Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP

Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP

€ 188,06 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821069
 • CFQ7TTC0LGZT:0001:Commercial
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Europa (Eurozone)
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft 365 Apps for Enterprise per power user 1 jaar Dit product is een CSP-licentie....meer

Productinformatie "Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft 365 Apps for Enterprise per power user 1 jaar

Dit product is een CSP-licentie.

In tegenstelling tot de standaardlevering met productsleutel en download, wordt de licentie direct bijgeschreven op je Microsoft 365 Business-account.
Je ontvangt geen productsleutel.

-    Als je geen bestaande Office 365 Business-klant bent, maken we graag een account voor je aan en sturen we je de toegangsgegevens.
-    Als je een bestaande Office 365 Business klant bent met een ".onmicrosoft" adres, laat het ons dan weten in de aankoopnota of per e-mail na aankoop. We sturen je dan een bevestigingslink om gedelegeerde beheerdersrechten te verkrijgen. Dit is nodig zodat de aangeschafte licentie kan worden bijgeschreven op je Microsoft account.

Je ontvangt gedetailleerde instructies voor activering en installatie in de leveringsmail.

Koop Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP - de ultieme oplossing voor uw bedrijf!

Welkom! In dit artikel kom je alles te weten over de baanbrekende oplossing van Microsoft - Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP. Deze innovatieve software biedt je een onverslaanbare combinatie van de nieuwste apps en beveiligingsfuncties die je bedrijf naar een nieuw niveau van productiviteit en efficiëntie zullen katapulteren. Laten we erin duiken en ontdekken hoe Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP je de optimale e-commerce oplossing voor je bedrijf kan bieden.

Wat is Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP?

Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP is de ultieme softwareoplossing voor bedrijven van elke omvang. Met deze krachtige suite krijg je toegang tot de nieuwste versies van Microsoft 365 Apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Of je nu op kantoor bent of onderweg, met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP kun je werken op maximaal vijf pc's, vijf tablets en vijf mobiele apparaten - met volledige flexibiliteit en zonder in te leveren op functionaliteit.

Onverslaanbare voordelen van Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP

Hier zijn enkele van de onovertroffen voordelen waarvan je kunt profiteren met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP:

 • Nieuwste apps: Met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP heb je altijd toegang tot de nieuwste versies van Microsoft 365 Apps. Mis nooit nieuwe functies en blijf op de hoogte van de nieuwste technologie.
 • Veelzijdigheid: Werk overal vandaan en op verschillende apparaten. Met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP kun je de apps installeren op maximaal vijf pc's, vijf tablets en vijf mobiele apparaten.
 • OneDrive cloudopslag: Met 1 TB cloudopslag in OneDrive kun je je bestanden veilig opslaan en eenvoudig delen. Je hebt overal toegang tot je gegevens en blijft altijd op de hoogte.
 • Topbeveiliging: Je gegevens en vertrouwelijke informatie zijn in de beste handen met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP. De software biedt de nieuwste beveiligingsfuncties van Microsoft zodat je zorgeloos kunt werken.
 • FastTrack ondersteuning: Met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP krijg je toegang tot Microsoft's FastTrack ondersteuning van wereldklasse. Onze experts staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je oplossing haalt.

Koop Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP - investeren in de toekomst van uw bedrijf

Je vraagt je misschien af of Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP de juiste investering is voor jouw bedrijf? Ik kan je verzekeren dat deze software de toekomst van je bedrijf positief zal beïnvloeden. Met de geavanceerde apps en beveiligingsfuncties kun je de productiviteit verhogen, naadloos samenwerken en je bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Dat niet alleen, maar de flexibiliteit van Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP zal je werknemers verrukken. Op kantoor, thuis of onderweg - je hebt altijd toegang tot je bestanden en applicaties. Dankzij de naadloze integratie tussen verschillende apparaten en applicaties kun je efficiënter werken en tegelijkertijd tijd en geld besparen.

Waardevolle functies voor uw bedrijf

Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP biedt functies die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. De apps maken soepele samenwerking mogelijk, zowel binnen het bedrijf als met klanten en partners. De mogelijkheid om bestanden op te slaan en te delen in de cloud stimuleert teamwerk en verbetert de efficiëntie van je werknemers.

Vergroot je concurrentievermogen

In de zakenwereld van vandaag is het van cruciaal belang om concurrerend te blijven. Met Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP kun je digitale uitdagingen aangaan en innovatieve oplossingen bieden aan je klanten. Met de software kun je snel reageren op veranderingen in de markt en je aanpassen aan nieuwe trends. Dit versterkt je positie in de competitieve omgeving en opent nieuwe kansen voor je bedrijf.

Investeer in de toekomst van je bedrijf

Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP is zonder twijfel de beste e-commerce oplossing op de markt. Het biedt niet alleen de nieuwste apps, maar ook de beveiliging en flexibiliteit die je bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn. Met de ondersteuning van Microsoft krijg je ook onverslaanbare FastTrack support om je te helpen het volledige potentieel van je oplossing te realiseren.

Dus waar wacht je nog op? Investeer in de toekomst van je bedrijf en schaf nu Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP aan. Verhoog de productiviteit, optimaliseer uw bedrijfsprocessen en blijf concurrerend. Jouw bedrijf verdient de beste oplossing - en dat is koop Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP!

Omvang van de levering:

 • Microsoft 365 Apps voor Ondernemingen
 • Direct downloaden via de Microsoft link, programma's kunnen worden gedownload in de taal van je keuze, 32/64 bit vrij te kiezen.
 • Factuur met btw.
 • Instructies voor eenvoudige installatie.

Systeemvereisten van Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP

Windows

 • Processor
  1,6 GHz of sneller (Dual Core). Aanbevolen voor Skype for Business: 2 GHz of sneller.
 • Besturingssysteem
  Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 201
  Belangrijk: De desktopversie van Office 365 ProPlus, die ook is opgenomen in Office 365-plannen (E3 en E5) met Office-bundel, kan niet worden uitgevoerd op een on-premise Windows Server 2019. Het draaien van Office 365 ProPlus op een Windows Server 2016 met Terminal Server rol is echter nog wel mogelijk.
 • RAM
  4 GB RAM, 2 GB RAM (32
 • Harde schijf
  4 GB beschikbare ruimte
 • Beeldscherm
  Resolutie van 1.280 x 768 pixels (32-bits vereist hardwareversnelde rendering van ten minste 4K).

macOS

 • Processor
  Intel-processor
 • Besturingssysteem
  macOS Een van de drie nieuwste versies van macOS. Als er een nieuwe macOS-versie wordt uitgebracht, wordt dit een van de drie nieuwste versies: de nieuwe versie en de twee vorige versies van macOS.
 • Geheugen
  4 GB RAM
 • Harde schijf
  10 GB;hardeschijf indeling HFS+ (ook bekend als macOS Extended) of APFS. Na verloop van tijd kan er extra ruimte nodig zijn vanwege updates.
 • Scherm
  Resolutie van 1280 x 800 pixels

Android

 • Besturingssysteem
  Microsoft 365 voor Android kan worden geïnstalleerd op tablets en smartphones die een ondersteunde versie van Android draaien en een ARM-gebaseerde of Intel x86-processor hebben. Vanaf 1 juli 2019 is de ondersteuning beperkt tot de laatste vier grote versies van Android.
 • Geheugen
  1 GB


iOS

 • Besturingssysteem
  Voor Microsoft 365 voor iPad® en iPhone® (inclusief Outlook voor iOS op iPad® en iPhone®) is iOS 12.0 of hoger vereist. Voor Microsoft 365 voor iPad Pro™ is iOS 11.0 of hoger vereist. Microsoft 365 wordt ondersteund door de laatste twee iOS-versies. Wanneer er een nieuwe iOS-versie wordt uitgebracht, wordt dit een van de twee laatste versies. Microsoft 365 wordt dan ondersteund op deze en de vorige versie van iOS.


Extra vereisten
Een apparaat met een aanraakscherm is vereist voor de multi-touch functies. Alle functies zijn beschikbaar via toetsenbord, muis of een ander standaard of toegankelijk invoerapparaat. Nieuwe aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of hoger.

Productfunctionaliteit en grafische prestaties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie. Voor bepaalde functies is mogelijk extra of verbeterde hardware of een serververbinding nodig.
Je hebt een internetverbinding nodig om internetfuncties te gebruiken.

Microsoft-account vereist.

eigenschappen: "Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Jaar:
Microsoft 365 Subscription
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP"
Office-Toepassingen:
Access
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Jaar:
Microsoft 365 Subscription
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft 365 Apps for Enterprise CSP"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken