Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Project 2019 Professional

€ 489,99 * € 1.199,99 * (59,17% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820129
 • H30-05766
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Projectmanagement en planning met Microsoft Project 2019 Professional Microsoft Project is...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2019 Professional"

Projectmanagement en planning met Microsoft Project 2019 Professional

Microsoft Project is de projectmanagement- en besturingssoftware van Microsoft. Met Microsoft Project 2019 Professional presenteert de Groep de beste versie van het product tot nu toe. Zo zijn planning en middelenbeheer mogelijk, evenals het snel opstellen van rapporten en tussentijdse rapporten. Exclusief met de Professional Edition van Microsoft Project 2019 heeft u ook de mogelijkheid om uw projecten te synchroniseren met een Project Server. Dit maakt samenwerking in grotere teams en vooral over afdelingsgrenzen heen makkelijker dan ooit tevoren. U kunt Microsoft Project bij blitzhandel24 kopen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden: met bliksemsnelle licentieverzending en deskundig advies over alle aspecten van het product!



Wat Microsoft Project 2019 Professional kan doen

Microsoft Project 2019 Professional ondersteunt u bij het plannen en monitoren van uw bedrijfsprojecten. Met de Precedence Diagram Method kunt u met weinig moeite grotere projecten maken. De afzonderlijke projectstappen en -processen die in Project "Taken" worden genoemd, kunnen flexibel worden gedefinieerd. De verschillende items en middelen kunnen worden gepland met betrekking tot de daaruit voortvloeiende afhankelijkheden. De mogelijkheid om projecten te ontwerpen op basis van kant-en-klare of zelfgemaakte sjablonen vergt veel inspanning uit de planningsfase. Dankzij what-if-scenario's kunt u de werktijden van uw teams of individuele medewerkers optimaal plannen. Door Project te integreren in het MS Office-ecosysteem en vooral door het te integreren met de MS Exchange-server kunnen projecten nog beter worden gecommuniceerd in de werking van Microsoft Project 2019 Professional. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de urenstaten direct te versturen. Zowel projectgebonden als niet-projectgebonden - dit verbetert de planning van specifieke projecten verder. Uiteraard is ook integratie met groupware- en ERP-oplossingen van andere fabrikanten mogelijk. Bijvoorbeeld met Domino van Lotus/IBM of SAP PS. Door de aankoop van Microsoft Project kunt u dus gebruik blijven maken van de beste functies van uw bestaande software-infrastructuur en zorgen voor een soepele overgang.



Schema- en middelenbeheer

Al in de planningsfase, maar vooral tijdens de uitvoering van een project, is het belangrijk om verstandig om te gaan met uw middelen. Materiaal, kosten en vooral mankracht en tijdsbudget zijn de belangrijkste factoren voor de succesvolle realisatie van uw ideeën. Door de aankoop van Project 2019 krijgt u alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw werkelijke middelen in evenwicht te brengen met uw geplande uitgaven en budget. Zo kunt u al vroeg zien of u en uw team op schema liggen of dat er wijzigingen in de oorspronkelijke projectie nodig zijn. U kunt ook het huidige niveau van voltooiing van het project controleren met regelmatige rapporten. Eenvoudige exportmogelijkheden naar andere Office-toepassingen (zoals Visio of Excel) maken het ook gemakkelijker om te communiceren over de voortgang van het project.



Project Server en Project Online

Het extra gebruik van Project Server 2019 geeft u de mogelijkheid om grotere projecten in een team te plannen en te beheren. Als alternatief is het nu ook mogelijk om uw eigen Project Professional Server te vermijden door gebruik te maken van de Microsoft-cloudoplossing "Project Online". Vooral als u al vertrouwt op de mogelijkheden van de cloud met andere Microsoft Office producten, kan het nuttig zijn om Project Online in de gaten te houden. Microsoft Project 2019 Professional zal een nog aantrekkelijker optie worden door de mogelijkheden van het gebruik van de cloud.



Eisen van Microsoft Project 2019 Professional

Als u besluit om Microsoft Project 2019 Professional aan te schaffen, moet u op voorhand duidelijk maken of uw IT aan de nodige eisen voldoet. Sinds Project 2019 kan de clienttoepassing alleen nog maar onder Windows 10 worden gebruikt. Vooral bij het gebruik van Project 2019 in combinatie met uw serverinfrastructuur zijn er nog andere aandachtspunten. Project Server 2019 vereist minimaal Windows Server 2016 als besturingssysteem en MS SQL Server 2016 met Service Pack 1 als databasesysteem. Daarnaast moeten SQL Analyse Services worden geïnstalleerd om functies zoals Cube Building te kunnen gebruiken.


U weet nog niet helemaal zeker of Microsoft Project 2019 Professional de beste oplossing voor u is? Heeft u vragen over dit of een van onze andere aanbiedingen? Ons vriendelijke en competente ondersteuningsteam staat klaar om u te adviseren. Neem dus meteen contact met ons op: per telefoon, e-mail of direct hier op de site via chat.

 

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties

Systeemeisen

Platform

Windows

Ondersteund besturingssysteem

 • Vensters 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012

Verwerker

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Harde schijf ruimte

3 GB

Grafische kaart

DirectX 10 grafische kaart vereist

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Project 2019 Professional
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Windows
Jaar: 2019
Bevat: Project
eigenschappen: "Microsoft Project 2019 Professional"
Systeem: Windows
Jaar: 2019
Bevat: Project
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2019 Professional"
27 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Problemlose Transaktion, gute Anleitung dabei. Definitiv weiter zu empfehlen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken