Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Office 2021 Professional Plus

Microsoft Office 2021 Professional Plus

€ 274,49 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821982
 • DG7GMGF0D7FX
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office 2021 Professional Plus - de alleskunner van Office Wie het volledige Office...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Professional Plus"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - de alleskunner van Office

Wie het volledige Office 2021-pakket wil gebruiken, zit met Microsoft Office 2021 Professional Plus aan de veilige kant. Deze versie biedt toegang tot alle essentiële hulpmiddelen en functies die belangrijk zijn voor professioneel werk. Vooral in vergelijking met de vorige versie heeft Microsoft Office 2021 Professional Plus opnieuw aanzienlijke technische verbeteringen kunnen doorvoeren. Dit maakt het gemakkelijk om te werken met vele opwindende verbeteringen en nieuwe hulpmiddelen.

Microsoft Office Professional Plus 2021

Talrijke nieuwe functies voor optimaal gebruik

Hoewel Microsoft Office 2021 Professional Plus in feite alleen op kleinere schaal is aangepast en herzien, zijn er veel nieuwe details. Dit geldt bijvoorbeeld voor technische waarden zoals de prestaties van de toepassing, die nu aanzienlijk beter zijn. Als u Office 2021 professioneel wilt gebruiken, zullen de technische revisies snel een belangrijk voordeel worden.

Maar daarnaast kunt u met Microsoft Office 2021 Professional Plus ook rekenen op veel technische aspecten. Dit geldt bijvoorbeeld voor het volgen van de laser voor opgenomen PowerPoint-presentaties. Er zijn ook veel nieuwe voordelen voor Excel met de functies XLOOKUP en Dynamic Arrays, die spreadsheetberekeningen vereenvoudigen. De nieuwe versie is dus ook volledig gericht op het verbeteren van de vele bestaande inhouden.

Deze afzonderlijke toepassingen zijn opgenomen in Microsoft Office 2021 Professional Plus

Maar wat kunt u precies verwachten met het nieuwe Microsoft Office 2021 Professional Plus? Om u een volledig overzicht te geven, hebben wij de basisfuncties nog eens in detail weergegeven. Zo kunt u de afzonderlijke toepassingen beter van elkaar onderscheiden en zien wat u voor uw dagelijkse werk nodig hebt. U kunt dus vertrouwen op de volgende versies:

 • Word

Duidelijk geformatteerde en ondubbelzinnige teksten kunnen in een handomdraai met Word worden gemaakt. Dit maakt het gemakkelijk om Word te gebruiken voor professionele documenten en om alle belangrijke details aan te geven. Tabellen, afbeeldingen en nog veel meer kunnen ook altijd worden geïntegreerd.

 • Excel

Nauwkeurig berekende tabellen worden een belangrijk principe in vele industrieën. Daarom is Excel voor veel bedrijven een belangrijk basisprogramma, dat ook met Microsoft Office 2021 Professional Plus kan worden gebruikt. Bovenal worden de nieuwe functies een voordeel.

 • PowerPoint

Met PowerPoint kunnen unieke en individueel geplande presentaties worden gemaakt. Ook hier hebt u in principe geen nieuwe ervaring nodig, maar kunt u intuïtief en direct werken aan boeiende presentaties. PowerPoint wordt erg belangrijk voor school, universiteit en werk.

 • OneNote

Voor het maken van aantekeningen zijn tegenwoordig niet per se nog pen en papier nodig. Met OneNote kunnen nieuwe notities flexibel worden gemaakt zonder de structuur te verliezen. Dit maakt het gemakkelijk om onderweg spontaan aantekeningen te maken en deze goed te verzamelen.

 • Uitgever

Publisher is precies de juiste toepassing voor het maken van moderne lay-outs en diverse grafische ontwerpen. U hebt gemakkelijk toegang tot talrijke sjablonen en ontwerpopties voor uw projecten. Probeer Publisher zelf als onderdeel van Office 2021.

 • Toegang

Voor het opzetten en gebruiken van databases is Access een zeer praktische oplossing. Zelfs zonder ervaring met programmeren kan met Access de eerste vooruitgang worden geboekt. Het is bij uitstek geschikt voor zowel particuliere projecten als zakelijk gebruik.

 • Outlook

Voor de vlotte organisatie van uw mails wordt Outlook een compacte vereenvoudiging. Het mailprogramma is al vele jaren een integraal onderdeel van Microsoft Office. Met Microsoft Office 2021 Professional Plus kunt u dus ook op uw PC het nodige comfort verwachten.

Microsoft Excel 2021

Microsoft Teams als hulpmiddel voor een soepele koppeling

Ook heel spannend is de integratie van Microsoft Teams, waardoor het veel makkelijker is geworden om samen te werken met andere gebruikers. Vooral in combinatie met Windows 11 is het gemakkelijk om Microsoft Office 2021 Professional Plus samen te gebruiken. Dit wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de onlangs geïntegreerde videoconferenties, maar ook door het gezamenlijk werken aan afzonderlijke documenten. De afzonderlijke bestanden zijn ook op elk moment en vanaf elke locatie toegankelijk via de cloud. Daarmee is Microsoft Teams in het nieuwe Office een goede vervanger van het vroegere Skype.

Het verschil tussen Microsoft Office 2021 Professional en Plus

Naast de gepresenteerde inhoud vragen veel gebruikers zich af hoe Microsoft Office 2021 Professional Plus en Microsoft Office 2021 Professional in detail van elkaar verschillen. Gewoonlijk is het onderscheid tussen Standaard en Professioneel vrij eenvoudig. Maar als het gaat om het verschil tussen de twee Professionele versies, zal onze handige tabel helpen:

 

Office 2021
Professioneel

Office 2021
Professional Plus

Beschikbaarheid van alle basisprogramma's

Ja

Ja

Link naar volumelicenties

Geen

Ja

Automatische updatecontrole

Geen

Ja

Integratie van Microsoft Teams

Ja

Ja

Geavanceerde bedrijfsinformatie

Geen

Ja

Commercieel gebruik mogelijk

                      Ja           

Ja

App Telementry als functie

Geen

Ja

Ondersteuning en voortdurende bijstand

Ja

Ja


Het beste pakket voor professioneel gebruik

Voor degenen die uitdrukkelijk afzien van een abonnement en de voorkeur geven aan een eenmalige aankoop, is Microsoft Office 2021 Professional Plus het beste complete pakket. Bovenal is deze versie dus de beste oplossing voor samenwerking in het bedrijf en de gewenste professionaliteit. Dit maakt het gemakkelijk om het volledige gamma functies te gebruiken zonder beperking van de duur. U kunt ook rekenen op behulpzame ondersteuning wanneer dat nodig is. Het is niet zonder reden dat Microsoft Office 2021 Professional Plus een optimale keuze wordt, zowel individueel als met volumelicenties.

Meer productiviteit voor terugkerende taken

Natuurlijk is de nog betere productiviteit niet alleen te danken aan de herziene hulpmiddelen en functies. Vooral de praktische verbeteringen op het gebied van de technologie hebben ertoe geleid dat de toepassing nu weer merkbaar is vereenvoudigd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de nieuwe Dark Mode, waarmee u ook in de avonduren veel productiever kunt zijn. De reeds genoemde aanpassingen voor Excel en PowerPoint dragen ook bij tot een grotere efficiëntie.

Microsoft Office 2021 Professional Plus zal dus ook in de toekomst de juiste keuze zijn om toegang te krijgen tot de beste versie van Office. Niet alleen met het nieuwe besturingssysteem Windows 11, maar natuurlijk ook met zijn voorganger, Microsoft Office 2021 Professional Plus is dus nog steeds compatibel. Dit maakt het gemakkelijk te gebruiken in het dagelijkse bedrijfsleven.

Koop Microsoft Office 2021 Professional Plus nu hier

Bent u geïnteresseerd in Microsoft Office 2021 Professional Plus en wilt u uw vorige versie bijwerken? Met de editie 2021 kunt u vertrouwen op tal van maatregelen voor een geoptimaliseerde samenwerking en blijft u op lange termijn aan de veilige kant. Tegelijkertijd is de sleutel voor Office 2021 onbeperkt geldig en kan dus perfect worden gebruikt. Wacht daarom niet langer, maar koop Microsoft Office 2021 Professional Plus nu bij ons.

Systeemeisen
 •     Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11 Server 2019/2021
 •     Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 •     Geheugen: ten minste 2 GB RAM
 •     Harde schijf: ten minste 3 GB
 •     Beeldresolutie: ten minste 1.280 x 800 pixels
 •     Grafische kaart:    DirectX 10
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Professional Plus"
Office-toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Waarom is Office 2021 Professional Plus de moeite waard?
De vele functies en spannende uitbreidingen maken het gemakkelijk om met Microsoft Office 2021 Professional Plus te zorgen voor meer productiviteit in het dagelijks leven. Mocht u de beste versie van Office nodig hebben, dan is Professional Plus altijd een zeer goede keuze voor u.
Welke innovaties zijn doorslaggevend?
Een van de bepalende elementen is de duidelijke nadruk op Microsoft Teams. Niet alleen in het nieuwe besturingssysteem, maar ook als koppeling naar Windows 11, zit u dus aan de beste kant. Bovendien zijn de vele technische aanpassingen en nieuwe ontwerpen de moeite waard.
Is Windows 11 vereist voor gebruik?
Microsoft Office 2021 Professional Plus is ook te allen tijde beschikbaar voor apparaten zonder Windows 11. Alleen Windows 10 is vereist voor een soepele werking. Als u wilt, bent u ook welkom om andere versies hier bij ons te bekijken.
Is Professional Plus geschikt voor bedrijven?
Aangezien Microsoft Office 2021 Professional Plus alle basisfuncties en -hulpmiddelen bevat, wordt het een geweldige oplossing voor bedrijven. Bovenal maakt de aanzienlijke verbetering van de cloud het gemakkelijk om op tal van locaties optimaal samen te werken en te verbinden.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Professional Plus"
Office-toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2021 Professional Plus"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken