Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Project 2013 Professional

€ 152,47 *

incl. BTW gratis verzending

 • 96964516
 • AAA-01966
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Snel aan de slag In plaats van u te confronteren met een leeg bestand, brengt Project...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2013 Professional"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Snel aan de slag
In plaats van u te confronteren met een leeg bestand, brengt Project 2013 u naar een one-stop center waar u uw project van de grond krijgt. Blader door de voorgedefinieerde sjablonen, importeer informatie uit Excel of een SharePoint-site, of klik gewoon op Leeg Project om een leeg Gantt-diagram te krijgen. Op dit punt kunt u ook eerdere projecten openen op uw computer of op SkyDrive.

Visualisatie van projectgegevens - Grafische rapporten
Met Project 2013 kunt u frisse, kleurrijke professionele rapporten maken zonder dat u uw gegevens eerst naar een ander programma hoeft te exporteren. Afbeeldingen, diagrammen, animatie, links en meer toevoegen ? alles wat u nodig heeft om projectstatusinformatie duidelijk en effectief te delen met uw projectomgeving en teamleden.

Een uitgebreide nieuwe reeks rapporten
Een hele nieuwe set van voorgeïnstalleerde rapporten maakt volledig gebruik van de nieuwe grafische en opmaakopties. De muren vol met gedetailleerde gegevens zijn verdwenen en vervangen door levendige diagrammen en beelden die de geschiedenis van uw project op het eerste gezicht toegankelijker maken. U kunt elementen toevoegen of verwijderen uit deze rapporten. U kunt zelfs de kleuren veranderen.

Burndown-verslagen
Burndown rapporten tonen geplande werkzaamheden, voltooide werkzaamheden en resterende werkzaamheden als lijnen in een grafiek. Deze lijnen geven u en uw projectomgeving in één oogopslag de status en laten u weten of het project achterloopt op schema. Of eerder dan gepland,
nu kunt u dynamische burndownrapporten maken in Project ? U hoeft uw gegevens niet te exporteren!

Communiceer met uw team
Project 2013 helpt u om in contact te blijven met uw teamleden. Krijg actuele informatie over de voortgang, stel snel vragen of leid zelfs discussies over de langetermijnstrategie zonder Project te verlaten. Laat uw cursor op een naam rusten en start een chatsessie, videochat, e-mailbericht of zelfs een telefoongesprek -
Lync 2010 of later moet worden geïnstalleerd om deze functies te kunnen gebruiken
.

Traceren van procespaden
In een complex project kan uw Gantt chart er snel uitzien als een wirwar van staven en verbindingslijnen. Om u te helpen uw weg te vinden, kunt u de schakelketen of het operatiepad markeren voor elke operatie. Wanneer u op een bewerking klikt, worden alle voorgaande paden in één kleur weergegeven en alle opvolgende paden in een andere kleur.

Projecten naar de verre toekomst brengen
In Project 2013 kunt u tot 31 december 2149 data voor activiteiten en projecten bewerken. Dit is een eeuw meer dan voorheen!

Verkennen van de andere nieuwe functies - Vergaderingen delen
Wanneer u projectrapporten, tijdlijnen of gegevens exporteert naar andere Office-programma's, kunt u deze nieuwe functie gebruiken om ze te delen. Neem deel aan online vergaderingen en deel uw PowerPoint-dia's, Word-documenten, Excel-spreadsheets en OneNote-notities vanaf elk ondersteund apparaat, zelfs als er geen Office is geïnstalleerd.

Bestanden opslaan en delen in de cloud
De wolk is als een filestore in de hemel. U kunt hem op elk moment bereiken als u online bent. Het is nu eenvoudig om uw kantoorbestanden op te slaan op uw eigen SkyDrive of op de website van uw organisatie. Van daaruit kunt u uw projectschema's, Excel-spreadsheets en andere Office-bestanden delen.

Bijna overal werken
Als u Project Online heeft, kunt u vrijwel overal toegang krijgen tot een volledige versie van Project, zelfs op computers waarop Project 2013 niet is geïnstalleerd. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een computer met Windows 7 of later. U beschikt dan altijd over de laatste versie, want updates worden automatisch uitgevoerd.

Houd projecten georganiseerd en op koers met Project 2013 Professional. Profiteer van flexibele functies die u op weg helpen en u efficiënter en productiever maken. Maak eenvoudig geavanceerde rapporten om de voortgang te meten en de projectdetails effectief te communiceren met de teamleden en belanghebbenden.

Systeemvereisten:

Computer en processor:

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Geheugen:

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Weergave:

Monitor met een resolutie van 1.024 × 768 of hoger

Besturingssysteem:

Windows® XP SP3 (32 bit), Windows® Vista SP1, Windows® Server 2003 R2 met MSXML 6.0, Windows® Server 2008

.NET-versie:

3,5, 4,0, of 4,5

Grafisch:

min. 1280x800

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Project 2013 Professional.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Project 2013 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2013
Office-Toepassingen:
Project
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2013 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2013
Office-Toepassingen:
Project
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2013 Professional"
27 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Alles zur besten Zufriedenheit abgelaufen, danke gern wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken