Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Office 2021 Professional Plus Open License, Terminal server, volumelicentie

€ 274,49 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821495
 • DG7GMGF0D7FX:0002
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Office 2021 Professional Plus als volumelicentie - intelligent en altijd up-to-date Als u op...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Professional Plus Open License, Terminal server, volumelicentie"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Office 2021 Professional Plus als volumelicentie - intelligent en altijd up-to-date

Als u op zoek bent naar een echte volumeversie van Office 2021, vindt u met Professional Plus gegarandeerd wat u zoekt. De vele programma's en hulpaanbiedingen maken het gemakkelijk om zonder veel moeite documenten samen te stellen en om elke toepassing in het oog te houden. Office 2021 Professional Plus is de oplossing voor zowel privé-doeleinden als voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kunt u vertrouwen op de modernste en meest verregaande oplossing om de workflow in uw bedrijf te optimaliseren.

 

Office Professional Plus 2021 OPEN-NL

 

Alledaagse softwareoplossingen voor uw projecten

Basisprogramma's zoals Word, Excel en PowerPoint maken nog steeds deel uit van de basis van Office. Dit geldt ook voor Office 2021 Professional Plus, ook al zijn de toepassingen van dit programma aanzienlijk uitgebreid met Access en Publisher. Een gemeenschappelijke technische basis is voor veel bedrijven van groot belang, en daarom bieden wij u Office 2021 als volumelicentie aan.

Microsoft Office 2021 Professional Plus biedt u op dit punt een modern totaalpakket om te profiteren van echte functionele diversiteit. Vooral de optimale samenwerking met andere gebruikers in het team maakt van Office 2021 Professional Plus een uitstekende oplossing. Dit heeft het voordeel dat u ook vanuit uw thuiskantoor comfortabel kunt werken aan belangrijke documenten en inhoud ter plaatse. Met de juiste volumelicentie kunt u uw team altijd up-to-date brengen.

 

Vlotte voordelen met onze volume versie

Naast de reeds genoemde voordelen biedt Office 2021 Professional Plus nog vele andere positieve kenmerken voor dagelijks gebruik. Zo is Office in principe geschikt voor elke gebruiker om toegang te krijgen tot intelligente en moderne softwareoplossingen. Met de volgende aspecten zit u dus aan de veilige kant als het gaat om Office 2021 Professional Plus:

Intuïtieve bediening

De duidelijke en begrijpelijke structuur van het bestaande menu maakt het gemakkelijk om de software te bedienen. Het is altijd duidelijk welke inhoud en functies met Office 2021 Professional Plus worden aangeboden en wat u concreet kunt verwachten.

Intelligent gereedschap

Functies zoals automatisch opslaan of foutdetectie maken het werken met Office 2021 veel professioneler. Dit geldt ook voor de Professional Plus-versie, die wij u zowel afzonderlijk als in de vorm van een volumelicentie rechtstreeks bij ons aanbieden.

Koppeling van de cloud

Met Office 2021 Open License kunt u vertrouwen op een moderne en intelligente cloud. Dit maakt het voor u gemakkelijk om op elk moment toegang te krijgen tot onze brede waaier van instrumenten en functies, afhankelijk van uw behoeften. Vooral met de volumelicentie van Office 2021 lukt dit optimaal.

Hoogste veiligheid

Office 2021 voor Terminal Server zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vlotte en vooral altijd veilige gebruik. Als Open Licence-product is Office 2021 Professional Plus op het hoogste niveau gemaakt, wat betekent dat u aan de veilige kant zit.

 

Microsoft Teams als nieuw communicatieplatform

Een van de doorslaggevende innovaties is de integratie van Microsoft Teams. Dit heeft het voordeel dat de communicatie op een veel hoger niveau plaatsvindt dan voorheen. Skype maakt niet langer deel uit van het systeem met Office 2021 Professional Plus. Dit betekent dat de Office-toepassingen te allen tijde geschikt blijven voor dagelijks gebruik.

Zelfs voor een grotere volumelicentie van Office 2021 Professional Plus zit u bij ons aan de veilige kant. Zo kunt u terugvallen op goede oplossingen voor het hele team, zodat u ter plaatse optimaal gepositioneerd bent in het bedrijf. Als u kiest voor Office 2021 Professional Plus MAK-activering, is dit ook op elk moment mogelijk als onderdeel van de volumelicentie. Hetzelfde geldt voor Office 2021 KMS activering, die wij hier bij Blitzhandel24 ook voor u op elk gewenst moment mogelijk maken.

 

Microsoft Office Professional Plus 2021 Volume Versie

 

Een directe vergelijking van de versies van Office 2021

Natuurlijk krijgt u niet alleen Office 2021 Professional Plus hier bij ons. De andere populaire versies zijn ook rechtstreeks verkrijgbaar, maar zij verschillen aanzienlijk wat hun reikwijdte betreft. Gereedschappen als Word, Excel en PowerPoint zijn altijd inbegrepen, maar dit geldt niet voor alle andere toepassingen. De volgende tabel geeft u dan ook snel het nodige overzicht:

 

Huis & Student

Standaard

Professioneel Plus

Terbeschikkingstelling van Word en Excel

Ja

Ja

Ja

Voorziening van Outlook

Geen

Ja

Ja

Terbeschikkingstelling van PowerPoint

Ja

Ja

Ja

Verschaffen van toegang

Geen

Geen

Ja

Verschaffing van Publisher

Geen

Ja

Ja

Privé- en zakelijk gebruik

Geen

Ja

Ja

Werken met Microsoft Teams

Ja

Ja

Ja

Integratie van cloud-opslag

Geen

Geen

Geen

Bruikbaar op mobiele toestellen

Geen

Geen

Geen

Permanent gebruik van het gereedschap

Ja

Ja

Ja


De belangrijkste basisgereedschappen voor uw dagelijks leven

Voor zowel particulieren als ondernemers behoren Word, PowerPoint en Excel tot de belangrijkste hulpmiddelen in het dagelijks leven. Hiermee kunt u nieuwe spreadsheets berekenen, documenten schrijven en presentaties maken. Aangezien al deze hulpmiddelen ook bij Office 2021 Professional Plus zijn inbegrepen, is de aanschaf van de krachtige versie voor elk bedrijf de moeite waard. Indien u dat wenst, kunt u zelfs meerdere toestellen rechtstreeks met de inhoud uitrusten om het comfort merkbaar te verhogen. Hiervoor kunt u gebruik maken van een volumelicentie van Office 2021 Professional Plus in de winkel.

 

Nieuwe functies voor alle gangbare gereedschappen

Maar niet alleen de basisfuncties, maar ook de vele nieuwe functies en inhoud maken van Office 2021 Professional Plus een interessante keuze. Dit geldt bijvoorbeeld voor de zichtbaarheid van gebruikers die zich op dat moment ook in uw document bevinden. Ook de nieuwe functies speciaal voor Excel, zoals de dynamische matrix of de tabelweergaven, dragen bij tot de dynamiek van Office 2021 Professional Plus. Met de volumelicentie brengt u elk apparaat up to date.

Ook nieuw is het bijwerken van visuals direct in de vele tools. Bovendien is er de mogelijkheid om Office 2021 Professional Plus in Dark Mode te gebruiken en zo nog flexibeler te werken. In combinatie met andere vernieuwingen voor PowerPoint, zoals het opnemen van diapresentaties, is de upgrade naar de nieuwste versie de moeite waard.

PowerPoint 2021

 

Koop nu Office 2021 Professional Plus en bespaar!

Wenst u Microsoft Office als volumelicentie te gebruiken voor uw project? Dan bent u aan de veilige kant met de door ons geleverde versie. Wij helpen u graag om de juiste versie voor u en uw bedrijf te vinden en toegang te krijgen tot de benodigde inhoud. Zowel met Windows 10 als met het onlangs uitgebrachte Windows 11 zit u aan de veilige kant. Daarom kunt ook u nu vertrouwen op Office 2021 Professional Plus.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11
 • Windows Server 2019/2021

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Processor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Professional Plus Open License, Terminal server, volumelicentie"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Professional Plus Open License, Terminal server, volumelicentie"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2021 Professional Plus Open License, Terminal server, volumelicentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken