Gratis hotline 0800 2633100
 

Kaspersky Systems Management

€ 26,43 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821623
 • KL9121XAKFS
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Type Licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Verhoog de veiligheid en verminder de complexiteit met gecentraliseerde IT-beheertools....meer

Productinformatie "Kaspersky Systems Management"

Verhoog de veiligheid en verminder de complexiteit met gecentraliseerde IT-beheertools.

Niet-gepatchte kwetsbaarheden in veelgebruikte toepassingen vormen een van de grootste bedreigingen voor de IT-beveiliging van ondernemingen. Dit risico wordt nog vergroot door de toenemende complexiteit van IT - als je niet weet wat je hebt, hoe kun je het dan beveiligen?

Door het centraliseren en automatiseren van belangrijke beveiligings-, configuratie- en beheertaken, zoals de beoordeling van kwetsbaarheden, de distributie van patches en updates, inventarisbeheer en de uitrol van applicaties, besparen IT-beheerders niet alleen tijd, maar wordt ook de beveiliging geoptimaliseerd.
Kaspersky Systems Management helpt IT-beveiligingsrisico's te minimaliseren en IT-complexiteit te verminderen door managers volledige controle en zichtbaarheid te geven over meerdere apparaten, toepassingen en gebruikers in realtime vanaf één scherm.

BEVEILIGING VERHOGEN
Verhoog de IT-beveiliging en verminder de last van routinematige taken met tijdige, geautomatiseerde patching en updates. Automatische detectie van kwetsbaarheden en prioritering ondersteunen een grotere efficiëntie en verminderen de belasting van middelen. Onafhankelijke tests1 tonen aan dat Kaspersky Lab de meest uitgebreide geautomatiseerde patch- en updatedekking levert in de snelste tijd.
CONTROLE MET VOLLEDIGE TRANSPARANTIE
Volledig overzicht over het netwerk vanaf één console elimineert giswerk van beheerders en biedt overzicht over alle toepassingen en apparaten (inclusief gastapparaten) die het netwerk binnenkomen. Dit maakt een gecentraliseerde controle mogelijk van de toegang van gebruikers en apparaten tot bedrijfsgegevens en -toepassingen in overeenstemming met het IT-beleid.
CENTRALLY MANAGED
Het systeembeheer van Kaspersky Lab is een beheerd onderdeel van Kaspersky Security Center. Elke functie is toegankelijk en wordt beheerd via deze centrale console, waarbij gebruik wordt gemaakt van uniforme, intuïtieve opdrachten en interfaces om routinematige IT-taken te automatiseren.

 

 • Beoordeling van kwetsbaarheden en patchbeheer
 • Inventaris van hardware en software
 • Software-installatie en probleemoplossing op afstand, inclusief dekking van kantoren op afstand
 • Invoering van besturingssystemen
 • SIEM-integratie
 • Rolgebaseerde toegangscontrole
 • Gecentraliseerd beheer

Kenmerken

BEOORDELING VAN GEBREKEN EN PATCHBEHEER
Geautomatiseerde scanning van software maakt snelle detectie, prioritering en verhelping van beveiligingslekken mogelijk. Patches en updates kunnen automatisch en in de kortst mogelijke tijd2 worden uitgerold voor Microsoft- en niet-Microsoft-software. De beheerder wordt op de hoogte gebracht van de status van de patchinstallatie. Niet-kritische fixes kunnen worden uitgesteld tot het einde van de dag met Wake-on-LAN, zelfs wanneer computers zijn uitgeschakeld. Multicast broadcasting maakt lokale distributie van patches en updates naar externe kantoren mogelijk, waardoor minder bandbreedte nodig is.
HARDWARE EN SOFTWARE INVENTARIS
Automatische detectie, inventarisatie, melding en tracering van hardware en software, inclusief verwisselbare media, biedt beheerders gedetailleerd inzicht in apparaten en bedrijfsmiddelen die op het bedrijfsnetwerk worden gebruikt. Gastapparaten kunnen worden ontdekt en van internettoegang worden voorzien. Licentiecontrole geeft zicht op het aantal nodes en de vervaldata.
FLEXIBEL BEDIENINGSSYSTEEM EN TOEPASSINGSVERPLICHTING
Gecentraliseerde, eenvoudige creatie, opslag, klonen en implementatie van optimaal beveiligde systeemimages. Inzet na kantooruren via Wake-on-LAN met verwerking na installatie voor meer flexibiliteit. UEFI ondersteuning.

SOFTWARE DISTRIBUTIE
Distributie/updating op afstand vanaf een enkele console. Meer dan 100 populaire toepassingen die via het Kaspersky Security Network zijn geïdentificeerd, kunnen automatisch worden geïnstalleerd, desgewenst ook na uren. Volledige ondersteuning voor troubleshooting op afstand, met verbeterde beveiliging via gebruikersprivileges en sessielogboeken/audits. Het besparen van verkeer naar externe kantoren met multicast technologie voor lokale software distributie.
SIEM-INTEGRATIE
Rapporteer rechtstreeks en voer event transfers uit naar toonaangevende SIEM-systemen - IBM® QRadar® en HP ArcSight. Verzamel logboeken en andere beveiligingsgerelateerde gegevens voor analyse, minimaliseer de werklast en hulpmiddelen voor beheerders en vereenvoudig de rapportage op ondernemingsniveau.
ROLE-BASED ACCESS CONTROL
Onderscheid maken tussen administratieve rollen en verantwoordelijkheden in complexe netwerken. De consoleweergave aanpassen op basis van rollen en rechten.
GECENTRALISEERDE ADMINISTRATIE
Een geïntegreerde beheerconsole, Kaspersky Security Center, helpt bij het beheren van systeembeveiliging voor desktop-, mobiele en virtuele eindpunten in het hele netwerk vanuit één enkele interface.

eigenschappen: "Kaspersky Systems Management"
Besturingssysteem:
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Server Bescherming
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Kaspersky Systems Management"
Besturingssysteem:
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Server Bescherming
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kaspersky Systems Management"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken