Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820647
 • 021-10554
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office 2013 Standard Eén licentie voor MS Office Standard 2013 bevat zes...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"

Microsoft Office 2013 Standard

Eén licentie voor MS Office Standard 2013 bevat zes verschillende programma's: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher en OneNote. U kunt bijvoorbeeld Word gebruiken om met het dagelijkse "papierwerk" om te gaan of het hulpmiddel voor het schrijven van een proefschrift gebruiken. Met Outlook kunt u uw e-mailinboxen te allen tijde in de gaten houden en uitgebreide contactendatabases beheren - met de muis en het toetsenbord of via de nieuwe interface voor touchbediening met uw vingers.

Office 2013 Standard is een verzameling programma's die van een eenvoudige computer een volwaardig kantoor maken. Het importeren van Word-documenten in bijvoorbeeld Excel is ook heel eenvoudig, zodat u applicaties tegelijkertijd kunt gebruiken zonder dat u bestandsformaten hoeft te converteren. De lage systeemvereisten maken Microsoft Office Standard 2013 ook een aanbeveling voor oudere apparaten die u een nieuw doel wilt geven!

OneNote: makkelijker notitie nemen

OneNote is ook opgenomen in Microsoft Office Standard 2013: u kunt de tool op touch-compatibele apparaten gewoon met uw vingers of een pen bedienen. Schrijf op het scherm en leg notities vast die moeilijk vast te leggen zijn met een toetsenbord. Later kunt u de informatie weer voorbereiden in PowerPoint, Word, Excel & Co. OneNote synchroniseert automatisch met andere apparaten waarop u met uw Microsoft-account inlogt.

OneDrive Synchronisatie: U kunt bestanden van een van de applicaties in MS Office Standard 2013 direct opslaan in OneDrive. U heeft dus overal toegang tot uw gegevens (internetverbinding vereist). Op andere apparaten kunt u de webinterface van Office gebruiken om toegang te krijgen tot elk type bestandsformaat zonder de suite te installeren. Koop Microsoft Office Standard 2013 om onafhankelijk te worden en overal te werken!

Voor presentaties en ontwerpen

PowerPoint als onderdeel van Office 2013 Standard is een krachtige tool om te gebruiken voor presentaties in kantoren of scholen en om unieke, printklare ontwerpen te maken. Overgangen en effecten op professioneel niveau zijn na een korte trainingsperiode al succesvol met PowerPoint. Integreer uw eigen foto's of video's en breng droge data tot leven!

Uitgeverij wordt gebruikt om documenten van welke aard dan ook te ontwerpen: Brochures, folders, flyers, menu's, uitnodigingen en dergelijke zijn het doel als u kiest voor Publisher in Microsoft Office Standard 2013. Alle voltooide ontwerpen kunnen direct worden afgedrukt, zodat de uitnodigingen voor een bruiloft of zelfs marketingmateriaal voor een bedrijf kunnen worden geleverd - zonder dat er extra externe hulpmiddelen nodig zijn.

Door de samenwerking in teamverband, Microsoft Office 2013 Standard Open License Terminal Server, is de Volumelicentie ook geschikt voor groepen: Deel uw documenten gemakkelijk via het internet en stel uw resultaten beschikbaar zonder omwegen via e-mail of andere communicatiekanalen.

Bevat:

 • Woord 2013
 • Excel 2013
 • PowerPoint 2013
 • OneNote 2013
 • Vooruitzichten 2013 met Business-Contactmanager
 • Uitgeverij 2013

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor telefoon-/online-activering van Microsoft Office 2013 Standard Open License Terminal Server, volumelicentie
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW - Instructies voor een eenvoudige installatie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2013
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2013
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2013 Standaard Open Licentie Terminal Server, Volumelicentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken