Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Publisher 2007

Microsoft Publisher 2007

€ 18,25 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822159
 • 0885370456325
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Maak en druk gemakkelijk je eigen marketingmateriaal in huis met Microsoft Publisher 2007...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2007"

Maak en druk gemakkelijk je eigen marketingmateriaal in huis met Microsoft Publisher 2007

Maak en druk je eigen marketingmateriaal gemakkelijk zelf. Met Microsoft Office Publisher 2007 kunnen je klanten hun eigen marketingmateriaal voor druk, web en e-mail maken en verspreiden om hun merknaam op te bouwen, klantenlijsten te beheren en marketingcampagnes bij te houden.

Ga snel aan de slag en laat je merk opvallen

Met door ontwerpers gemaakte sjablonen in allerlei categorieën kunnen je klanten gemakkelijk aan de slag en hun publicaties snel afwerken. Kies uit een bibliotheek van honderden aanpasbare ontwerpsjablonen of blanco publicaties, waaronder tijdschriften, brochures, hand-outs, postkaarten, websites en e-mailformaten. Bekijk alle Publisher sjablonen in een dynamische preview met de merkelementen van je klanten, zoals kleuren, lettertypes, logo's en bedrijfsinformatie,
weergave. Met Office Publisher 2007 is het nu nog gemakkelijker voor je klanten om hun bedrijfsnaam, contactinformatie en logo in alle publicaties op te nemen.

Microsoft Publisher 2007 maakt en bewerkt moeiteloos je publicaties van hoge kwaliteit

Maak je eigen materiaal door tekst en beelden te importeren uit standaard bronnen zoals spreadsheets en databases in Office Excel® 2007, Office Access™ 2007, Office Outlook® 2007
Vergroten
en andere formaten. Via de nieuwe inhoudsbibliotheek kunnen je klanten veelgebruikte ontwerpelementen, tekst en grafieken ophalen en opslaan voor gebruik in andere Publisher publicaties. Office Publisher taken bieden handige functies, zoals tips om te beginnen, publicaties te maken of te verspreiden, of een marketingcampagne bij te houden. Gebruik Design Detective voordat je publicaties verspreidt of drukt om fouten in het ontwerp op te sporen en te herstellen.

Personaliseer publicaties en marketingmateriaal

Office Publisher 2007 biedt nieuwe functies voor mail merge en verbeteringen aan mail merge en database catalogi. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om gepersonaliseerde e-mails te sturen en marketingmateriaal af te drukken. De verbeterde integratie met Office Outlook 2007 met Business Contact Manager biedt nieuwe hulpmiddelen om je klanten te helpen bij het beheren en volgen van marketingcampagnes en nieuwe zakelijke kansen.

Verspreid, druk af en publiceer gemakkelijk met Microsoft Publisher 2007

Met Office Publisher 2007 kunnen je klanten documenten opslaan in PDF of XML Paper Specification (XPS) formaat om ze gemakkelijk te delen en af te drukken *** Pas een e-mail sjabloon toe op publicaties van meerdere pagina's, zoals tijdschriften, en verdeel ze als e-mailberichten. Gebruik websjablonen om websites te maken met meerdere pagina's, hyperlinks en een aanpasbare navigatiebalk. Profiteer van de uitgebreide ondersteuning van een professionele printserviceprovider voor grote oplagen en hoge afdrukkwaliteit.

Systeemeisen:

 • Microsoft Windows® XPbesturingssysteem met Service Pack (SP) 2 of hoger of Microsoft Windows Server® 2003 met Service Pack 1 of hoger
 • Microsoft Internet Explorer® 6 of hoger, alleen 32-bit browser
 • 500 MHz of snellere processor
 • 256 MB RAM of meer
 • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf; een deel van deze ruimte wordt na de installatie vrijgemaakt als het oorspronkelijke download pakket van de harde schijf wordt verwijderd.
 • CD-ROM of DVD drive
 • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
 • Internettoegang is vereist voor Internetfunctionaliteit.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2007
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2007
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Publisher 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken