Gratis hotline 0800 2633100
 
iolo Uw PC loopt steeds trager?
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

iolo System Mechanic 2021 Professional iolo System Mechanic 2021 Professional
Computers worden trager naarmate de tijd verstrijkt. Dit is normaal, maar het hoeft niet geaccepteerd te worden! Vecht terug met System Mechanic: Slechts één klik! Bevat meer dan 50 tools en functies in één intuïtieve interface...
€ 28,42 *
Uw PC loopt steeds trager? Bekijk alle dynamometers en systeemfouten in 2 minuten!...meer

Productinformatie "iolo Uw PC loopt steeds trager?"

Uw PC loopt steeds trager?

Bekijk alle dynamometers en systeemfouten in 2 minuten!

1. download nu de proefversie van System Mechanic

2. start de PC-controle

3. zie wat uw PC in 2 minuten vertraagt

Klik op de downloadknop om de software te installeren.
Door dit te doen accepteert u de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en gaat u akkoord met het Privacybeleid.

Download nu de proefversie. Met de geregistreerde volledige versie kunnen uw PC problemen worden opgelost.

Beschrijving

meer dan 70 miljoen gebruikersVeel programma's beloven de prestaties van de PC te verbeteren - maar slechts een paar kunnen hun belofte waarmaken. In tegenstelling tot System Mechanics bieden bijna alle andere optimalisatieprogramma's alleen standaard Windows optimalisatie aan op het moment dat deze programma's werden ontwikkeld.

System Mechanics biedt daarentegen een continue verbetering dankzij regelmatige programma-updates op basis van de maandelijkse Windows-verbeteringen die bekend staan als patches. Omdat uw PC niet per se te oud is, alleen maar omdat hij steeds trager wordt! Windows vertraagt in de loop van de tijd - door niet-verwijderde bestandsfragmenten, registerfouten en extra opstart-items.

System Mechanics keert dit "verouderingsproces" om en maakt vaak zelfs nieuwe pc's sneller omdat ze over het algemeen niet zijn geconfigureerd voor optimale prestaties. Met deze software kunt u "dynamometers" uitschakelen en de PC-instellingen aanpassen voor optimale prestaties. Programma's starten sneller en werken sneller en betrouwbaarder. Een suite zoals System Mechanic helpt u de reparatie- en onderhoudstaken te automatiseren die nodig zijn naarmate de levensduur van een PC toeneemt, en dat alles met slechts één klik.

Deze complete oplossing is de moeite waard voor iedereen die merkt dat de systeemprestaties afnemen en er vaak systeemfouten optreden, of voor degenen die gewoon de systeemprestaties willen handhaven - het bespaart tijd en verhoogt uw productiviteit. In plaats van de maatregelen van tijd tot tijd handmatig uit te voeren met individuele gereedschappen, is een enkele klik voldoende om alle onderhoudstaken uit te voeren.

 • Problemen met PC's oplossen
 • opslagruimte winnen
 • Verhoog de snelheid
 • Herkennen van veiligheidslekken
 • Elimineer data-afval
 • Stabiliseren van het systeem
 • beschermen van de privacy

System Mechanics is een veilige en efficiënte alles-in-één oplossing voor het repareren en optimaliseren van uw PC - en uw systeem zal weer als nieuw draaien!

Klik op de downloadknop om de software te installeren.
Door dit te doen accepteert u de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en gaat u akkoord met het Privacybeleid.

Download nu de proefversie. Met de geregistreerde volledige versie voor 39,99 € kunnen uw PC problemen worden opgelost.

Lost 9 belangrijke problemen op

System Mechanic 10.5 is de enige complete oplossing die alle 9 belangrijke oorzaken van de achteruitgang van de pc-prestaties aanpakt:

Omdat Symptoom
1. verkeerde afstemming van de programma's "omslachtige" programma-uitvoering
2. Het systeemgeheugen (RAM) is bijna leeg. Vertraging van het hele systeem
3. niet-geoptimaliseerd opstarten van Windows Vertragingen bij het opstarten van Windows
4. overbodige programma's Vertraging van het hele systeem
5. verkeerde internetinstellingen Trage internettoegang
6. fout in het register Onverklaarbare vertragingen en systeemcrashes
7e "Opgeblazen" register Vertraging van het hele systeem
8. gefragmenteerde systeembestanden Vertraging van het hele systeem
9. ongebreidelde gegevensvuilnis Afnemende snelheid van de harde schijf
Omvang van de diensten
 • omvat meer dan 50 tools en functies onder één intuïtieve interface
 • elimineert bestandsafval en bugs om de prestaties en de stabiliteit te verbeteren
 • optimaliseert de internetverbinding en verhoogt de snelheid van het downloaden en surfen op websites
 • lost allerlei PC-problemen op, zoals toevallige fouten, crashes en heropstarten
 • lost problemen in het register op: het reinigt en defragmenteert het register & repareert onjuiste registervermeldingen
 • verwijdert bestandsafval en verhelpt beveiligingsproblemen
 • defragmenteert harde schijven en het systeemgeheugen en optimaliseert de systeeminstellingen voor betere prestaties
 • voert tientallen optimalisatiestappen uit met een enkele klik
 • verbetert de gameprestaties: voor full-throttle gaming - de software optimaliseert uw PC voor "high-performance" games en brengt het op snelheid
 • Bespaart u kostbare opdrachten van pc-technici voor probleemoplossing en pc-onderhoud: geautomatiseerde onderhoudsmechanismen houden uw systeem stabiel en op de achtergrond draaiend
Modules

System Mechanic bestaat uit de volgende acht afzonderlijke modules, die u natuurlijk ook individueel kunt bedienen:

DriveAccelerator: DEFRAGMENTEER DE HARDE SCHIJF
Een defragmentatie van de harde schijf zorgt ervoor dat delen van een bestand die voorheen "chaotisch" op de schijf waren opgeslagen, waar mogelijk naast elkaar worden opgeslagen. Dit vermindert de mechanische beweging die nodig is om te lezen van de harde schijf - Windows kan sneller toegang krijgen tot bestanden en deze openen. Deze maatregel verhoogt de schijfprestaties, vermindert het risico van gegevensvernietiging en verlengt ook de levensduur van de schijven.

Startup Optimizer: HET OPSTARTEN VAN RAMEN OPTIMALISEREN
Bij het opstarten van Windows worden talrijke programma's en diensten geopend. Terwijl sommige van deze programma's kritisch zijn voor het functioneren van Windows, worden na verloop van tijd veel andere - vaak nutteloze - programma's toegevoegd die het opstartproces simpelweg vertragen. Het verwijderen van deze minder nuttige programma's uit het opstartproces is een van de meest effectieve manieren om een PC te versnellen. Hierdoor start de PC sneller op en - omdat er minder programma's in het systeemgeheugen hoeven te worden geladen - werkt hij ook effectiever en sneller.

NetBooster: OPTIMIZE
INTERNET INSTELLINGEN
Tijdens de installatie van Windows wordt de basisconfiguratie zelden geoptimaliseerd voor de vereisten van uw persoonlijke internetverbinding. Dit leidt er vaak toe dat de maximaal mogelijke waarden voor het uploaden en downloaden op het internet niet worden bereikt. De NetBooster-technologie van System Mechanic maximaliseert de gegevensoverdracht van uw internetverbinding, wat resulteert in een snellere en betrouwbaardere verbinding.

Registry Compactor: DEFRAGMENT AND COMPRIMATION
OF REGISTRATION
De installatie en verwijdering van nieuwe programma's leidt tot een versnippering van het register en blaast het onnodig op. Een regelmatige defragmentatie herstructureert het register en helpt Windows om de benodigde gegevens sneller te laden; door het register te comprimeren wordt ongebruikte ruimte verwijderd, waardoor het register onnodig groot wordt. Beide processen werken samen, waardoor de toegang tot programma's wordt versneld, de systeemprestaties worden verbeterd en het systeemgeheugen wordt vrijgemaakt.

Memory Mechanic: MEMORY DEFRAGMENT
Defragmenteert het systeemgeheugen, wat kan leiden tot een merkbare toename van de prestaties. Defragmentatie van het systeemgeheugen kan ook leiden tot een hogere stabiliteit van het hele systeem, omdat te weinig geheugen vaak de reden is voor het bevriezen van een computer en het vastlopen van het systeem.

EnergyBooster: ONGEBRUIKTE ACHTERGRONDPROGRAMMA'S UITSCHAKELEN
Geeft systeemgeheugen en CPU-bronnen vrij om meer prestaties te leveren voor Windows. EnergyBooster maakt gebruik van iolo Labs tune-up definities en aangepaste profielen om achtergrondprogramma's en -diensten te identificeren die veilig tijdelijk kunnen worden uitgeschakeld. Een programma dat door EnergyBooster is uitgeschakeld, kan natuurlijk op elk moment door de gebruiker opnieuw worden opgestart.

PC Gezondheidsstatus Gadget:
Een Sidebar mini-applicatie voor Windows 7 en Vista die real-time rapportages over de werking, veiligheid en algemene gezondheid van het systeem biedt. Bevat een lijst met recente reparaties en optimalisaties en biedt snelle toegang tot veelgebruikte tools zoals Memory Mechanic en de nieuwe EnergyBooster.

Tune-Up Definities:
De tuning suite "System Mechanic" onderscheidt zich van de oplossingen van andere fabrikanten vooral door de signature-controlled optimalisaties. Net als bij een antivirusprogramma brengen de onderzoekers en ingenieurs van "iolo Labs" regelmatig nieuwe tuningopties uit die via een online update-routine in iolo System Mechanic zijn geïntegreerd. Dit maakt System Mechanic tot het enige programma dat zijn gebruikers de functie van een real-time update biedt.

Windows versie (PC)

System Mechanic is beschikbaar als Windows versie:

Besturingssysteem: Vensters 98/ME/2000/XP/Server 2003/Vista/XP x64/Server 2003 x64/Vista x64/Windows 7
Bestandsgrootte: 0,83

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "iolo Uw PC loopt steeds trager?"
2 nov. 2020

Schneller und besser geht es nicht

Schnell, unkompliziert, preisgünstig bis Schnäppchen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken