Gratis hotline 0800 2633100
 
iolo System Mechanic Ultimate Defense 20.5

iolo System Mechanic Ultimate Defense 20.5

€ 55,87 * € 81,33 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821397
 • 08720254265421
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Systeem Mechanische Ultieme Verdediging 20,5 Totale bescherming van uw persoonlijke...meer

Productinformatie "iolo System Mechanic Ultimate Defense 20.5"

Systeem Mechanische Ultieme Verdediging 20,5

Totale bescherming van uw persoonlijke gegevens en uw digitale leven

 • Optimaliseer de snelheid van de PC
 • Blokkeren en verwijderen van malware
 • Herstel onvervangbare bestanden
 • Gevoelige gegevens permanent verwijderen
 • Beschermen van online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken
 • Verhoogde bescherming tegen identiteitsdiefstal
 • Verwijderen en voorkomen van browser tracking cookies
 • Beheer alle wachtwoorden veilig

Systeemmonteur Ultimate Defense is de complete suite van toonaangevende
iolo
producten
voor de beveiliging,

 
Gegevensbescherming en -optimalisatie.

Moderne computersystemen hebben een alarmerend hoog aantal beveiligings- en prestatiekwetsbaarheden, terwijl de methoden voor gegevensdiefstal, PC-hacking en de verspreiding van bloatware, spam en pop-up advertenties met de minuut geavanceerder worden. 

In zulke gespannen tijden biedt iolo technologieën, de fabrikant van de best verkopende PC-optimalisatiesoftware "System Mechanic®", een uitgebreid beveiligings-, gegevensbeschermings- en optimalisatiepakket om uw digitale leven te beschermen, te versnellen en te vereenvoudigen.

 

 Voorkom vertraging van Windows met System Mechanic 

De zevenvoudige winnaar van PC Magazine Editors' Choice Award System Mechanic is de enige prestatiegerichte oplossing die in eerste instantie meerdere complexe geautomatiseerde onderhoudsmethoden implementeert om uw PC soepel en vrij van data-afval te laten draaien.

Vervolgens maakt System Mechanic gebruik van eigen technologie om tal van internet-, processor-, geheugen- en harddiskinstellingen in realtime te optimaliseren en zo een maximale systeemsnelheid en prestaties te garanderen.

 

 Online privacy met Privacy Guardian

De online privacybescherming voorkomt dat vingerafdrukscripts in de browser worden uitgevoerd door de gegevens te versleutelen die door vreemden worden gebruikt om uitgebreide persoonlijke informatie over u te verkrijgen.

Stel je voor dat je geen krediet krijgt omdat een bedrijf in het geheim informatie over je heeft verzameld die, buiten de context, zou kunnen aangeven dat je een onbetrouwbare koper bent. Dit is slechts één van de vele manieren waarop persoonlijke informatie die online wordt verzameld, tegen u kan worden gebruikt.

Privacy Guardian beschermt u tegen gerichte reclame, identiteitsdiefstal, fraude en inbreuk op de privacy. Surf privé en bescherm uw browsers ten gunste van echte online privacy.

 

 Veilige, eenvoudige wachtwoordbeveiliging met ByePass

ByePass vereenvoudigt uw digitale leven en maakt het veilig. ByePass is een platformonafhankelijk programma voor veilig wachtwoordbeheer dat u ook helpt uw online aankopen te beschermen.

ByePass voorkomt dat kwaadwillende tussenpersonen uw creditcardgegevens stelen omdat de nummers lokaal gecodeerd zijn en alleen beschikbaar zijn voor aankopen.

Vanaf nu hoeft u nooit meer uw wachtwoorden en creditcardgegevens onbeschermd in de browser in te voeren, waar deze door keyloggers en hackers kunnen worden onderschept.

 

 Blokkeer malware met System Shield 

System Shield is een VB100-gecertificeerde anti-malwareoplossing die zowel reactieve als proactieve malwaredetectiestrategieën inzet.

 • Met een reactieve strategie worden virussen gedetecteerd op basis van gepubliceerde malwaresignaturen.

 • Een proactieve strategie is gebaseerd op gesofisticeerde gedragsbewakingstechnieken en krijgt een algemeen idee of een bepaald bestand uw computer probeert te beschadigen. Hierdoor kunnen aanvallen worden voorkomen, nog voordat er een veiligheidspatch voor een bepaalde dreiging is vrijgegeven.

 
 Zoek en verwijder bestaande malware met Malware Killer
 
Malware is een dramatisch toenemende bedreiging omdat er dagelijks bijna een miljoen nieuwe virussen, wormen, Trojaanse paarden, rootkits en andere soorten spyware en ransomware worden verspreid.
 
De meeste beschikbare anti-malwareprogramma's blokkeren echter alleen de malware en bieden geen manier om deze van de geïnfecteerde computer te verwijderen. Sommige antivirusverkopers vragen hun klanten zelfs om dure telefonische ondersteuning te gebruiken om hulp te krijgen bij het op afstand verwijderen van de malware.
 
Malware Killer daarentegen vindt en verwijdert gevaarlijke malware van een reeds geïnfecteerde computer.
Malware Killer verschilt aanzienlijk van andere malwareprogramma's doordat het gebruik maakt van eigen scan- en analysetechnologie op basis van de Cloud™-scan en de detectie van de laatste uitbraken aanzienlijk kan versnellen door gebruik te maken van zelf ontwikkelde heuristische algoritmen. Deze methode wordt gebruikt om de uitgebreide database van de Malware Killer voortdurend uit te breiden en maakt zelfs de detectie van voorheen onbekende bedreigingen mogelijk.
 

 Verloren gegevens herstellen met Search and Recover

Search and Recover maakt gebruik van zeer effectieve technologie om items te herstellen die andere producten voor bestandsherstel niet kunnen vinden. Herstel belangrijke werkdocumenten en gekoesterde herinneringen die je dacht kwijt te zijn.

Herstel per ongeluk verwijderde documenten, muziek, foto's, e-mails, video's, systeembestanden en zelfs hele mappen op verschillende soorten harde schijven, camera's en andere apparaten.

 Gevoelige gegevens permanent verwijderen met DriveScrubber

DriveScrubber verwijdert veilig en permanent gevoelige gegevens van hele harde schijven met behulp van op militaire standaarden gebaseerde bestandsherkenningstechnologie.

Bedreigingen voor de privacy en veiligheid zijn er in vele vormen. Een daarvan is dat gebruikers hun persoonlijke informatie niet permanent van hun computer verwijderen voordat ze deze verkopen, schenken of recyclen.

Gemakkelijk te gebruiken in slechts 3 stappen

 

PC-optimalisatie
 • diepe scan

System Mechanic biedt nu twee scanmodi: Quick Scan en Deep Scan. Selecteer Deep Scan door op de knop met dezelfde naam te klikken. Hiermee wordt een grondige scan van het systeem gestart.

 

 • Snelheidsverhoging

Snelheid en beschikbaarheid van CPU-, RAM- en harde schijfbronnen worden automatisch verhoogd wanneer u programma's start die de bronnen zwaar belasten. Dit zorgt voor de beste game-, bewerkings- en streaming-ervaring.

 • problemen oplossen

Het programma vindt en repareert meer dan 30.000 verschillende problemen dankzij intelligente live-updates van iolo Labs™. Uw PC draait dus altijd stabiel en foutloos.

 • Bloatware verwijderen

Het programma detecteert in het Startmenu ongewenste programma's die het opstarten van Windows vertragen omdat ze zonder uw medeweten starten en draaien.

 
Systeemeisen
Versie 20.5
 • 1-jarige licentie
 • OS: Vensters 7/8/10

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "iolo System Mechanic Ultimate Defense 20.5"
20 mrt. 2022

I had so many issues to be fixed, I am amazed at how fast and thorough Iolo Technologies fixed my issues and it is very easy to use every one can make it work, it is fast!

2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken