Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft 365 Enterprise E5 CSP

€ 762,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821048
 • CFQ7TTC0LFLZ
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Europa (Eurozone)
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft 365 Enterprise E5: Een uitgebreid product voor bedrijven Dit product is een...meer

Productinformatie "Microsoft 365 Enterprise E5 CSP"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft 365 Enterprise E5: Een uitgebreid product voor bedrijven

Dit product is een CSP-licentie.

In tegenstelling tot de standaardlevering met productsleutel en download wordt de licentie rechtstreeks op je Microsoft 365 Business-account bijgeschreven.
Je ontvangt geen productsleutel.

-    Als je geen bestaande 365 Business-klant bent, kunnen we een account voor je aanmaken en je de toegangsgegevens toesturen.
-    Als je een bestaande 365 Business klant bent met een ".onmicrosoft" adres, laat ons dat dan weten in de aankoopnota of per e-mail na aankoop. We sturen je dan een bevestigingslink om gedelegeerde beheerdersrechten te verkrijgen. Dit is nodig zodat de aangeschafte licentie kan worden bijgeschreven op je Microsoft-account.

De exacte instructies voor activering en installatie ontvang je in de leveringsmail.

Microsoft 365 Enterprise E5 Plan is een oplossing voor bedrijven die geavanceerde geavanceerde Microsoft tools willen ontwikkelen. Werk altijd met de nieuwste versies van je vertrouwde -applicaties, ongeacht het gebruikte apparaat - PC/Mac, smartphone of tablet. Met Microsoft 365 Enterprise E5 kan elke gebruiker zich installeren op maximaal 5 pc's of Macs, 5 tablets (Windows, iPad en Android) en 5 smartphones. Dit product biedt ook toegang tot de cloudversies van Exchange, SharePoint en Skype for Business (voorheen Lync).

Op verschillende apparaten

Gebruik de vertrouwde interface op bijna elk apparaat en stel je personeel in staat om vrijwel overal effectief te werken.

 

Compliance gemakkelijk gemaakt

Maak archieven, gebruik in-situ opslag om te voldoen aan wettelijke bewaarplichten en vind de documenten die je nodig hebt in een oogwenk. Met geavanceerde gegevensbescherming zijn je gegevens in goede handen.

 

Geavanceerde IT-controles

Vergroot de IT-flexibiliteit en verlaag tegelijkertijd de IT-kosten. Maak de overstap naar de cloud op jouw voorwaarden, met eenvoudige beheerbaarheid en taakautomatisering.

 

Beveiliging en compliance: Bescherm je bedrijfsgegevens en voldoe aan de regelgeving

Beveiliging en compliance zijn cruciaal voor elk bedrijf. Met Microsoft 365 Enterprise E5 heb je toegang tot een breed scala aan beveiligings- en compliancefuncties om je te helpen je bedrijfsgegevens te beschermen en naleving te garanderen. Hier zijn enkele van de functies in een oogopslag:

Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen

Bescherm tegen bekende en onbekende bedreigingen via e-mail, bestanden en andere communicatiekanalen met geavanceerde functies voor bescherming tegen bedreigingen.

Bescherming van informatie

Bescherm gevoelige informatie met versleuteling, toegangscontrole en rechtenbeheer om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot gevoelige gegevens.

Beheer van naleving

Ondersteun naleving van regelgeving en audits met uitgebreide mogelijkheden voor compliancebeheer om ervoor te zorgen dat je organisatie aan de vereiste normen voldoet.

Verhoog de productiviteit en samenwerking in uw bedrijf

Microsoft 365 Enterprise E5 biedt ook een groot aantal functies en diensten om de productiviteit en samenwerking in je bedrijf te verbeteren. Hier zijn enkele van de functies in een oogopslag:

Office-apps

Gebruik Word, Excel, PowerPoint en andere apps om documenten, spreadsheets en presentaties te maken en te bewerken, en naadloos samen te werken met andere teamleden.

Teams

Gebruik het krachtige samenwerkings- en communicatieplatform dat chat, video- en audioconferenties, bestandsdeling en meer biedt om de samenwerking in je bedrijf te verbeteren.

Yammer

Stimuleer het delen van kennis en ideeën met Yammer, het sociale bedrijfsnetwerk dat samenwerking en delen binnen je team bevordert.

SharePoint

Gebruik het platform voor samenwerking en inhoudsbeheer om documenten en inhoud efficiënt te organiseren en te delen.

Verbeterde telefonie en conferencing voor effectieve communicatie

Met Microsoft 365 Enterprise E5 kun je ook telefonie- en conferencingfuncties gebruiken om de samenwerking in je bedrijf te verbeteren. Hier zijn enkele van de functies op een rij:

Microsoft Teams telefonie

Integreer telefonie met Microsoft Teams voor gesprekken, voicemail en meer om naadloos te communiceren met collega's en klanten.

Audio- en videoconferenties

Voer online vergaderingen met interne en externe deelnemers om de samenwerking en communicatie binnen je organisatie te vergemakkelijken.

Directe routering

Verbind Microsoft Teams met een PBX van derden voor geavanceerde telefoniefuncties en stel je medewerkers in staat naadloos te communiceren.

Inbegrepen toepassingen op Microsoft E3 Enterprise E5

Systeemvereisten Microsoft E3 Enterprise E5

Besturingssysteem

Windows-besturingssysteem: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019 of Windows Server 2016. Let op: Microsoft 365 Apps for Enterprise op Windows Server 2019 of Windows Server 2016 wordt ondersteund tot oktober 2025.

macOS: Een van de drie nieuwste versies van macOS. Wanneer een nieuwe macOS-versie wordt uitgebracht, wordt het een van de drie nieuwste. (Vanaf 05.23 zijn dit de volgende versies: macOS Ventura 13.3.1, macOS Monterey 12.6.5, macOS Big Sur 11.7.6)

 

Omvang van de levering

 • Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft 365 Enterprise E5 1 jaar met toegang tot het Microsoft-portaal.
 • Directe downloadlink van Microsoft, te downloaden in de taal van je voorkeur.
 • Factuur op jouw naam incl. btw.
 • Instructies voor eenvoudige installatie.
 • Deze aanbieding bevat geen productsleutelsticker (COA-label).

Dit aanbod is gericht op bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken

eigenschappen: "Microsoft 365 Enterprise E5 CSP"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Besturingssysteem:
macOS Sonoma
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Jaar:
Microsoft 365 Subscription
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft 365 Enterprise E5 CSP"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Skype for Business
Word
Besturingssysteem:
macOS Sonoma
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Jaar:
Microsoft 365 Subscription
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft 365 Enterprise E5 CSP"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken