Gratis hotline 0800 2633100
 
iolo System Mechanic 2024 Ultimate Defense
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

iolo System Mechanic 20.5 iolo System Mechanic 20.5
Systeem Mechanisch 20,5 Het complete pakket om uw PC weer in vorm te krijgen - in slechts 1 klik! Optimaliseren, onderhouden en repareren van uw PC Volledig automatische eliminatie van systeemfouten Fixes  meer dan...
€ 20,29 *
Totale prestaties, bescherming en privacy voor je digitale leven™ Introductie van System...meer

Productinformatie "iolo System Mechanic 2024 Ultimate Defense"

Totale prestaties, bescherming en privacy voor je digitale leven™

Introductie van System Mechanic® Ultimate Defense™, van iolo
Phoenix 360 is in de System Mechanic productfamilie geïntegreerd met de introductie van het nieuwe System Mechanic Ultimate Defense.

    Optimaliseer PC snelheid
    Blokkeer en verwijder malware
    Herstel onvervangbare bestanden
    Verwijder gevoelige gegevens permanent
    Bescherm je online gewoonten tegen spiedende ogen
    Verbeter de bescherming tegen identiteitsdiefstal
    Stop het volgen van cookies met browser cleaners
    Beveilig en beheer al je wachtwoorden
    Versie 22.5
Waarom System Mechanic Ultimate Defense?
Wat totale prestaties, bescherming en privacy betekenen in je digitale leven

Er zijn schrikbarend veel zwakke plekken in de beveiliging en prestaties van het moderne computergebruik, terwijl de methodes om je gegevens te stelen, je PC te hacken of hem te overladen met bloatware, spam en pop-up advertenties met de minuut geavanceerder worden.

Veel van 's werelds grootste bedrijven waar consumenten dagelijks mee te maken hebben, zijn niet in staat gebleken persoonlijke gegevens te beschermen.* Hackers dwongen zelfs de CEO van Equifax tot ontslag toen ze de persoonlijke gegevens van meer dan 145 miljoen Amerikaanse consumenten bemachtigden, waaronder de creditcardnummers van honderdduizenden mensen.

In deze uitdagende tijden levert iolo, de maker van de best verkochte PC optimalisatie software System Mechanic, het meest uitgebreide pakket beveiliging, privacy en optimalisatie tot nu toe om je digitale leven te beschermen, te versnellen en te vereenvoudigen - met zeven topproducten voor één lage prijs.

* Alleen al in de laatste paar jaar zijn er gegevensinbreuken geweest bij bedrijven als Anthem Insurance, Sony, Yahoo, Target, Home Depot, eBay, Facebook, WWE Network, Zappos, Sonic en LinkedIn - om nog maar te zwijgen van de blootgelegde persoonlijke gegevens van 22 miljoen federale werknemers, de mobiele telefoon hack van stafchef van het Witte Huis en voormalig hoofd van Homeland Security John Kelly, en de door de NSA gestolen gegevens over hoe de VS zich tegen cyberaanvallen beschermt.

De in System Mechanic Ultimate Defense opgenomen toepassingen bieden anti-browser tracking en online privacy bescherming, veilige wachtwoord versleuteling en beheer, VB100-gecertificeerde antivirus bescherming, on-demand malware detectie en verwijdering, harde schijf verwijderingstechnologie op militaire schaal, bekroonde PC optimalisatie en geavanceerde bestandsherstel software.

 
System Mechanic Ultimate Defense helpt je te beschermen tegen:

    Wachtwoordhacks
    Creditcarddiefstal
    Je online gewoonten bespioneren
    Persoonlijke informatie verkopen
    Gerichte prijsdiscriminatie
    Je reputatie schaden
    Ad trackers
    Per ongeluk bestanden verwijderen
    Diefstal van gevoelige gegevens
    Malware binnendringen:
    - beschermt tegen bedreigingen
    - Verwijdert bestaande infecties
    Windows® Kwetsbaarheden
    Bloatware en opstartknelpunten
    Vertraging veroorzaakt door toepassingen die onnodig op de achtergrond draaien

Privacy Guardian™
System Mechanic Ultimate Defence - Privacy Guardian

Veiligheid begint met privacy

Privacy Guardian online privacy dwarsboomt browser fingerprinting scripts, door de gegevens te versleutelen waarop ze vertrouwen om grote hoeveelheden persoonlijke informatie over jou te verkrijgen.

Stel je voor dat je een lening geweigerd wordt omdat een bedrijf in het geheim gegevens verzamelde die, zij het uit hun verband gerukt, suggereren dat je een onverantwoordelijke shopper bent. Dit is maar een van de vele manieren waarop online verzamelde persoonlijke gegevens tegen je gebruikt kunnen worden.

Surf anoniem, zoek privé en bescherm je identiteit online met Privacy Guardian.

Met Privacy Guardian kun je voorkomen dat online bedrijven details over je identiteit te weten komen, zoals je:

    Online zoekopdrachten
    Video's bekeken
    Websites bezocht
    Vakantiegewoonten
    Medicijnen op recept
    Aankopen van voertuigen
    Inkomen en schulden
    Burgerlijke staat en kinderen

 
ByePass™.
System Mechanic Ultimate Defence - ByePass

Bescherm wachtwoorden en creditcards

ByePass vereenvoudigt je digitale leven en beveiligt het tegelijk. ByePass is een platform-onafhankelijke, veilige wachtwoordmanager die ook helpt je online aankopen te beschermen.

Blokkeer de toegang tot je credit card

Met ByePass wordt voorkomen dat kwaadwillende tussenpersonen je credit card gegevens stelen, omdat de nummers plaatselijk versleuteld worden en alleen voor aankopen gebruikt worden als dat nodig is.

Nooit meer hoef je wachtwoorden en credit cards onveilig in je web browser in te voeren of op te slaan, waar ze gestolen kunnen worden door keyloggers en hackers.

Nooit meer wachtwoorden bedenken, onthouden en typen met ByePass veilig wachtwoord- en creditcardbeheer.

ByePass helpt gevaarlijke wachtwoordbreuken te voorkomen door een probleemloze manier te bieden om:

    Encryptie - Bewaar je wachtwoorden en creditcards veilig met encryptie op militair niveau.
    Vergeet nooit meer een wachtwoord - want je hoeft het niet te onthouden!
    Veilig organiseren - Wis die gevaarlijke wachtwoordlijsten en gooi ze weg.
    Verzeker je van de geschiktheid van je wachtwoorden - ByePass controleert automatisch het beveiligingsniveau van je wachtwoorden.
    Geen wachtwoorden meer intikken - ByePass vult ze automatisch in en bedenkt ze zelfs met zijn wachtwoordgenerator.
    Log uit op afstand - van alle websites, waar je ook bent.

 
Systeemschild®.
System Mechanic Ultimate - System Shield

Blokkeer malware

System Shield is een VB100-gecertificeerde anti-malware oplossing die zowel reactieve als pro-actieve malware opsporingsstrategieën gebruikt.

Een reactieve strategie gebruikt gepubliceerde malware signaturen om virussen op te sporen.

De pro-actieve strategie maakt gebruik van gesofisticeerde gedragsbewakingstechnieken om een algemeen idee te krijgen of een bepaald bestand je computer probeert te schaden en om aanvallen te stoppen voordat een beveiligingspatch voor een bepaalde bedreiging wordt uitgebracht.

Bescherm je PC tegen virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en andere kwaadaardige software met System Shield.

Niet lang geleden meldden cyberbeveiligingsteams van verschillende vooraanstaande anti-malware bedrijven dat er elke dag bijna 1 miljoen nieuwe malware bedreigingen uitkomen. Deze duizelingwekkende hoeveelheid snel evoluerende bedreigingen maakt het belangrijker dan ooit dat Windows gebruikers hun PC's beschermen met de beste en meest actuele antivirussoftware die ze kunnen vinden.

Maar volgens Verizon's 2019 Data Breach Investigations Report waren hacking aanvallen, sociale aanvallen en malware incidenten goed voor de meeste aanvallen. Dit betekent dat AV software met een bewezen geschiedenis net zo belangrijk is als regelmatig bijwerken met de nieuwste bedreigingsdefinities.

Sinds 1998 staat System Shield in de voorhoede van deze strijd, door regelmatig en automatisch de nieuwste bedreigingsdefinities te integreren om een steeds groeiende lijst bij te houden van zowel specifieke malware handtekeningen als verdacht gedrag om je PC veilig te houden.

 
Malware Killer™.
System Mechanic Ultimate - Malware Killer

Zoek en vernietig bestaande malware

Malware Killer is de nucleaire optie die gevaarlijke malware op reeds geïnfecteerde computers opspoort en verwijdert.

Malware Killer is uniek onder de malware verwijderingsprogramma's omdat het de eigen Scan CloudTM gebaseerde scan- en analysemethode gebruikt, mogelijk gemaakt door zijn eigen zorgvuldig ontwikkelde heuristische algoritme, om de detectietijd voor gloednieuwe uitbraken drastisch te verkorten. Deze methode stelt Malware Killer in staat om voortdurend een uitgebreide reputatie database uit te breiden en zelfs voorheen onbekende bedreigingen op te sporen.

Wanneer Malware Killer verdachte monsters vindt, stuurt het ze naar de Scan Cloud Sandbox waar ze veilig geanalyseerd worden, waarna de malware detectie-engine onmiddellijk nog krachtiger wordt. Malware Killer deelt dan dit verbeterde detectievermogen met alle gebruikers, zelfs op machines waar de Scan Cloud functionaliteit is uitgeschakeld.

Hiermee kun je agressieve Windows diensten voor het verzamelen van persoonlijke gegevens, die anders moeilijk uit te schakelen zijn, uitschakelen.

Geavanceerde on-demand malware verwijderingsfuncties:

    Cloud-gebaseerde malware analyse en verwijdering
    Verwijdert de nieuwste soorten malware
    Snelle detectietijd voor de nieuwste uitbraken van bedreigingen

Je AV bescherming is als een ongedierteval die indringers buiten houdt. Malware Killer is het huisbezoek van de verdelger.

Detecteer en verwijder gevaarlijke malware met Malware Killer.

 
Systeem Mechanicus®.
System Mechanic Ultimate Defense - System Mechanic

Voorkom Windows Vertragingen

System Mechanic, een zevenvoudige winnaar van de PC Magazine Editors' Choice Award, is de enige prestatie-oplossing die eerst een reeks complexe geautomatiseerde onderhoudstaken uitvoert om je PC stabiel en probleemloos te houden.

Daarna gaat System Mechanic aan het werk, en gebruikt eigen technologie om tientallen instellingen van het Internet, de processor, het geheugen en de harde schijf in real time te optimaliseren voor maximale systeemsnelheid en prestaties.

Hiermee kun je agressieve Windows diensten voor het verzamelen van persoonlijke gegevens, die anders moeilijk uit te schakelen zijn, uitschakelen.

System Mechanic verhoogt automatisch:

    Verhoogt de snelheid
    Herstelt problemen
    Verwijdert rommel
    Verhoogt de stabiliteit van het systeem
    Detecteert bloatware
    Ontketent internetsnelheid

System Mechanic is geoptimaliseerd voor Windows 10 en werkt telkens als je pc inactief is. Het verwijdert ongewenste bestanden, registerfragmenten en andere ongewenste zaken die Windows onoverzichtelijk en traag maken.

Een groep real-time functies vermindert onbelangrijke, processorvretende apps, maakt ongebruikt geheugen en processorkernen vrij voor programma's wanneer ze die nodig hebben, en verbetert een hele cache van ondermaats presterende netwerkinstellingen voor het soepelste streamen, gamen of browsen dat via je breedbandverbinding mogelijk is.

Ontketen de volle kracht van je PC met System Mechanic, ontworpen om het beste uit het moderne besturingssysteem te halen.

 
Zoek en Recover™
System Mechanic Ultimate Defense - Zoek en Recover

Recover Lost Data

Zoek en Recover gebruikt krachtige technologie om dingen te herstellen die veel andere bestandsherstelproducten over het hoofd zien. Herstel belangrijk werk en gekoesterde herinneringen waarvan je dacht dat ze voor altijd verloren waren.

Herstel per ongeluk verwijderde documenten, muziek, foto's, e-mails, video's, systeembestanden en zelfs hele mappen van vele harde schijven, camera's en andere apparaten.

Zoek en Herstel kan je daarbij helpen:

    Herstel e-mails van populaire e-mailclients
    Herstel van vele soorten apparaten, waaronder:
    - Camera's
    - Geheugenkaarten
    - USB-sticks
    Herstel van specifieke beschadigde apparaten
    Gemakkelijk te gebruiken stap-voor-stap wizards maken herstel snel en gemakkelijk

Zoek en Herstel redt waardevolle gegevens waarvan je dacht dat ze voor altijd verloren waren.

 
DriveScrubber®.
System Mechanic Ultimate Defense - DriveScrubber

Onomkeerbaar wissen van gevoelige gegevens

DriveScrubber wist veilig en permanent gevoelige gegevens van hele harde schijven met bestandsverwijderingstechnologie van militaire kwaliteit.

Bedreigingen van je privacy en veiligheid hebben vele gezichten. Een ervan is dat gebruikers nalaten hun persoonlijke gegevens te wissen als ze een computer verkopen, schenken of recyclen.

Zelfs nadat je een schijf gewist of opnieuw geformatteerd hebt, kunnen identiteitsdieven er nog bij:

    Foto's
    Bankafschriften
    E-mails
    Creditcardnummers

DriveScrubber is ontworpen om te voldoen aan de strenge protocollen van missiekritische overheids- en militaire instellingen.

DriveScrubber voldoet aan de VS Departement van Defensie 5220.22-M norm, die garandeert dat je privé bestanden nooit teruggehaald kunnen worden.

Met DriveScrubber's geavanceerde technologie voor het wissen van bestanden kun je gegevens zo wissen dat ze niet meer hersteld kunnen worden.

System Mechanic Ultimate Defense Systeemvereisten

Om System Mechanic Ultimate Defense te kunnen draaien, moet je computer aan de volgende vereisten voldoen:

    Windows® 11, 10, 8.1, 8 of 7
    Minstens 270 MB vrije ruimte op de harde schijf
    Minstens 512 MB RAM (optimaal 2 GB)
    Internetverbinding
    Windows Administrator gebruikersaccount
    Nieuwste Windows updates volledig geïnstalleerd
    Een USB schijf is nodig om DriveScrubber's volledige gegevenswisfunctie uit te voeren

Phoenix 360™ is in de System Mechanic® productfamilie geïntegreerd met de introductie van de nieuwe System Mechanic® Ultimate Defense™.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "iolo System Mechanic 2024 Ultimate Defense"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Schnelle Lieferung, einfache Installation

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken