Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Project 2021 Professional

Microsoft Project 2021 Professional

€ 549,02 * € 1.371,67 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821981
 • H30-05939
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Project 2021 Professional - ideaal voor uw projectbeheer Goed projectbeheer vereist...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2021 Professional"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Project 2021 Professional - ideaal voor uw projectbeheer

Goed projectbeheer vereist krachtige instrumenten en technisch moderne oplossingen. Microsoft Project 2021 Professional biedt u een goede basis om op elk punt de actuele voortgang in het oog te houden. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe toepassingen volledig te blijven plannen en aan nieuwe successen te blijven werken. Hier bij ons kunt u dus kiezen voor de nieuwe Microsoft Project 2021 Professional en altijd veilig blijven.

Microsoft Project 2021 Professional

Krachtige planning voor indrukwekkende succesprojecten

Veel van de nieuwe Office-toepassingen zijn erop gericht de productiviteit steeds meer centraal te stellen. Dit is ook het geval met Microsoft Project 2021 Professional. Het instrument maakt het gemakkelijk om complexe onderwerpen en onderlinge verbanden op een duidelijke manier te presenteren en zo te zorgen voor goed georganiseerde projecten. De structuur en de toegevoegde waarde blijven te allen tijde gegeven.

Microsoft Project 2021 Professional is echter niet alleen een goede hulp voor open-ended planning, maar ook voor het evalueren van nieuwe projecten en praktische diensten. Dit leidt tot ontelbare verbeteringen, vooral voor commerciële operaties. Met Project 2021 is het eenvoudig om de presentatie van belangrijke feiten te vereenvoudigen en onafhankelijke productplannen te maken. Tegelijkertijd kunt u met een paar muisklikken nieuwe prioriteiten stellen en middelen beschikbaar stellen.

Wat zijn de voordelen van het nieuwe Microsoft Project 2021 Professional?

Eenvoudig gezegd, Microsoft Project 2021 Professional wordt een belangrijk programma met zijn vele functies voor nieuwe en duidelijke planning. Bovenal maakt de integratie van de cloud het gemakkelijk om actuele gegevens onafhankelijk op te slaan. Op die manier hebt u vanaf elke locatie toegang tot passende plannen en administraties en kunt u een efficiënte werking garanderen. U kunt dus talrijke voordelen verwachten rond Microsoft Project 2021 Professional, die wij u hier nu meer in detail zullen voorstellen:

 • Effectief beheer van nieuwe productplannen
 • Professioneel maken van dynamische diagrammen
 • Doeltreffende presentatie en uitwisseling van gegevens
 • Rechtstreekse en plaatselijk onafhankelijke toegang tot informatie
 • Interactieve hulp bij het opstellen van nieuwe plannen
 • Optimale controle van middelen en financiën

Wie afhankelijk is van een krachtig instrument voor zijn eigen operationele projecten, blijft aan de veilige kant met Microsoft Project 2021 Professional. Het programma is uitstekend toegesneden op de dagelijkse gang van zaken in de onderneming en vereenvoudigt het opstellen van nieuwe plannen. De administratie speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van het overzicht over alle gebieden. Als het gaat om goed en modern projectbeheer voor uw toepassingen, is Project 2021 de beste keuze.

Microsoft Project 2021 Professional

Beter ontwerp rond oriëntatie direct in het programma

Niet alleen de verbeterde prestaties op het gebied van organisatie, maar ook de verbetering van het ontwerp speelt een doorslaggevende rol. Door de aanpassing aan de nieuwe Windows 11 kunt u een veel gevarieerder ontwerp verwachten met Microsoft Project 2021 Professional. Dit helpt u om de bestaande planningsgebieden beter te onderscheiden en te differentiëren.

Andere voordelen, zoals de toezending van timesheets, maken eveneens deel uit van de basis van het nuttige programma en bieden extra comfort. Dit maakt het gemakkelijk om altijd zelfstandig belangrijke documentatie te maken en tegelijkertijd toegang te hebben tot de juiste software. Een goede uitwisseling met andere collega's behoort ook tot de diensten van Microsoft Project 2021 Professional en vereenvoudigt de samenwerking aanzienlijk. Dit is vooral belangrijk in grote teams.

Dit is hoe Microsoft Project 2021 Professional en Standard verschillen

Een upgrade naar de nieuwe versie van Microsoft Project is daarom in de meeste gevallen ook voor u de moeite waard. Met zoveel producten en verschillen is het echter niet gemakkelijk om ze allemaal in het oog te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Daarom hebben wij de meest voorkomende verschillen tussen Microsoft Project 2021 Professional en de Standard versie op een rijtje gezet:

 

Microsoft Project 2021
Standaard

Microsoft Project 2021 Professional

Gemakkelijk takenbeheer

Ja

Ja

Verslaglegging en bedrijfscontrole

Ja

Ja

Extensies in Project Server

Ja

Ja

Uitgebreide keuze aan sjablonen

Geen

Ja

Beheer van elementaire API's

Geen

Ja

Nieuwe Microsoft Teams-integratie

                      Ja           

Ja

Ontworpen voor zakelijk gebruik

Geen

Ja

Uitgebreide toegang direct in het team

Geen

Ja


Optimale aanpassing in combinatie met Windows 11

Tegelijk met het nieuwe Microsoft Project 2021 Professional en de bijbehorende Office-versie, heeft Microsoft ook het nieuwe Windows 11 uitgebracht. Zo profiteert u van een dynamische en moderne werkbasis die u zo goed mogelijk helpt. Ook al gaat het slechts om een subtiele inhoudelijke verandering, de verandering in toepassing wordt een echt voordeel. Dit maakt het gemakkelijk om Project 2021 in een efficiëntere omgeving te gebruiken.

Als u ook besloten hebt om het nieuwe besturingssysteem te gebruiken, is het raadzaam om over te schakelen op Microsoft Project 2021 Professional. Als u daarentegen iets langer wilt wachten, is dat natuurlijk geen probleem. Met Project 2021 kunt u ook de gewenste compatibiliteit met Windows 10 verwachten, zodat u kunt blijven profiteren van alle voordelen.

Ideaal voor aansluiting op talloze individuele toepassingen

Ook al maakt Microsoft Project 2021 Professional geen deel uit van de klassieke Office-pakketten, de werkresultaten kunnen uiteraard worden verbonden met de andere toepassingen. Zo heeft uw team op elk moment het nodige overzicht om nieuwe projecten snel en accuraat te coördineren. Dankzij de videoconferenties via Microsoft Teams, die sinds 2021 nog sterker zijn geïntegreerd, is het mogelijk om nog meer aandacht te besteden aan uitwisseling. Op die manier blijven er geen vragen onbeantwoord.

Innovaties zoals de praktische Dark Mode vereenvoudigen het maken van nieuwe plannen aanzienlijk en worden een goede basis. Dit maakt het voor u nog gemakkelijker om in de late avonduren te werken zonder gestoord te worden door verblindend licht. In combinatie met vele andere technische details en verbeteringen blijft de bediening te allen tijde overzichtelijk.

Koop Microsoft Project 2021 Professional hier nu bij ons!

Als ook u in de toekomst uw projecten gemakkelijker en doelgerichter wilt plannen, moet u nu Microsoft Project 2021 Professional kopen. Op die manier profiteert u op lange termijn van moderne en uiteenlopende toepassingen en kunt u vertrouwen op krachtige systemen naar uw smaak. Wij zijn dan ook verheugd u de nieuwe versie hier bij ons ter beschikking te kunnen stellen. In dit opzicht, wacht niet langer, maar verzeker Microsoft Project 2021 Professional voor uzelf nu.

 

Beschrijving van het product Microsoft Project Professional 2021
Type product Downloaden + product sleutel
Categorie Kantoortoepassingen - Projecten / Processen
Nummer 1
Licentie details Nationale detailhandel, Click-to-Run - ESD
Platform Windows
Taal Alle talen
Leveringsmedia Download
eigenschappen: "Microsoft Project 2021 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-Toepassingen:
Project
Jaar:
2021
Welke vernieuwingen biedt Microsoft Project 2021?
Vooral het design en de technische details zijn bij de nieuwe versie van Project weer merkbaar verder ontwikkeld. Dit maakt een veel efficiëntere werking mogelijk en verbetert het gebruik. Planning en projectbeheer zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.
Is het de moeite waard om over te stappen op de 2021 versie?
In combinatie met Windows 11 als nieuw besturingssysteem en het bijbehorende ontwerp is het ook de moeite waard om over te schakelen op Microsoft Project 2021 Professional. Het gebruik van Office-toepassingen op meerdere vensters wordt met de nieuwe versie ook voor het eerst ondersteund.
Wat is het verschil met het standaardprogramma?
Met Microsoft Project 2021 Professional, kunt u rekenen op een aanzienlijk grotere rijkdom aan hulp en aanbiedingen. Op die manier zal de projectplanning zeker geen obstakel worden. Om meer details te ontdekken, voel je vrij om een kijkje te nemen op onze duidelijke tabel hier.
Op welke gebieden is Microsoft Project nuttig?
Microsoft Project 2021 Professional is een echte verademing, vooral voor grote projecten waarvan de omvang niet altijd vanaf het begin goed kan worden ingeschat. De verscheidenheid aan informatie en technische details maakt het gemakkelijk om steeds een compact verslag van elk detail bij te houden.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2021 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Office-Toepassingen:
Project
Jaar:
2021
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2021 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken