Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft OneNote 2007

Microsoft OneNote 2007

€ 18,25 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822157
 • 0694976017072
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office OneNote 2007 is een digitaal notitieboek dat je een flexibele manier biedt om...meer

Productinformatie "Microsoft OneNote 2007"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office OneNote 2007 is een digitaal notitieboek dat je een flexibele manier biedt om je notities en informatie te verzamelen en te organiseren, krachtige zoekmogelijkheden zodat je snel vindt wat je zoekt, en gebruiksvriendelijke samenwerkingsnotitieboeken voor teams om effectiever samen te werken.

Verzamel en organiseer alles op één plaats met Microsoft OnenNote 2007

Met de rijkdom aan informatie die je ontvangt - en in zo veel verschillende vormen - heb je een plaats nodig om het allemaal te bewaren en een hulpmiddel dat flexibel genoeg is om het vast te leggen. Anders gaat informatie die je kan helpen betere beslissingen te nemen of je efficiëntie te verhogen, verloren of is die moeilijk terug te vinden. In tegenstelling tot op papier gebaseerde systemen, tekstverwerkers, e-mailsystemen of andere produktiviteitssoftware, biedt OneNote 2007 de flexibiliteit om tekst, beelden, digitaal handschrift, audio- en video-opnamen en meer vast te leggen en te ordenen - alles in een digitaal notitieboek op je computer. Met deze software kun je productiever zijn door de informatie die je nodig hebt altijd binnen handbereik te hebben en minder tijd te besteden aan het zoeken naar informatie in e-mails, schriften, ordners en printouts.

Bespaar tijd door informatie te consolideren

Aantekeningen op papier maken en ze later transcriberen kan tijdrovend en moeilijk zijn, en het risico bestaat dat belangrijke bladzijden verloren gaan. Bovendien is het moeilijk om gegevens uit te wisselen in een traditioneel papieren notitieboek en zijn ze maar geschikt voor één soort informatie: handgeschreven notities. Wanneer het tijd is om informatie uit andere bronnen en op andere manieren te verzamelen, kunnen er nog meer moeilijkheden ontstaan. Omdat de meeste mensen niet in staat zijn ongestructureerde informatie digitaal vast te leggen, printen ze bijvoorbeeld vaak internet research uit en bewaren de informatie in ordners of op hun bureau, die later moeilijk te vinden en ontoegankelijk kunnen zijn als je niet in de buurt bent. En informatie delen met anderen kan een uitdaging zijn - zelfs als je e-mail gebruikt, kan het moeilijk zijn uit te vinden wat het plan is zonder lange e-mail threads te lezen die al dan niet de informatie bevatten die je nodig hebt. Microsoft OnenNote 2007 biedt je echter een oplossing met een flexibel softwareprogramma waarmee je vrijwel alle soorten informatie op één plaats kunt verzamelen. Als je je informatie snel bij de hand hebt, ben je beter voorbereid en geïnformeerd.

Microsoft OnenNote 2007 helpt je snel te vinden wat je nodig hebt

Microsoft OnenNote 2007 maakt het vinden van informatie snel en gemakkelijk door het giswerk weg te nemen van waar je belangrijke informatie hebt opgeslagen. Gedaan met het doorklikken van dossiermappen en het doorspitten van bladzijden papieren schriften om de informatie te vinden die je zoekt. Krachtige zoekmogelijkheden maken het mogelijk snel informatie te vinden terwijl je zoekt in nieuwe soorten inhoud, zoals tekst in gescande documenten of afbeeldingen, en gesproken woorden in audio en video opnamen. Met gemakkelijker toegang tot de feiten kunnen jij en je personeel betere beslissingen nemen.

Bescherm je intellectuele eigendom met Microsoft OnenNote 2007

Microsoft OnenNote 2007 helpt je verschillende soorten informatie te consolideren - waaronder notities in vrije tekst, foto's, documenten, bestanden uit andere programma's van het Microsoft Office systeem en rijke media - en ze te organiseren op de manier die voor jou het beste werkt. En omdat alles op één plaats is opgeslagen, hoef je je geen zorgen te maken over het vaak opslaan of back-uppen van je informatie - Microsoft OnenNote 2007 doet dat voor je.

Ideaal voor bedrijven

Als je een belangrijke vergadering bijwoont en niet op je geheugen wilt vertrouwen, noteer je vergadernotities eenvoudig in Microsoft OnenNote 2007 om een levende bewaarplaats van groepsbeslissingen en brainstormsessies te maken die continuïteit en context biedt voor volgende vergaderingen. Je kunt ook alle details van vergaderingen en besprekingen met cliënten vastleggen door getypte of handgeschreven notities te synchroniseren met audio- en video-opnamen van Microsoft OnenNote 2007. Als je niet op kantoor werkt, kun je informatie verzamelen op je Microsoft Windows Mobile toestellen (waaronder notities, geluidsopnamen en foto's) en ze overbrengen naar Microsoft OnenNote 2007.

En als het tijd is om gegevens met je collega's te delen, maak dan gebruik van de export programmeer interface van Microsoft OnenNote 2007 om informatie, vastgelegd in Microsoft OnenNote 2007, gemakkelijk over te zetten naar de bedrijfssystemen van je organisatie, zodat je geen fouten meer maakt en geen tijd meer verspilt met het opnieuw invoeren van dezelfde informatie in verschillende systemen. Moet je informatie kopiëren, plakken of afdrukken uit andere programma's van het Microsoft Office 2007 systeem? Geen probleem met OneNote; je kunt er informatie mee openen en delen in Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Je kunt zelfs de tekengereedschappen en tabellen van Microsoft OnenNote 2007 gebruiken om gemakkelijk aantekeningen te maken en informatie te ordenen en te beheren.

Zoek en link mogelijkheden

Met Microsoft OnenNote 2007 kun je snel trefwoorden zoeken en vinden in tekst, beelden en geluidsopnamen die je in het programma gemaakt hebt. Je kunt ook hyperlinks naar zoekresultaten tonen in een overzichtelijk taakvenster; een enkele klik brengt je naar de relevante resultaten. Voor nog meer gemak kun je alle geopende notitieboeken tegelijk bekijken, slepen en neerzetten om je notities te ordenen en hyperlinks toevoegen naar andere pagina's in je notitieboek om snel relevante inhoud te vinden. Beheer taken gemakkelijk met twee-weg synchronisatie tussen Microsoft OnenNote 2007 en de 2003 en 2007 versies van Outlook, of koppel notities en andere informatie aan specifieke Outlook 2007 of Outlook 2003 contactpersonen om je beter voor te bereiden op vergaderingen en gemakkelijk informatie terug te vinden. Wanneer je een bijzonder belangrijk punt, datum of ander stukje informatie wilt markeren, markeer je notities met notitielabels, visueel aantrekkelijke pictogrammen die het gemakkelijk maken om terug te keren naar herinneringen, taken en andere actie-items.

Werk doeltreffender samen

Wanneer teamleden vanuit verschillende plaatsen werken en aan meerdere projecten werken, kunnen communicatie, coördinatie en informatie-uitwisseling de doeltreffendheid en productiviteit van de groep belemmeren. Teams vertrouwen vaak op e-mailberichten om informatie te delen, wat leidt tot verwarring en onoverzichtelijke e-mail postvakken. Taken, actiepunten, agenda's en problemen die in statische documenten of documentbeheersystemen zijn opgeslagen, zijn moeilijk bij te werken, op te sporen en terug te vinden, en ze verhinderen dat meerdere mensen tegelijk met dezelfde informatie werken. Microsoft OnenNote 2007 helpt mensen samen te werken door de hindernissen weg te nemen die ontstaan wanneer informatie geïsoleerd wordt opgeslagen in papieren notities of dossiermappen, of op iemands computer. Groepen kunnen gemakkelijk informatie delen, productiever werken en beter overzicht houden over projecten, problemen en doelen. Individuen kunnen samen aan hetzelfde notitieboek werken - online of offline - door gedeelde notitieboeken te gebruiken. Microsoft OnenNote 2007 beheert wijzigingen in hetzelfde notitieblok, zodat het niet meer nodig is versies bij te houden of wijzigingen te uploaden.

Je kunt ook een kennisbank voor teams maken, zodat iedereen bij dezelfde informatie kan. Zo kunnen nieuwe teamleden snel aan de slag en wordt dubbel werk tot een minimum beperkt. Je kunt je notities ook delen met niet-OneNote 2007 gebruikers door ze als HTML bestanden te versturen, zodat iedereen met een e-mail programma of web browser ze kan bekijken, en je houdt controle over je informatie door te kiezen welke notitieblokken je met je teamgenoten deelt en welke je privé houdt. Je kunt OneNote 2007 zelfs gebruiken als een gedeeld digitaal schoolbord, zodat virtuele teams in real time kunnen samenwerken, terwijl ze dezelfde notities bekijken en bewerken.

Systeemeisen

 • 500 MHz of snellere processor
 • 256 MB RAM of meer
 • 1.5 GB vrije ruimte op de harde schijf; een deel van deze ruimte wordt na de installatie vrijgemaakt als het oorspronkelijke download pakket van de harde schijf wordt verwijderd.
 • CD-ROM of DVD drive
 • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
 • Besturingssysteem Microsoft Windows® XP met Service Pack (SP) 2 of hoger of Microsoft Windows Server® 2003 met Service Pack 1 of hoger
 • Sommige functies vereisen Microsoft Windows Desktop Search 3.0, Microsoft Windows Media® Player 9.0, Microsoft DirectX® 9.0b, Microsoft ActiveSync® 4.1, een microfoon, een audio-uitvoerapparaat, een video-opnameapparaat (zoals een webcam), een TWAIN-compatibele digitale camera of scanner, een smartphone die ondersteund wordt door Microsoft Windows Mobile® 2003 of een smartphone die ondersteund wordt door Windows Mobile 5, of een Pocket PC of router die Universal Plug and Play (UPnP) ondersteunt.
 • Microsoft Internet Explorer® 6 of hoger, alleen 32-bit browser.
 • Internettoegang is vereist voor Internetfunctionaliteit (kan tegen betaling zijn).
eigenschappen: "Microsoft OneNote 2007"
Office-Toepassingen:
OneNote
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft OneNote 2007"
Office-Toepassingen:
OneNote
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft OneNote 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken