Gratis hotline 0800 2633100
 
 MAGIX Photostory Deluxe 2022

MAGIX Photostory Deluxe 2022

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822207
 • 639191910111
 • Permanent geldig
 • DE | EN | ES | FR | IT | NL
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Herinneringen waar je steeds weer op terug kunt kijken dankzij MAGIX Photostory Deluxe 2022...meer

Productinformatie "MAGIX Photostory Deluxe 2022"

Herinneringen waar je steeds weer op terug kunt kijken dankzij MAGIX Photostory Deluxe 2022

Mooie momenten worden nog mooier als je ze met anderen deelt. Met Photostory Deluxe kun je je favoriete foto's van vakantieavonturen, familiereünies en alledaagse verrassingen omtoveren tot geanimeerde diavoorstellingen. Herbeleef je mooiste momenten met familie en vrienden steeds opnieuw. Probeer gratis MAGIX Photostory Deluxe software - maak snel en gemakkelijk geanimeerde diavoorstellingen van foto's, video's en muziek en presenteer je verhaal op DVD of op het Internet.

Hoe ziet een voltooide Photostory diavoorstelling eruit?

Ben je al bezig je foto's in je hoofd te sorteren en te bedenken hoe je je verhalen aan je geliefden kunt presenteren? Geweldig!

Jouw momenten: nu vast te leggen met MAGIX Photostory Deluxe 2022

We vieren dat Photostory Deluxe 20 jaar bestaat: om dat te vieren bieden we je nu de kans om je diavoorstellingen met één klik om te zetten in een uniek Cewe product. Met Cewe kun je je projecten uit Photostory en andere MAGIX producten gemakkelijk omtoveren tot fotoboeken, wandkalenders, en nog veel meer. Maak van je projecten ervaringen die je kunt aanraken. Zo kun je je verhaal delen met je geliefden en opnieuw samen genieten van de mooiste momenten. Hoe het werkt. In het programma kun je het project onder "Share" exporteren en het dan eenvoudig weer in de Cewe software invoegen. Dankzij de vele mogelijkheden van het programma kun je de fotoboeken individueel ontwerpen en er unieke kunstwerken van maken.

De basisfuncties van MAGIX Photostory Deluxe 2022

Beeldbewerking
Elk van je foto's is een schat voor je. Laat het schitteren! Met beeldbewerkingsopties zoals automatische uiterlijk aanpassing kun je elke snapshot optimaliseren - tot in het kleinste detail of heel snel met slechts één klik.

Video's bijsnijden
Video's bijsnijden tot geanimeerde diavoorstellingen? Geen probleem! Met Photostory Deluxe kun je zonder veel voorkennis videomateriaal knippen, optimaliseren en in je diavoorstellingen integreren. Een echte verandering voor je kijkers!

Muziek
Muziek maakt het leven gewoon mooier. En het geeft een diavoorstelling ook een heel nieuw effect! Ontdek indrukwekkende filmmuziek, realistische soundscapes en onderhoudende geluidseffecten.

Zet accenten - met animaties, effecten & co.

Niets benadrukt je vertelling zo mooi als creatieve beeldeffecten. Tegelijk maken ze je diavoorstelling nog vermakelijker voor je kijkers. Laten we gaan!

Meer dan 100 fotocollages
Combineer verschillende foto's tot veelzijdige fotocollages. Kies de juiste voor je foto's uit meer dan 100 sjablonen.

Effecten & decoratieve elementen
Verrassend en gevarieerd: In Photostory Deluxe staan zo'n 1.500 effecten en meer dan 200 decoratieve elementen te wachten om een grootse entree te maken in je diavoorstelling.

Camerabewegingen &zooms
Camerabewegingen & zooms Breng meer dynamiek in je diavoorstelling: Met camerabewegingen en zooms kun je helemaal opgaan in je foto's en de aandacht van je kijkers op elk klein detail vestigen.

Crossfades
Je hebt je beste foto's uitgekozen? Nu is het tijd om ze te combineren tot een diavoorstelling! De veelzijdige cross-fades zijn hier bijzonder nuttig, want ze zorgen voor gevarieerde overgangen.

Intro's & Outro 's
Intro's & outro's maken je diavoorstelling compleet: De liefdevol ontworpen intro's & outro's zorgen voor een schitterend begin, een perfect einde en geven je diavoorstellingen een creatief kader.

MAGIX Travel Maps
Neem je kijkers mee op vakantie: Met geanimeerde reisroutes kun je het heel persoonlijke verloop van je reis op een kaart laten zien. Vervoersmiddelen, waypoints en highlight foto's maken het nog individueler!

Nieuw in Photostory Deluxe 2022

MAGIX Reiskaarten Geoptimaliseerd volgens de wensen van de klant
MAGIX Reiskaarten Onze reisroute animatie biedt Photostory Deluxe 2022 gebruikers een herzien menu, volledig scherm modus, MP4 export, en nieuwe ontwerpmogelijkheden. Panorama storyboard

Nu ook met soundtrack
Het nieuwe panorama storyboard Vanaf nu kun je ook een soundtrack verwachten op het overzichtelijke panorama storyboard. Dit maakt het nog gemakkelijker om audiocommentaar en muziek aan je geanimeerde diavoorstellingen toe te voegen.

Uitgebreide ondersteuning voor je grafische kaart
De Turbo voor Intel, NVIDIA & AMD grafische kaarten: Dankzij de uitgebreide versnelling kun je sneller dan in real time genieten van snel importeren, vloeiend bewerken en snel exporteren*. * 12 seconden uitvoertijd voor 1 minuut Full HD, MP4, AVC met Intel i7 6700 en NVIDIA GeForce GTX 1070

Laat je voltooide werk zien met MAGIX Photostory Deluxe 2022

Is je diavoorstelling klaar voor je geliefden? Roep dan snel iedereen bij elkaar en maak het je gemakkelijk op de bank! Je kunt je diavoorstellingen gemakkelijk presenteren op de PC, op de TV of op extra monitoren.

Systeemvereisten

Besturingssystemen Je hebt een 64-bit versie nodig van de volgende besturingssystemen: Windows 11 | Windows 10
Minimale systeemeisen
Processor 2 GHz (Aanbevolen: Quad-core processor met 2.8 GHz of beter)
Geheugen 4 GB (Aanbevolen: 8 GB)
Grafische kaart Aan boord, resolutie min. 1280 x 768 (Aanbevolen: Dedicated, min. 512 MB VRAM)
Geluidskaart Onboard
Harde schijf 2 GB voor programma-installatie
Programmatalen Engels, Español, Français, Italiano, Nederlands
Internetverbinding Vereist voor downloaden, registratie, validatie en individuele programmafuncties. Het programma vereist een eenmalige registratie.

 

Formaten

Invoer

Uitvoer

Videonormen    
AVCHD schijf    ✔️
Blu-ray schijf    ✔️
DVD   ✔️
Video formaten    
(DV-)AVI  ✔️  ✔️
M(2)TS  ✔️ ✔️
 
MJPEG  ✔️  ✔️
MKV  ✔️  
MOV  ✔️  
MXV  ✔️ ✔️
 
VOB  ✔️  ✔️
WMV (HD)  ✔️ ✔️ 
Video codecs    
HEVC/H.265*  ✔️  ✔️
MPEG-1/2/4  ✔️  ✔️
Audio    
MP3  ✔️  
OGG  ✔️  
WAV  ✔️  
WMA  ✔️  
Beeld    
BMP  ✔️  ✔️
GIF  ✔️  
JPEG  ✔️ ✔️
 
PNG  ✔️  
TGA  ✔️  
RAW  ✔️  
TIF  ✔️  

*Voor HEVC is een eerste activering tegen betaling nodig

Opmerking: Voor MP3 export moet Windows Media Player versie 10 of hoger geïnstalleerd zijn. Alleen audio CD's die niet tegen kopiëren beveiligd zijn kunnen worden ingelezen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Photostory Deluxe 2022"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken