Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Publisher 2021

Microsoft Publisher 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821990
 • DG7GMGF0D7FQ:0002
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Publisher 2021 - ideaal voor individuele publicaties Met Microsoft Publisher 2021...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2021"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Publisher 2021 - ideaal voor individuele publicaties

Met Microsoft Publisher 2021 staat uw creativiteit in het middelpunt. Voor uw eigen publicaties beschikt u over vele interessante hulpmiddelen, die met de nieuwe versie nog eens merkbaar zijn uitgebreid. Als het gaat om het plannen en ontwerpen van uw eigen werken, is Microsoft Publisher 2021 dus de beste keuze. U kunt de gewenste sleutel hier bij ons kopen, zodat u altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt. Wij zullen u graag op deze manier helpen.

Microsoft Publisher 2021

Creatieve impulsen voor het creëren van nieuwe documenten

Vooral op het gebied van productpresentatie en marketing geeft Publisher u precies de juiste impulsen. Als moderne en waardevolle lay-outs belangrijk voor u zijn, zullen de vele opties voor het ontwerp precies de juiste aanpak zijn. Met de nieuwe Microsoft Publisher 2021 zijn daarom ook veel functies en lay-outs toegevoegd om uw projecten verder te vereenvoudigen.

Zelfs het toevoegen van compacte teksten, individuele slogans en grafieken is met Publisher altijd mogelijk. Op die manier wordt u optimaal ondersteund in uw creativiteit en kunt u uw publicaties op een gestructureerde en holistische manier plannen. Het doel van de praktische software is om drukklare resultaten te produceren en zelf te profiteren van aantrekkelijke ontwerpen. Het is niet zonder reden dat Microsoft Publisher 2021 een belangrijke basis aan het worden is voor veel nieuwe ontwerpen in veel bedrijven.

Hoe Publisher 2021 verschilt van zijn voorganger

Een blik op de vorige versie laat zien hoezeer Microsoft Publisher 2021 in de loop der jaren is veranderd. De nieuwste versie zit weer vol met diverse extra mogelijkheden en goede benaderingen om uw creativiteit uit te breiden. De volgende voordelen zijn daarom een goede stimulans om de nieuwe Microsoft Publisher 2021 voor uzelf hier bij ons te willen kopen.

 • Nieuw ontwerp: volledig in de stijl van het gloednieuwe Office 2021 en Windows 11
 • Donkere modus: alle nieuwe Office-toepassingen worden in een donkerder kleur weergegeven
 • Prestaties: Aanzienlijk kortere laadtijden voor efficiëntere werking
 • Stabiliteit: vermijding van spontane crashes als garantie voor gegevensbeveiliging
 • Verscheidenheid: nieuwe lay-outs en spannende opties voor een stijlvol programma

Met de nieuwe inhoud en functies is Microsoft Publisher 2021 nog flexibeler dan voorheen. Indien u specifiek geïnteresseerd bent in geoptimaliseerde lay-outs voor uw projecten, is de beste oplossing de afzonderlijke aankoop van Publisher. Als alternatief kunt u natuurlijk ook de sleutels voor Microsoft Office 2021 hier bij ons kopen. Op deze manier ontvangt u Microsoft Publisher 2021, evenals de vele andere praktische apps. Dit maakt het gemakkelijk om voor een meer productieve aanpak te zorgen.

Microsoft Publisher 2021

Eenvoud, intuïtie en professionele bediening

Vooral de koppeling met Windows 11 maakt de nieuwe versie tot een goede aanvulling. Door de merkbare verbetering op het gebied van gegevensbeveiliging zijn bestanden via Publisher natuurlijk ook veel beter beschermd. Zo dragen de vele verbeteringen bij tot meer digitale productiviteit en wordt het een perfecte plaats om naartoe te gaan. Dus waarom zou u niet kiezen voor een toekomstbestendige software, zelfs met Microsoft Publisher 2021, om nieuwe ontwerpen gemakkelijker te realiseren?

In combinatie met de praktische ontwerpen en indelingen is het niet moeilijk om met een paar muisklikken naar de juiste plaats te navigeren. Bijkomende verbeteringen, zoals de sleep-en neerzetfunctie, vereenvoudigen ook de integratie van afbeeldingen en andere externe bronnen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw eigen sjabloon te maken voor nieuwe projecten en altijd te werken aan productieve ontwerpen.

Microsoft Publisher 2021 nu kopen

Wilt u nu zelf uw Publisher-versie bijwerken? Dan is Microsoft Publisher 2021 de beste keuze voor u. De nieuwe lay-outs en functies zoals Dark Mode maken het nog gemakkelijker om aan te passen aan uw individuele wensen en behoeften. Zo kunt u precies plannen wat belangrijk is bij het gebruik van uw diverse hulpmiddelen. Als u ook Microsoft Publisher 2021 wilt kopen, bent u hier aan het juiste adres.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Processor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Publisher 2021"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Office-Toepassingen:
Publisher
Jaar:
2021
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2021"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Office-Toepassingen:
Publisher
Jaar:
2021
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Publisher 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken