Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Project 2010 Standard

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820123
 • H30-02673
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Contextgevoelige projectcreatie met Project 2010 Standaard Voor het eerst in de geschiedenis...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2010 Standard"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Contextgevoelige projectcreatie met Project 2010 Standaard

Voor het eerst in de geschiedenis van deze projectmanagersoftware introduceert MS Project 2010 Standard de menuband die Microsoft sinds Office 2007 voor andere programma's gebruikt. Dit geeft u sneller, veel intuïtiever toegang tot de werkelijk relevante functies binnen een project. Omdat de interface visueel nauwelijks verschilt van bestaande Office-producten uit de 2010-serie, kunt u Microsoft Project Standard 2010 direct en comfortabel gebruiken.

Bovendien stelt Project 2010 Standard u in staat om informatie te presenteren op een manier die visueel aantrekkelijk is voor u - door middel van uitgebreide kleurenpaletten, moderne teksteffecten en meer. Markeer de belangrijkste mijlpalen in Project Standaard 2010 met passende ontwerpen om de mijlpalen te benadrukken die uw project echt vooruithelpen. Leidt u misschien grote teams? Wijs ze standaard kleuren toe in MS Project 2010 en voeg ze toe aan de juiste taken via drag & drop!

Microsoft Project 2010 Standard maakt het veel gemakkelijker voor u om projecten te plannen, te beheren en uit te voeren. Werk nog productiever en sneller en kom stap voor stap dichter bij uw doelen.

Belangrijke kenmerken in Microsoft Project Standard 2010:

 • Gebruik Project Standaard 2010 om data en middelen te relateren en complexe projecten in minuten te creëren.
 • Herzien ontwerp: Als u al met Office 2010-producten werkt, kunt u Project 2010 Standard gemakkelijk in uw dagelijkse werk integreren.
 • Geautomatiseerde waarschuwingen over overlappingen van tijd of middelen binnen uw project maken het gemakkelijker voor u om uw project te ontwerpen met Microsoft Project Standard 2010.
 • Nieuwe ontwerpen, kleuren en effecten zorgen ervoor dat u met deze projectmanagementsoftware projecten op een moderne en visueel aantrekkelijke manier kunt presenteren.
 • Importeer gegevens uit Excel-documenten in MS Project 2010 Standaard om bestaande informatie te integreren in uw projecten zonder extra inspanning.

Projecten productief beheren met Microsoft Project Standard 2010

Met Project Standaard 2010 kunt u vrijwel automatisch nieuwe projecten implementeren: stel deadlines en data in en voeg subitems toe aan uw project. Stap voor stap voegt u de mensen, middelen en taken toe die u nodig hebt in MS Project 2010 Standaard om uw project binnen enkele minuten tot leven te zien komen - van kleine ideeën tot grote visies. De projectmanagersoftware is geschikt voor zelfstandigen of freelancers, maar ook voor kleine bedrijven.

MS Project 2010 Standaard neemt automatisch een groot deel van het werk voor u over: afhankelijke deadlines worden achter elkaar gezet, in geval van overlapping van middelen of medewerkers waarschuwt Project 2010 Standaard u voor een conflict en biedt een oplossing. U kunt bestaande gegevens uit Word of Excel importeren in Project Standaard 2010 en uzelf veel werk besparen. Complexe projecten, die zich over een lange periode uitstrekken, kunnen duidelijk worden gepresenteerd met de nieuwe tijdlijn van de Project Manager Software.

 

Systeemvereisten:

Computer en processor:

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Geheugen:

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Weergave:

Monitor met een resolutie van 1.024 × 768 of hoger

Besturingssysteem:

Windows® XP SP3 (32 bit), Windows® Vista SP1, Windows® Server 2003 R2 met MSXML 6.0, Windows® Server 2008

.NET-versie:

3,5, 4,0, of 4,5

Grafisch:

min. 1280x800

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor telefoon-/online-activering van Microsoft Project 2010.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Hint:

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "Microsoft Project 2010 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Jaar:
2010
Office-Toepassingen:
Project
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2010 Standard"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Jaar:
2010
Office-Toepassingen:
Project
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2010 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken