Gratis hotline 0800 2633100
 

Kofax OmniPage Professional

€ 132,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821779
 • SN-E709Z-W00-19.0
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
OmniPage Professional 18 is een van de snelste en nauwkeurigste manieren om papier, PDF's en...meer

Productinformatie "Kofax OmniPage Professional"

OmniPage Professional 18

is een van de snelste en nauwkeurigste manieren om papier, PDF's en formulieren om te zetten in bestanden die kunnen worden bewerkt in populaire PC-toepassingen of kunnen worden opgeslagen in documentarchieven met een verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid. Krachtige OCR, opmaak en gebruiksvriendelijke workflows automatiseren een groot deel van het conversieproces. OmniPage digitaliseert papier op betrouwbare wijze, maakt PDF-bestanden in batch of extraheert gegevens uit elektronische formulieren. De snelheid, kwaliteit en functies van de software maken het de ideale keuze voor bedrijven en organisaties van alle soorten.Producteigenschappen

    Selectie van opties op de startpagina
    OmniPage toont een selectie van veelgebruikte programma-opties (scannen of openen van documenten, openen van OmniPage-projecten) direct uit de doos. Met de vooraf ingestelde workflows kunt u met Kofax OmniPage Professional in slechts één stap van de ene indeling naar de andere converteren.
    PDF's beter doorzoekbaar en nauwkeuriger dan ooit - de eDiscovery Wizard
    PDF-bestanden zijn tegenwoordig overal. De oorsprong en de inhoud ervan kunnen echter sterk uiteenlopen. Zij kunnen bijvoorbeeld gescande pagina's, ingebedde afbeeldingen en andere informatie bevatten. Veel van deze items bevatten geen doorzoekbare tekst. De innovatieve eDiscovery Doorzoekbare PDF Wizard converteert enkele of meerdere PDF's, zelfs van verschillende types, in volledig doorzoekbare documenten. Dit bespaart u het openen van afzonderlijke PDF-bestanden of OCR-processen die onbedoeld belangrijke informatie kunnen wissen.
    Converteer documenten van en naar cloud-diensten
    Download invoerbestanden van online opslagdiensten en zet de herkenningsresultaten daar neer. OmniPage integreert met Evernote en Dropbox. De meegeleverde Nuance Cloud Connector biedt ook toegang tot een reeks cloudservices, waaronder Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Box.net en meer. De Nuance Cloud Connector integreert rechtstreeks met Microsoft Windows om drag-and-drop toegang te bieden tot cloudservices. De Nuance Cloud Connector kan worden geüpgraded naar de rijkere Gladinet Cloud Desktop Pro-productversie. Deze versie maakt het ook mogelijk cloud services te gebruiken voor automatische back-up en bestandssynchronisatie van Kofax OmniPage Professional.
    Betere scans voor grotere nauwkeurigheid - voorbewerking verbeterd
    De algoritmen voor het verwijderen van oneffenheden in afbeeldingen zijn verbeterd: u kunt kiezen uit verschillende methoden (normaal, rasterafbeelding, verwijderen van lichte en donkere oneffenheden).
    Verbeter scans van lage kwaliteit met de hulpmiddelen voor scanbewerking van OmniPage (SET-tools)
    Digitaal gefotografeerde inhoud (tekst, diagrammen) kan visueel worden verbeterd voor een betere leesbaarheid. Automatisch bijsnijden van pagina's om onnodige marges te elimineren. Gebruik hulpmiddelen voor perforeren en margeopruiming om paginamarges te maken die vrij zijn van schaduwen en kantlijnnotities.
    Automatische taalherkenning
    Met de volledig automatische verwerking kan Kofax OmniPage Professional aan elke pagina een specifieke taal toewijzen. Er kan worden gekozen uit talen met Latijns alfabet en woordenboekondersteuning, maar ook uit Japans, Koreaans en Chinees (traditioneel en vereenvoudigd). Wanneer deze functie is ingeschakeld, hoeft u de taal niet handmatig te selecteren.
    Betere behandeling van blanco pagina's
    Een functie voor betere detectie van blanco pagina's herkent zelfs lichtgrijze of gekleurde pagina's zonder inhoud als blanco. Dit heeft een positief effect op twee kenmerken: de voorbewerkingsoptie om blanco pagina's weg te laten en de reeds bestaande optie "Nieuw bestand maken na elke blanco pagina".
    ISIS-scanners
    Scanners die het ISIS-stuurprogramma ondersteunen, kunnen worden gebruikt om rechtstreeks in OmniPage te scannen.

Geavanceerde specificaties minder
Algemeen
Categorie     Utilites - OCR Software
Product Type     Licentie
Versie     18
Platform     Windows
Taal     Engels,Duits,Frans,Italiaans,Zweeds,Spaans,Nederlands
Min. ondersteunde kleurdiepte     16 bit (64k kleuren)
Licenties
Aantal licenties     1 gebruiker
Details     ESD
Systeemvereisten
Ondersteund besturingssysteem     Microsoft Windows Vista (32/64 bits) SP2,Microsoft Windows XP SP3,Microsoft Windows 7 (32/64 bits)
Hardwarevereisten     Microsoft Windows XP SP2 of hoger - Pentium - 1 GHz - RAM 512 MB - HD 350 MB
Microsoft Windows Vista (32/64 bits) SP2 - Pentium - 1 GHz - RAM 512 MB - HD 350 MB
Microsoft Windows 7 (32/64 bits) - Pentium - 1 GHz - RAM 512 MB - HD 350 MB
Extra vereisten     CD-ROM,digitale camera,grafische kaart,internetverbinding,1024 x 768 beeldschermresolutie

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax OmniPage Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken