Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Project Standard 2007

Microsoft Project Standard 2007

€ 66,04 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822162
 • 0882224156400
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office Project 2007 Standard is een projectplanningspakket dat voldoet aan de...meer

Productinformatie "Microsoft Project Standard 2007"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office Project 2007 Standard is een projectplanningspakket dat voldoet aan de managementbehoeften van moderne bedrijven. Deze suite biedt robuuste project management tools met de juiste mix van gebruiksgemak, kracht en flexibiliteit om je te helpen projecten efficiënter en effectiever te beheren. Integratie met vertrouwde Microsoft Office toepassingen, krachtige rapportagemogelijkheden, en begeleide planning, wizards en sjablonen houden je op de hoogte en houden je controle over projectwerk, planningen en financiën, stemmen projectteams op elkaar af en werken productiever. Met aangepaste maatstaven kun je gegevens bijhouden die voor je project van belang zijn - percentage gereed, budget vs. werkelijk, verdiende waarde en meer Volg de projectprestaties over de hele duur van het project door projectmomenten op te slaan in tot wel 11 basislijnen Pas de software aan je behoeften aan - Kies aangepaste weergavepanelen; wijzig werkbalken, formules, grafische indicatoren en rapporten; Gebruik XML, Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) en Component Object Model (COM) invoegtoepassingen om gemakkelijk gegevens te delen en aangepaste oplossingen te maken Krijg hulp wanneer je die nodig hebt - Project Standard 2007 biedt een robuuste help-zoekmachine, slimme tags en wizards om zowel beginnende als ervaren gebruikers te helpen

Kenmerken van Microsoft Office Project 2007 Standaard

Projectschema's begrijpen en beheersen
Project 2007 helpt je projecten effectief te volgen en te analyseren met een beter inzicht in het schema en de gevolgen van wijzigingen, en tegelijk te profiteren van een betere financiële controle en uitgebreidere analyses. Deze toepassing biedt nu de mogelijkheid om snel factoren op te sporen die taakgegevens beïnvloeden en gemakkelijk de oorzaak van problemen te vinden. Met name de verbeterde taakstuurprogramma's helpen je de factor te bepalen die de startdatum van een taak beïnvloedt (b.v. taakafhankelijkheid, kalenderrestricties, planning of vakantietijd), zodat je een keten van factoren kunt traceren om de oorzaak van een bepaalde vertraging te vinden. Project 2007 markeert ook automatisch alle items die vertraagd zijn door de laatste wijziging die je maakte. Je kunt zelfs taken of groepen taken vanuit macro's ongedaan maken, zodat je meerdere "wat als" scenario's kunt testen om de gevolgen van elke beslissing volledig te begrijpen terwijl je de reikwijdte van het project verandert.

Effectief communiceren en presenteren van projectinformatie
Project Standard 2007 biedt krachtige plannings- en geavanceerde functies om je te helpen je projecten beter te organiseren. Gemakkelijk informatie rapporteren en communiceren in verschillende formaten, afhankelijk van de behoeften van de belanghebbenden. Nieuwe hefboomgrafieken en grafieken trekken de aandacht dankzij de Visual Reports functie, die Excel en Visio Professional gebruikt om PivotTable weergaven, grafieken en diagrammen te maken op basis van Project gegevens. Je kunt ook de achtergrondkleur van een cel of rij veranderen met Background Cell Highlighting. Geef cellen een schaduw, zoals in Excel, om extra betekenis over te brengen. Bovendien kan elke gebruiker gemakkelijk eigen rapportsjablonen definiëren en ze delen met andere Project gebruikers.

Markeer achtergrondcellen. Grotere weergave.
Flexibele projecttracking
Project 2007 biedt flexibele projecttracking en -analyse door je te helpen projectspecifieke maatstaven te berekenen en bij te houden door aangepaste velden te definiëren op basis van je formules. En om je op koers te houden kunnen grafische indicatoren je waarschuwen wanneer aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

Verbeterde weergaven en delen
Met nieuwe verbeteringen aan de kalenderinterface en de toevoeging van 3D Gantt balken, kun je met Project 2007 nog krachtiger rapporten maken. Als het tijd is om te delen, gebruik je Microsoft Windows SharePoint Services werkruimten (Microsoft Windows Server 2003 of later vereist) geïntegreerd met het Project Guide taakvenster, een stap-voor-stap, interactieve gids die je helpt bij het opzetten van projecten, het beheren van taken en middelen, het bijhouden van de status en het rapporteren van projectinformatie. Zo kun je werk en personeel beter organiseren en ervoor zorgen dat projecten op tijd en binnen budget klaar zijn.

Houd de financiën gemakkelijk onder controle
Project 2007 bevat een budgetveld waarmee je budgetten aan projecten en programma's kunt toewijzen. Het nieuwe type Kostenbron verbetert het schatten en volgen van kosten dankzij verbeteringen zoals meer voorgedefinieerde velden, b.v. kostencode, die gekoppeld zijn aan financiële velden die in projecten gevolgd worden.

Systeemvereisten

Geheugen 256 MB RAM of meer
Harde schijf 1 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Processor 500 MHz processor of hoger
Besturingssystemen:

 • Windows 10
 • Windows 8 en 8.1
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows XP
eigenschappen: "Microsoft Project Standard 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Jaar:
2007
Office-Toepassingen:
Project
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project Standard 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Jaar:
2007
Office-Toepassingen:
Project
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project Standard 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken