Gratis hotline 0800 2633100
 
Kofax Power PDF 4.0 Advanced

Kofax Power PDF 4.0 Advanced

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821333
 • PPD-PER-0318-001U
 • Permanent geldig
 • DE | EN | IT | NL | PT | CN | DK | FR | NO | PL | ES | SE | TR | RU
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows   Als u op zoek bent naar een effectief programma...meer

Productinformatie "Kofax Power PDF 4.0 Advanced"

Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows

 

Als u op zoek bent naar een effectief programma voor het converteren, bewerken en delen van PDF-bestanden, kunt u vertrouwen op Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows. Het programma maakt indruk met een schat aan functies en maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen aanzienlijk te vereenvoudigen. Dit maakt het eenvoudig om de administratie te optimaliseren en om toegang te krijgen tot een veilige oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

 

Snel naar meer productiviteit

Als het gaat om het verhogen van de productiviteit onder de dagelijkse werklast, biedt het PDF-programma aanzienlijk meer structuur. Hierdoor kunnen zowel individuele gebruikers als bedrijven vertrouwen op een goede oplossing voor de vele verschillende taken die aan PDF-bestanden verbonden zijn en kunnen ze aanzienlijk minder tijd gebruiken. Zo is een snelle en nauwkeurige aanpassing zonder problemen verzekerd.

Om de productiviteit verder te verhogen, ondersteunt Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows vele soorten documenten. Dit maakt het eenvoudig om veel structuren om te zetten in veilige en duidelijke PDF-bestanden en de creatie te vereenvoudigen. Met slechts enkele muisklikken kunnen uit tal van documenten uitstekende PDF-bestanden worden gemaakt, zodat gebruikers zich geen zorgen meer hoeven te maken over de structuur en de traceerbaarheid.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Gemakkelijke creatie en compilatie
 • Exacte versies in PDF-vorm
 • Ideaal voor meer productiviteit in het bedrijf
 • Compatibel met vele apparaten en platforms
 • Integratie van uitgebreide functies zoals blacking
 • Holistische licentieverlening mogelijk binnen het bedrijf

 

Veilige structuren voor dagelijks gebruik

Vooral wanneer de programma's veelvuldig worden gebruikt, is het belangrijk om veilige structuren en een volwaardige toepassing te gebruiken. Kofax Power PDF Advanced maakt dit probleemloos mogelijk en zorgt ervoor dat de bestaande gegevens in uitstekende kwaliteit worden opgeslagen. Dit maakt het ook mogelijk om samen met anderen aan projecten te werken en de gecreëerde documenten gemakkelijk te delen.

 

Wie Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows wil kopen, kan daarom vertrouwen op een superieure structuur voor regelmatig gebruik en profiteren van een hoog niveau van connectiviteit. Door het programma aan te sluiten op een breed scala aan apparaten is het mogelijk om in het dagelijks gebruik veel meer comfort te bieden om in te spelen op elke denkbare situatie.

 

Overtuigende oplossingen met Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows

Samen met de juiste PDF-oplossing is het eenvoudig om een geschikt alternatief voor Adobe aan te schaffen. Zo heeft de gebruiker toegang tot een veel betere structuur om veilig om te gaan met een bestaande use case. In combinatie met geschikte functies is het eenvoudig om het gebruik precies volgens de eigen behoeften te ontwerpen en de documenten in de gaten te houden. Met Kofax Power PDF Advanced kan een PDF-document worden gemaakt van elk denkbaar bestand, zodat niets een veilige en handige oplossing in de weg staat.

 

Feiten die de moeite waard zijn om te weten over het programma

 

 • Wat bieden ze precies aan?

Wie Kofax Power PDF wil kopen, heeft toegang tot een innovatieve tool voor alle denkbare toepassingen in verband met PDF-bestanden. Deze kunnen worden aangemaakt, bewerkt, geconverteerd en vervolgens vrijgegeven.

 

 • Welke functies zijn beschikbaar?

Gebruikers kunnen een enorme flexibiliteit verwachten door het maken en bewerken van PDF's. Samen met andere functies zoals verduistering is gegevensbescherming een belangrijke functie die Kofax Power PDF Advanced biedt.

 

 • Wie is de doelgroep van het product?

Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows is ontworpen voor zowel particuliere gebruikers als bedrijven. Dit betekent dat het niet moeilijk is om toegang te krijgen tot beveiligde bestandsstructurering in het hele bedrijf indien gewenst, of om aan de veilige kant te staan voor individuele projecten. In dit opzicht zijn de toepassingsmogelijkheden schijnbaar onbegrensd.

 

 • Wat maakt het product zo goed?

Als u het PDF-programma wilt kopen, kunt u in elke situatie vertrouwen op de individuele bruikbaarheid ervan. Dit maakt versie 4.0 een verrijking voor de verkoop en privé processen, zodat een professioneel alternatief voor Adobe kan worden gevonden. Met Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows zijn dan ook tal van programma's van andere fabrikanten met elkaar verbonden in één versie.

 

 • Welke licentie is beschikbaar?

De licentie voor één gebruiker is rechtstreeks bij ons verkrijgbaar. Het is onbeperkt in de tijd en biedt dus bruikbaarheid voor onbepaalde tijd. Natuurlijk kunnen ook hele kantoren en bedrijven met het programma worden uitgerust, zodat de toepassing ook in grotere omgevingen geen probleem is.

 

Wat is nieuw?

Power PDF 4.0 ondersteunt de nieuwe ISO 2.0-norm

De nieuwe PDF 2.0-standaard richt zich op het bestandsformaat en garandeert zowel de compatibiliteit als de veiligheid in programma's die de bestanden gebruiken en verwerken. Met de nieuwe Power PDF kunt u erop vertrouwen dat u volledig compatibele en veilige PDF-documenten maakt.

 

Ondertekenen of verzenden van PDF-bestanden voor ondertekening met de toonaangevende elektronische handtekeningservice DocuSign

Of het nu gaat om goedkeuring, het sluiten van een aankoop of het ondertekenen van een contract - met de wereldwijd gewaardeerde, betrouwbare elektronische handtekeningservice DocuSign® worden handtekeningen kinderspel. U kunt nu zelf uw PDF-documenten ondertekenen of ze laten verzenden en ondertekenen met behulp van de geïntegreerde DocuSign® -functies in de functiebalk 'Beveiliging'.

 

Teamwork in real time - nauwkeurige resultaten vanaf het begin

Documenten kunnen direct in Power PDF worden aangemaakt en gezamenlijk in realtime worden herzien. Dit elimineert de noodzaak om constant heen en weer te gaan en maakt iedereen productiever.

 

Allround flexibiliteit

Met Power PDF kunt u nu de gebruikersinterface instellen op de kleur die het beste bij u past. Kies tussen blauw, lichtgrijs, donkergrijs of het bekende paars. U kunt er nu ook voor kiezen om documenten in afzonderlijke tabbladen binnen een Power PDF-venster te bekijken, of om elk document in een afzonderlijk Power PDF-venster te bekijken.

 

Combineer alle openstaande bestanden met een enkele klik

Power PDF biedt nu een zeer efficiënte manier om alle open documenten samen te voegen tot één enkel PDF-bestand. Klik gewoon op de optie "Alles combineren" op de werkbalk Start. De originele bestandsnamen worden automatisch als bladwijzer gebruikt.

 

Verbeterde nauwkeurigheid tijdens de conversie

De Nuance OmniPage technologie is sinds de laatste versie verder verbeterd. Het biedt nu een nog betere woord- en nummerherkenning en nauwkeurigheid van de lay-out.

 

Verbeterde tekstbewerking

Met Power PDF kan tekst in de bewerkingsmodus nu gemakkelijker in blokken worden verdeeld, zodat deze gemakkelijker kan worden bewerkt en bekeken.

 

Verbeterde PDF-creatie voor webinhoud

Zet webpagina's of hele delen van een website om in interactieve PDF-bestanden met automatisch ingesloten hyperlinks - rechtstreeks vanuit Power PDF.

 

Contextgevoelige werkbalken voor bewerking

Door een specifiek element te selecteren, krijgt u snel toegang tot alle functies die relevant zijn voor uw huidige werk - een enorme tijdsbesparing.

 

Verbeterde functies voor pagina-indeling

In de Document Assembly view kunt u eenvoudig één of meerdere pagina's binnen het document uitwisselen of dupliceren.

 

Vereenvoudigde bewerking van vrije-formulieren-annotaties

Het bewerken van freeform-annotaties in Power PDF is sterk vereenvoudigd en versneld door het mogelijk te maken aangrenzende freeform-annotaties te groeperen.

 

Inbedding van MP4-videobestanden

Voeg dit populaire, gecomprimeerde videoformaat van hoge kwaliteit rechtstreeks toe aan een PDF-bestand dat is gemaakt met Power PDF of voeg het toe aan een PDF-portfolio.

 

Controle van het veiligheidscertificaat voor JavaScript

Klanten waarvan de uitvoering van JavaScript wordt beperkt door het privacybeleid kunnen nu een geldig, ondertekend certificaat aanvragen, waardoor het risico van een aanval in hun organisatie wordt beperkt.

 

Rechtstreekse en linkse tekstbewerking

Tekst en commentaar in talen die van rechts naar links worden geschreven en gelezen (Arabisch, Hebreeuws, etc.) kunnen nu eenvoudig worden bewerkt in Power PDF.

 

Goed voor uw bedrijf - en voor uw IT

Aanpasbare reeks functies

Ondersteunt Windows Terminal Services (WTS) en Citrix; met een configuratietool kunt u de functionaliteit aanpassen aan de behoeften van uw gebruikers.

Verhoogde productiviteit door geautomatiseerde processen

Met automatiserings-API voor het aansturen van functies in de applicatie. U kunt uw workflows programmeren op basis van uw interne beleid en procedures.

Omzetting van juridische documenten

Gebruik de Convert Wizard om juridische documenten om te zetten naar PDF-formaat - inclusief stempels en regelnummers.

Aangepaste stempels

Met Bates-stempels kunt u aangepaste stempelprofielen maken om informatie in kop- of voetteksten in te voegen.

Vastleggen van gegevens uit formulieren

Exporteer gegevens uit ingevulde formulieren voor zoekopdrachten en analyses in populaire formaten zoals XFDF, XML, TXT en CSV.

 

Er is nog één klein ding te veranderen...

Dicteerinstrument voor notities

Gebruik Dragon® Notes, een ingebouwd hulpmiddel voor spraakherkenning, om snel en nauwkeurig aantekeningen te maken bij PDF-bestanden - geen toetsenbordinvoer, alleen uw stem.

Slimme zoekfuncties

De intelligente zoekfunctie Looks Like Search™ maakt gebruik van alfanumerieke patroonherkenning en zorgt ervoor dat u direct inhoud zoals telefoonnummers, e-mailadressen en verzekeringsnummers kunt vinden.

Pagina per pagina documentvergelijking

Bepaal snel de verschillen tussen de documentversies. De paginavergelijkingstool belicht visuele en tekstveranderingen in kleur en vat alle veranderingen samen in één gemakkelijk te lezen rapport.

 

Minimum systeemvereisten

Computer met Intel Pentium 4 of een gelijkwaardige of hogere processor

 

Besturingssystemen:

 • Windows 11; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 10; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 8.1; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 7; 32-bits of 64-bits editie met Service Pack 1 

 

Verdere eisen:

 • 512 MB werkgeheugen (RAM), 1 GB aanbevolen
 • 700 MB vrije ruimte op de harde schijf nodig voor applicatiebestanden, extra ruimte op de harde schijf nodig voor tijdelijke installatiebestanden en extra gebruikersinterfacetalen
 • Geluidskaart voor het gebruik van de bijgeleverde tekst-naar-spraak engine (optioneel). Een ruisonderdrukkende headset-microfoon is vereist voor het dicteren van Dragon Notes.
 • Een internetverbinding is vereist voor productregistratie en -activatie, Dragon Notes en online updates.
 • Microsoft .NET Framework 4.5 Als dit onderdeel niet wordt gevonden, wordt het samen met het product geïnstalleerd.

Opmerking: De prestaties en snelheid kunnen worden verbeterd als uw computer de minimale processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte overschrijdt.

 

Inbegrepen bij het product:

 • Originele licentiesleutel Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur met vermelding van BTW.
 • Handleiding voor eenvoudige installatie.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax Power PDF 4.0 Advanced"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken