Gratis hotline 0800 2633100
 
Magix Web Designer 18 Premium
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

MAGIX Web Designer 19 Premium MAGIX Web Designer 19 Premium
Een thuis voor je passies dankzij MAGIX Web Designer 19 Premium Droom je van een eigen website als visitekaartje voor je bedrijf, als basis voor je gemeenschap, of om je projecten online te presenteren? Met MAGIX Web Designer Premium...
€ 81,29 *
Uw project professioneel gepresenteerd op een aangepaste website Kies uit honderden sjablonen,...meer

Productinformatie "Magix Web Designer 18 Premium"

Uw project professioneel gepresenteerd op een aangepaste website

Kies uit honderden sjablonen, afbeeldingen, grafieken en andere elementen om uw project de omlijsting te geven die het verdient.

240+ website sjablonen
1.000+ ontwerpelementen
100% ontwerpvrijheid
Geen programmeerkennis nodig
130+ fotofilters
Animaties & effecten
Geavanceerde beeldbewerking
2 GB webruimte & domein

Web design. Gewoon slim.

Maak hoogwaardige websites voor uw hobby, uw bedrijf, uw merk, uw evenementen of uw portfolio. Speels eenvoudig. Geen programmeerkennis vereist. Kies uit een groot aantal professioneel ontworpen sjablonen en pas ze aan volgens uw ideeën.

Responsive web design
Met de Web Designer kunt u websites maken voor alle apparaten - of het nu gaat om een smartphone, tablet of pc. Uw website wordt geëxporteerd als HTML-bestand en wordt altijd op de juiste manier weergegeven.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Verbeter de Google ranking van uw website met zoekmachine optimalisatie en bereik nog meer bezoekers.

Geoptimaliseerde afbeeldingsgegevens
Wijs namen, trefwoorden of alt-teksten toe aan afbeeldingen om zoekmachines extra informatie over uw website te geven. Op die manier kunnen zoekmachines hun relevantie voor gebruikers beter beoordelen.

Geoptimaliseerde links
Gebruik NoFollow links om de organische Google-ranking van uw website te verbeteren. U kunt links die u niet vertrouwt onzichtbaar maken voor zoekmachines. Op die manier wordt uw website als betrouwbaar beschouwd en krijgt hij meer bezoekers.

Animaties voor interactieve websites

Maak uw website interactief en trek de aandacht van uw bezoekers.

Parallax Scrolling
Voeg dynamiek en diepte toe aan uw website met Parallax Scrolling. Fade-ins en animaties zorgen ervoor dat de afzonderlijke lagen met verschillende snelheden bewegen.
Exclusief in Premium

Onthullingseffecten

Onthullingseffecten Zorg voor positieve verrassingen: Met Reveal Effects kunt u elementen geleidelijk laten vervagen naarmate de gebruiker over de pagina scrollt.
Exclusief in Premium Exclusief in Premium


Sticky Objects
Fixeer elementen zoals navigatiebalken op uw website: sticky objecten worden uitgesloten van scrollen en blijven altijd op dezelfde plaats zichtbaar.
Exclusief in Premium

Eenvoudig aantrekkelijk ontwerp

Het zijn de kleine en grotere details die uw site perfect maken.

Geavanceerde beeldbewerking
Maak van uw foto's echte blikvangers. Pas de kleuren, het contrast en de helderheid van uw foto's individueel en gemakkelijk rechtstreeks in het programma aan. Gebruik de hoogwaardige fotofilters om een heel speciale stemming te creëren.
Exclusief in Premium

Magic Color Match
Geeft uw website een perfect gecoördineerde look. Met Magic Color Match kunt u het kleurenschema van een foto met slechts één klik genereren. Vervolgens brengt u dit over naar uw sjabloon. Het resultaat: de kleuren op uw website passen precies bij elkaar.

Deel uw passie met de gemeenschap

Succes met de sociale media. Sommige sjablonen zijn speciaal voor bedrijven ontwikkeld en bieden een sectorspecifiek ontwerp. Gebruik pictogrammen, knoppen en navigatiebalken om uw inhoud te verspreiden.

Magic Resize
Het Facebook bericht is klaar, maar je hebt er nog een nodig voor Instagram? Met een paar klikken kunt u de grootte van de post aanpassen aan het betreffende socialemediaplatform. Teksten en grafische elementen worden automatisch correct geschaald.
Exclusief voor Premium

Online presentaties
Presenteer uw beste ideeën duidelijk en professioneel in een presentatie. U kunt kiezen uit talrijke sjablonen over verschillende onderwerpen. Pas gewoon teksten, afbeeldingen en lay-out aan volgens uw ideeën en u bent klaar!
Exclusief in Premium

Catalogus online-inhoud*

Laat u inspireren en maak uw website net zo uniek als uw project - met de Web Designer krijgt u een jaar lang gratis toegang tot een enorme pool van afbeeldingen, foto's, dynamische effecten en sjablonen.

Smart Forms & Website Components
Maak uw eigen ontwerpelementen voor uw website. Maak tabellen, lay-outs, vormen en moderne platte ontwerpen die gemakkelijk kunnen worden aangepast, gekleurd en gevormd.

Meer dan 900.000 stockfoto's
Afbeeldingen en foto's verlevendigen uw website. Daarom biedt de online inhoudscatalogus u bijna een miljoen foto's waaruit u kunt kiezen, die u gratis en zelfs commercieel kunt gebruiken.

Meer dan 180.000 afbeeldingen & illustraties
Voor elk onderwerp de juiste illustratie: de online contentcatalogus* bevat afbeeldingen en illustraties die u perfect in uw website kunt integreren.

Meer dan 250 premium ontwerpsjablonen
Voor een website zo individueel als u bent, zijn meer dan 250 sjablonen voor een breed scala aan thema's beschikbaar. Geef uw website precies de uitstraling die u wilt - of het nu voor uw eigen reisblog is of voor uw familiebedrijf: Alle sjablonen zijn 100% aanpasbaar volgens uw ideeën.
Exclusief in Premium

Systeemeisen

 Alle MAGIX-programma's zijn gebruikersvriendelijk ontwikkeld, zodat alle basisfuncties ook op minder krachtige computers stabiel lopen en volledig te bedienen zijn. U kunt de technische gegevens van uw computer controleren in het systeembeheer van uw besturingssysteem.

Besturingssystemen
U hebt een 64-bits versie van de volgende besturingssystemen nodig: Microsoft Windows 10

Minimum systeemvereisten


Processor: Dual-core processor met 2,0 GHz
Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: Onboard, resolutie min. 1280 x 600
Harde schijf: 300 MB voor programma-installatie
Programmatalen: Duits, Engels, Español, Français, Italiano, Nederlands


Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magix Web Designer 18 Premium"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken