Gratis hotline 0800 2633100
 
MAGIX Photo Manager 17 Deluxe

MAGIX Photo Manager 17 Deluxe

€ 50,79 * € 50,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821088
 • SA5318
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
MAGIX Fotomanager Deluxe Uw foto's - georganiseerd en geoptimaliseerd Met...meer

Productinformatie "MAGIX Photo Manager 17 Deluxe"

MAGIX Fotomanager Deluxe

Uw foto's - georganiseerd en geoptimaliseerd

Met MAGIX Photo Manager Deluxe kunt u eenvoudig uw mooiste foto's en video's organiseren, zoeken, sorteren en herontdekken. Geef je mooiste momenten een nieuw leven.

Photo Manager Deluxe - meer dan alleen een fotomanager
Archiveer uw foto's en video's voor de eeuwigheid en herbeleef de herinneringen steeds opnieuw. MAGIX Fotomanager helpt u om het maximale uit uw foto- en videoverzameling te halen in zo min mogelijk tijd. Bewerk, sorteer en organiseer foto's met gemakVerhoogt het overzicht, de kwaliteit en de reislust - met slechts één klik.

Wolk Importeren

Importeer uw afbeeldingen van verschillende cloudservices rechtstreeks in Photo Manager Deluxe. Zo kunt u uw lokale fotobibliotheken eenvoudig combineren met uw foto's uit de clouddiensten.

Wolk Importeren

Uitgebreide reeks formaten

Bekijk en sorteer RAW-bestanden. Geniet van video in AVCHD-formaat. Photo Manager Deluxe ondersteunt alle populaire foto- en videoformaten. Ondersteuning voor verschillende originele cameraformaten (ruwe formaten) zorgt voor meer flexibiliteit in de beeldbewerking.

Uitgebreide formaatvariatie

Intelligente selectie

Met Photo Manager Deluxe importeert u uw media van uw scanner of camera direct in het programma. De intelligente selectiewizard sorteert missers, dubbele beelden of wankele onderwerpen direct uit met behulp van innovatieve beeldanalyse.


Opslagruimte & tijd besparen

Met de virtuele albums kunt u een afbeelding in verschillende collecties tegelijk sorteren zonder deze meerdere keren op te slaan. Extra metagegevens zoals namen, beoordelingen, gebeurtenissen of locatie-informatie kunnen worden toegevoegd om u te helpen uw beelden nog sneller te vinden.

Soms zijn je beste herinneringen
een verfrisser

Scherpere beelden

Scherpere beelden

Optimaliseer helderheid, contrast, kleur en scherpte met slechts een paar klikken of elimineer rode ogen.

 • Scherpere beelden
 • Fotofilters & effecten 
 • Perspectiefcorrectie
 • Horizon rechtzetten

 

Visualisatie die in het geheugen blijft

Panoramafoto's

Grote foto's voor zover het oog kan zien: stel prachtige panorama's samen van maximaal acht afzonderlijke foto's - automatisch uitgelijnd en gemengd.

Wachtwoordbeveiliging

Voorkom dat vreemden toegang krijgen tot uw foto's en video's met een wachtwoord. Dit is vooral aan te raden bij het uitwisselen van uw foto's via het internet.

Back-up kopieën

Maak back-ups van uw media direct vanuit de software - met automatische herinneringen. U kunt dan automatisch onbewaarde foto's op CD of DVD branden.

Herstel

Dankzij automatische back-ups van uw beelddatabank kunt u per ongeluk verwijderde afbeeldingen met slechts enkele muisklikken herstellen.

 

Voor een leven lang vol spannende momenten

Wolk Importeren

Geniet van de geavanceerde importfuncties van Photo Manager Deluxe. Importeer eenvoudig foto's en video's van verschillende clouddiensten en combineer uw lokale gegevens met media uit de cloud.

Draadloze smartphone importeren

Met Camera MX Media Transfer kunt u uw foto's en video's via Wi-Fi rechtstreeks vanaf uw telefoon uploaden naar Photo Manager Deluxe. Daar kunt u eenvoudig uw foto's organiseren, sorteren en herontdekken.

Voor prestatiegericht werken

Sommige stabiliteits- en prestatieverbeteringen maken het bewerken van uw projecten nog eenvoudiger. Dit zorgt voor een soepele workflow en maakt het programma nog betrouwbaarder en stabieler.

Innovatieve ontwerpaanpassingen

De geoptimaliseerde gebruikersinterface zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening binnen het programma. Dankzij nieuwe functies en overzichtelijke functiegebieden is het beeldbeheer met Photo Manager nu nog eenvoudiger.

Technische gegevens

 

Systeemeisen

Alle MAGIX-programma's zijn zo gebruiksvriendelijk ontwikkeld dat alle basisfuncties stabiel werken en zelfs op minder krachtige computers volledig kunnen worden bediend. U kunt de technische gegevens van uw computer bekijken in het configuratiescherm van uw besturingssysteem.

Besturingssystemen

Microsoft Windows 10Microsoft Windows 8Microsoft Windows 7Microsoft Windows Vista

 

 

Systeemvereisten

 

 • Bewerker: 1,83 GHz
 • Werkgeheugen: 512 MB
 • Grafische kaart: Aan boord, Resolutie min. 1024x600px
 • Harde schijf: 600 MB vrije ruimte voor programma-installatie

Internetverbinding: Vereist voor registratie, validatie en individuele programmafuncties. Het programma vereist een eenmalige registratie.

 Bestandsformaten* Krijg alle nieuwe functies en updates gratis voor 1 jaar met de Update Service en gebruik ze bij de eerste installatie voor onbepaalde tijd. Voor nieuwe installaties blijft de basisversie na een jaar ongewijzigd. Na het eerste jaar kan de Update Service tegen een voorkeursprijs worden verlengd.

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Photo Manager 17 Deluxe"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Bezahlung ist zu aufwändig darin zusätzliche kosten

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken