Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Excel 2007

Microsoft Excel 2007

€ 18,25 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822331
 • 065-04944
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Excel is een van de krachtigste spreadsheetprogramma's ter wereld. Met Microsoft...meer

Productinformatie "Microsoft Excel 2007"

Microsoft Excel is een van de krachtigste spreadsheetprogramma's ter wereld. Met Microsoft Excel 2007 kun je je dagelijkse kantoorleven vereenvoudigen met de uitgebreide formules en functies.
Gebruik de veelzijdige visualisatiemogelijkheden en maak zinvolle grafieken voor je gegevens.

Je kunt je rapportuitvoer naar veel verschillende formaten exporteren in de Microsoft Excel 2007 spreadsheet software.

Het Microsoft Excel 2007 formaat voert rapporten uit in het eigen Excel XML formaat (ook bekend als XLSX). Hiermee kun je snel native Excel-spreadsheets maken voor Microsoft Excel 2002, Microsoft Excel 2003 en Microsoft Excel 2007. Gebruikers van Microsoft Excel 2002 en Microsoft Excel 2003 moeten het Microsoft Office Compatibility Pack installeren. Dit bevat functies voor het openen en opslaan van het nieuwe formaat

Om Microsoft Excel 2007 snel en efficiënt te kunnen gebruiken, hebben we wat basiskennis nodig over de structuur en werking van Microsofts Excel-spreadsheet.

We gebruiken tabellen om met getallen te rekenen - tot nu toe nog logisch. Het is belangrijk dat we de afzonderlijke onderdelen van onze tabel duidelijk kunnen benoemen, zodat we later tijdens berekeningen de waarden in bepaalde cellen kunnen opvragen.

Voor een cel hebben we

 • een kolom waarin de cel zich bevindt,
 • een rij in de tabel
 • er kan ook meer dan één tabelblad (werkblad) zijn (maar dat hoeft niet)
 • Als we meerdere aaneengesloten cellen nodig hebben, heet dat een bereik.

Kolomaanduiding in Microsoft Excel 2007

De kolommen van de tabel zijn gelabeld met hoofdletters en beginnen met "A". In ons voorbeeld staat de waarde "12" in kolom "B".

Bij de zesentwintigste kolom zijn we bij de letter "Z". Afhankelijk van de toepassing kunnen echter meer dan 26 kolommen nodig zijn. Nu werken we gewoon met dubbele letters als aanduiding - de 27e kolom heeft dan de aanduiding "AA". Bij de 702e kolom met de aanduiding "ZZ" komen de aanduidingen met twee cijfers tot een einde. Dan werken we gewoon verder met 3 letters. We hebben dus voldoende capaciteit.

Wie heeft de wijsneusmodus nog nodig op feestjes. Er zijn 2 antwoorden op de vraag hoeveel kolommen er mogelijk zijn in Excel. Sinds Microsoft Excel 2007 zijn 16.384 kolommen mogelijk - de laatste kolom in Excel is XFD. Vóór Excel 2007 waren "slechts" 256 kolommen mogelijk.

De toetscombinatie om naar de laatste kolom te springen is: CTRL + pijl naar rechts (MAC: CMD + pijl naar rechts) (probeer ook eens het omgekeerde).

Rijnnummering in Microsoft Excel 2007

Het rijnummer staat opeenvolgend in decimale getallen aan de linkerkant. Dit begint met het getal 1 en gaat tot rij 1.048.576 (vóór Excel 2007 waren slechts 65.636 rijen mogelijk).

De positie van een waarde kan worden beschreven door kolom en rij op te geven (Excel gaat altijd in deze volgorde te werk). Ons voorbeeldgetal "34,5" uit bovenstaand voorbeeld staat dus op positie C2.
Positie van een cel

Deze positie-informatie wordt in Excel helemaal linksboven weergegeven. In bovenstaand voorbeeld zien we de positie "C2" voor onze inhoud "34,5". We kunnen via dit veld direct naar een positie springen door daar een positienaam in te voeren. Voer hier gewoon "Z6" in en bevestig. We worden dan rechtstreeks naar cel "Z6" gestraald.

Tafelblad (werkblad) - meer dan 1 voor meer comfort

Met de specificatie van kolom en rij hebben we een relatief duidelijke positieaanduiding - maar we moeten nog steeds het tabelblad specificeren als we met meer dan één tabelblad (werkblad) werken.

We kunnen in Excel met meer dan één werkblad werken. Dit is zinvol, afhankelijk van de toepassing. Het werkbladlabel staat in de voettekst van de tabel en heeft de standaardnaam "Tabel1".
In de nieuwste versie van Microsoft Excel 2019 wordt bij het maken van een nieuwe werkmap vooraf slechts één werkblad gemaakt. In vorige versies waren het altijd 3 werkbladen tegelijk.

Naar behoefte kunnen extra werkbladen worden gemaakt. Deze kunnen ook hernoemd worden en dan hebben we niet meer te maken met de nietszeggende naam "Table1". Hierover later meer.

Bereik - meerdere aaneengesloten cellen

Als we meerdere aaneengesloten cellen in onze berekening willen opnemen, gebruiken we een bereik. Het bereik wordt gedefinieerd door de begincel (bijvoorbeeld "B2") en de eindcel (bijvoorbeeld "B5"). Voor dit bereik hebben we dus de cellen "B2", "B3", "B4" en "B5" - deze notatie zou duidelijk te uitgebreid zijn. Daarom hebben we de Excel-notatie met de dubbele punt "B2:B5".

Dit kan op dezelfde manier aan de rechterkant - het bereik "B2:D2" bevat de cellen "B2", "C2" en "D2".

Daarboven kunnen ook complete blokken worden gedefinieerd - de definitie "B2:C4" bevat B2, B3, B4, C2, C3 en C4.

De presentatie van de inhoud is belangrijk - de uitlijning in de cellen

De uitlijning, d.w.z. of iets rechts of links uitgelijnd wordt weergegeven, zegt iets over de inhoud van de bijbehorende cel.

Alle getallen en waarden waarmee gerekend kan worden, worden rechts uitgelijnd weergegeven, tenzij je handmatig hebt ingegrepen in het ontwerp.

Alle teksten worden links uitgelijnd weergegeven. Deze celinhoud is meer ter informatie en dus kan hooguit de tekstlengte worden berekend.

Na de basisstructuur van de Excel-spreadsheet is het belangrijk te weten hoe je er snel en doelgericht doorheen kunt gaan. Meer hierover in het volgende hoofdstuk.

Excel biedt volledig opgemaakte rapporten voor gebruik in Microsoft Excel 2007.

De uitvoer is vergelijkbaar met andere Excel-formaten, met de volgende uitzonderingen:

 • Grafieken worden uitgevoerd als statische afbeeldingen.
 • Rijhoogten kunnen veranderen in de rapportuitvoer om de getrouwheid te verbeteren.
 • Kolombreedten die expliciet zijn opgegeven in rapporten worden in Microsoft Excel 2007 genegeerd.
 • Samengevoegde cellen worden gebruikt om de weergave van rapporten te optimaliseren.
 • De standaardgrootte van het werkblad is 65.536 rijen en 256 kolommen.

Systeemvereisten van Microsoft Excel 2007

 • Windows 10     
 • Windows 8 en 8.1     
 • Windows 7     
 • Windows Vista      
 • Windows XP
 • Geheugen 256 MB RAM of meer
 • Harde schijf 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Processor 500 MHz processor of hoger
eigenschappen: "Microsoft Excel 2007"
Office-toepassingen:
Excel
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Excel 2007"
Office-toepassingen:
Excel
Jaar:
2007
Besturingssysteem:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Excel 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken