "Geheugenvereisten voorspellen". Dit document is niet van toepassing op SharePoint 2013 Search.
Deze waarden zijn groter dan de aanbevolen minimumwaarden voor SQL Server vanwege de verdeling van gegevens die nodig is voor een SharePoint 2013-omgeving. Voor meer informatie over de SQL Server systeemvereisten, zie Hardware en software vereisten voor het installeren van SQL Server 2008 R2.
Harde schijf 80 GB voor de systeemschijf

De benodigde hoeveelheid harde schijfruimte hangt af van de hoeveelheid inhoud in je inzet. Voor meer informatie over het schatten van de hoeveelheid inhoud en andere databases voor je implementatie, zie Opslag en SQL Server capaciteitsplanning en configuratie (SharePoint Server 2010).

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft SharePoint Server 2013 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken