Gratis hotline 0800 2633100
 
MAGIX Vegas Movie Studio 15 Platinum
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

VEGAS Movie Studio 17 Platinum VEGAS Movie Studio 17 Platinum
VEGAS Movie Studio 17 Platinum - De beste VEGAS Movie Studio ooit Je wilt mensen verbazen met je films? VEGAS Movie Studio 17 kan u daarbij helpen. Nog krachtiger en gemakkelijker te gebruiken tools maken de nieuwe versie de...
€ 55,87 * € 71,17 *
MAGIX Vegas Movie Studio 15 Platinum Ervaar een unieke combinatie van krachtige tools,...meer

Productinformatie "MAGIX Vegas Movie Studio 15 Platinum"

MAGIX Vegas Movie Studio 15 Platinum

Ervaar een unieke combinatie van krachtige tools, innovatieve interface, creatieve video-effecten, filters en talloze manieren om uw films te delen. Met VEGAS Movie Studio 15 Platinum kunt u al uw ideeën werkelijkheid laten worden.

Met VEGAS Movie Studio worden uw ideeën creatieve meesterwerken - eenvoudiger dan ooit tevoren! Combineer video's, afbeeldingen, muziek, afbeeldingen en tekst. Voeg prachtige speciale effecten en overgangen toe voor de perfecte look. Dankzij de moderne gebruikersinterface kunt u uw video's nu nog sneller bewerken. Jumpstart Sjablonen bieden een snelle start met alle noodzakelijke voorinstellingen en het nieuwe Quick Start venster leidt u door alle belangrijke bewerkingsstappen. Maak beeld-in-beeld, split-screen effecten en instant freeze frames. Gebruik hardwareversnelling om MP4's te maken voor YouTube en Facebook. Werken met alle gangbare formaten, inclusief HEVC. De hoogwaardige filters van Boris FX en HitFilm, in combinatie met de toonaangevende audioschoonmaak van iZotope, maken uw projecten bijzonder.


1. importeren: Importeer video's of foto's van uw smartphone, tablet of AVCHD-camera Ondersteunt alle gangbare formaten en apparaten

2. redactie: nieuwe gebruikersinterface en interactieve tutorials. Sleep uw foto's en video's gewoon naar de Tijdlijn voor een snelle bewerking.

3. optimaliseren: maak uw video eenvoudigweg perfect met titels, video-effecten, muziek, overgangen en nog veel meer

4. delen: direct uploaden naar Facebook, YouTube en Vimeo

Selecteer. Plaatsing. Perfectie.
In VEGAS Movie Studio selecteert u gewoon het gewenste bestand, sleept u het naar de tijdlijn en plaatst u het op de juiste positie.

Snel clips knippen, bewerken en herschikken of direct met een muisklik fades maken - dit maakt VEGAS Movie Studio tot een van de snelste en meest elegante oplossingen voor videosoftware.

De kunst van de overgang
Laat je clips creatief veranderen. Laat het beeld vloeiend vervagen van de ene naar de andere scène, of laat het volgende beeld zijdelings verschuiven. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit. U regelt de snelheid en de lengte van de overgang intuïtief - zonder ingewikkelde dialoogvensters.

De real-time preview geeft u direct feedback en u kunt zelfs overgangen aanpassen terwijl de film wordt afgespeeld.

Stabiliseren van wazig materiaal
Natuurlijk gaat het om actie! En actie betekent beweging - wat niet altijd gemakkelijk is voor camera's.

Maak nu uw film met een camera op uw fiets, boot of surfplank: de geavanceerde Mercalli V2-beeldstabilisatietechnologie van proDAD zet uw opnamen vol actie om in vloeiende video's.

Inspirerende video-effecten
Ga nog een stap verder en bewerk uw video met vrij aanpasbare video-effecten.

Maak uw video scherper, zachter, helderder of donkerder. Laat het gloeien of draaien. Maak subtiele veranderingen aan uw video of maak het wild en gek.

U kunt uw gewenste effectinstellingen opslaan als voorinstellingen voor alle projecten. Dus je hebt de volledige controle!

Leer je foto's te werken
Maak van uw foto's een aantrekkelijke film met de krachtige Slideshow Assistant. Selecteer uw favoriete foto's en uw favoriete overgang en laat VEGAS Movie Studio de rest doen. Met effecten en muziek kunt u uw herinneringen op de mooiste manier delen.

Voeg de juiste muziek toe aan uw film
Trek de aandacht, creëer spanning of breng meer romantiek in de scènes. Niets intensiveert de emoties zozeer als muziek.

De meegeleverde Music Maker biedt alles wat je nodig hebt om een emotionele soundtrack te creëren. Bouw je eigen nummer met loops en voeg instrumenten of zelfs je stem toe. Uiteindelijk maak je alles af met professionele effecten en menggereedschappen.

Professioneel gereedschap.
Professionele resultaten.

Bent u klaar voor nog meer kracht in de videobewerking? Ontdek dan de creatieve mogelijkheden van professionele tools in een eenvoudig te gebruiken interface. Werk in real time terwijl het project speelt. Geniet van eersteklas geluiden en soundtracks. Creëer en sla uw individuele werkruimte op. Controleer de schermvullende weergave op uw secundaire monitor. Verfijn de kleuren en pas ze aan. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Productie van dvd's en Blu-ray discs
Maak DVD's en prachtige high-definition Blu-ray discs met afspeelknoppen, menunavigatie, surround sound audio en titels in Hollywood-stijl. Kies uit meer dan 100 hoge-resolutie sjablonen en voeg hoofdstukmarkeringen toe voor specifieke scènes. Zelfs het werken met bijschriften of jeugduitgaven is mogelijk. En voordat u begint met het uiteindelijke brandproces, kunt u uw video's testen en de voorinstellingen controleren.

Perfecte kleuren
Definieer de schaduwen, controleer de middentonen en corrigeer de witte waarden. Het Color Corrector-filter biedt een eenvoudig te gebruiken driewielige interface en geeft u volledige controle over kleur, verzadiging en toonwaarden.

Verander een specifieke kleur met de Secundaire Kleurencorrector terwijl de andere kleuren onveranderd blijven. Gebruik de kleurcorrectiefilters om een saai videobeeld tot leven te brengen of om speciale kleureffecten te creëren.

Breid de mogelijkheden uit met OpenFX
VEGAS Movie Studio bevat al veel videofilters en -effecten.

Met OpenFX-compatibiliteit kunt u uw creativiteit uitbreiden met extra video-effecten en titelingstools van plug-inpartners zoals NewBlueFX, proDAD, BorisFX en vele andere.


Hoogtepunten:

 • Eenvoudige drag & drop workflow
 • Nauwkeurige Multicam-bewerking
 • Automatisch aanmaken van een diavoorstelling
 • Hardwareversnelling
 • NIEUW! OFX-plug-ins
 • NIEUW! Snelle Help Dashboard
 • Ondersteuning voor HD en 4K video
 • Trimmer Hover Scrub technologie voor de eerste ruwe sneden tijdens het kijken
 • Ondersteuning voor High DPI-monitoren
 • HEVC-ondersteuning
 • AVC / MP4-ondersteuning
 • beeld-in-beeld hulpmiddelen
 • Directe upload naar YouTube, Facebook en Vimeo
 • Voor het maken van individuele schijven: VEGAS DVD Architect

Wat is er nieuw?

 • Nieuw ontworpen gebruikersinterface
 • Snelstartvenster
 • Gemakkelijker media toevoegen
 • evenementenherstelfunctie
 • Verbeterde hardwareversnelling
 • Verbeterde ondersteuning voor smartphonevideo's (inclusief iPhone)
 • Selecteerbare achtergrondtoon van het oppervlak
 • Moderne docking window-bedieningen
 • Picture-in-Picture OFX Plug-in
 • Gewas OFX Plug-in
 • onmiddellijk bevriezingsframe
 • HEVC-ondersteuning

Internetverbinding vereist voor activering en download

Minimum systeemvereisten

Besturingssysteem:
Windows 7 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 10 64 Bit
Vereist werkgeheugen::
min. 4000 MB
Benodigde ruimte op de harde schijf:
min. 1500 MB
Aanbevolen schermresolutie:
min. 1024x768
Andere:
Internetverbinding vereist voor activering en download!

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Vegas Movie Studio 15 Platinum"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken