Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Publisher günstig kaufen

Microsoft Publisher 2016

€ 45,71 * € 71,17 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820058
 • 543-01502
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
MS Publisher 2016 helpt u bij het ontwerpen van professioneel ogende brochures, flyers,...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2016"


MS Publisher 2016 helpt u bij het ontwerpen van professioneel ogende brochures, flyers, folders, uitnodigingen en dergelijke voor zowel privé als zakelijke doeleinden. De applicatie ondersteunt u met tal van kant-en-klare, actuele ontwerpen. Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken en toch uitgebreid desktop publishing programma, dan is Microsoft Publisher 2016 een uitstekende keuze.

Eenvoudige workflow met Publisher 2016

Met Microsoft Publisher 2016 kunt u kiezen voor een bestaand ontwerp of voor een compleet nieuw ontwerp. Daarna bepaalt u zelf welke ontwerpopties u wilt gebruiken: Importeer bestaande afbeeldingen en grafieken in MS Publisher 2016 en breng ze dankzij de liniaalfunctie op de millimeter nauwkeurig in de gewenste positie. Maak nieuwe teksten en verbeter ze met effecten om het visuele ontwerp van uw ontwerp precies af te stemmen op uw wensen.

Kenmerken in Microsoft Publisher 2016

 • Het bewerken van meerdere afbeeldingen is veel gemakkelijker in Publisher 2016 dankzij een speciale kolom in het ontwerpgebied.
 • Via drag & drop kunt u snel en intuïtief bestaande afbeeldingen vervangen.
 • Talrijke nieuwe beeldeffecten - zoals het invoegen van schaduwen, gloei-effecten, 3D-effecten of reflecties - verbeteren dit desktop publishing programma nog verder.
 • In Uitgeverij 2016 kunt u met een paar muisklikken schaduwen, reflecties of schuine kanten aan bestaande teksten toevoegen.
 • Gebruikt u een online fotoservice om uw ontwerpen af te drukken? Met Microsoft Publisher 2016 kunt u ook uw voltooide publicaties in JPG-formaat opslaan, zodat u ze gemakkelijk kunt doorsturen naar uw voorkeursaanbieder.

Bewerk afbeeldingen direct in het desktop publishing programma

Ingevoerde afbeeldingen kunnen met veel moeite worden bewerkt in Publisher 2016: Wijzig bijvoorbeeld de tint of de kleurintensiteit van bestaande afbeeldingen, snijd beelden bij tot het gewenste formaat en rek ze uit of roteer ze met een paar klikken. U bent tevreden met uw ontwerp en wilt uw ontwerp delen met vrienden of collega's? Voeg adressen voor een seriële e-mail direct toe in dit krachtige desktop publishing programma zonder dat u de omweg via andere e-mailtoepassingen hoeft te nemen!

Personaliseer ontwerpen met Uitgeverij 2016

MS Publisher 2016 helpt u om de gewenste doelgroep beter, persoonlijker en sneller te bereiken. Namen, foto's of zelfs weblinks worden voor uw mailings in Publisher 2016 met een muisklik gepersonaliseerd, zodat u elke geadresseerde persoonlijk kunt aanspreken, ook al heeft u brochures voor een groot aantal personen. De lay-out is bijna identiek aan zijn voorganger, zodat u met behulp van bekende hulpmiddelen veel betere ontwerpen kunt maken.

Met zijn uitgebreide ontwerp- en afdrukmogelijkheden houdt dit desktop publishing programma ook rekening met uw behoeften: hoogwaardige opties voor de uiteindelijke afdruk zijn beschikbaar in Microsoft Publisher 2016, evenals eenvoudigere ontwerp- en afdrukopties die mogelijk geschikt zijn voor verjaardagsuitnodigingen. Uiteindelijk is MS Publisher 2016 een persoonlijke, zeer krachtige tool die u helpt bij het maken van hoogwaardige ontwerpen - en deze op te slaan en te gebruiken als e-mail, PDF-bestand of zelfs XPS-bestand.

Deze variant van MS Publisher 2016 is een productsleutel voor precies één werkplek. Het aanbod is dus ideaal voor zowel particuliere gebruikers als voor zelfstandigen en freelancers of kleine kantoren die zich willen overtuigen van de voordelen van de toepassing.

 

De beste resultaten behalen met Office 2016 Professional Plus. U krijgt premium versies van PowerPoint, Word, Excel, Outlook en meer.

 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Publisher 2016, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te verkrijgen, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Let op: Deze aanbieding bevat geen product sleutelsticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minstens 1 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Beeldscherm: monitor met 1.366 × 768 resolutie
- Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 R2, en .NET Framework 3,5
- Graphics: Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2016"
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2016
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2016"
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2016
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Publisher 2016"
26 okt. 2020

Für den Preis echt super!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken