Gratis hotline 0800 2633100
 

IOLO Drive Scrubber Data Shredder Volledige versie Downloaden

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820624
 • 09100222
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
De eerste keuze voor permanente gegevensverwijdering! Het is een veel voorkomende misvatting...meer

Productinformatie "IOLO Drive Scrubber Data Shredder Volledige versie Downloaden"

De eerste keuze voor permanente gegevensverwijdering!

Het is een veel voorkomende misvatting dat gegevens op een PC al veilig worden verwijderd wanneer de verwijdering wordt uitgevoerd door "Lege Prullenbak" of "Formatteer Harde Schijf". In feite kunnen dergelijke gegevens gemakkelijk worden hersteld met verschillende hulpmiddelen.

Gegevens permanent en onherroepelijk verwijderen Het is een veelvoorkomend misverstand dat gegevens op een PC al veilig worden verwijderd wanneer de verwijdering wordt uitgevoerd door "Empty Trash" of "Formatteer Harde Schijf". In feite kunnen dergelijke gegevens gemakkelijk worden hersteld met verschillende hulpmiddelen!

Als een computer wordt verkocht, weggegeven of doorgegeven en de informatie op de computer wordt niet vooraf veilig verwijderd, dan zijn deze gegevens dus beschikbaar voor een eventuele latere, slimme eigenaar: Met software die overal beschikbaar is, kan deze privé-informatie worden teruggevonden en zelfs gestolen! Dat hoeft niet! Drive Scrubber verwijdert op een veilige manier alle gegevens van elke schijf en zorgt zo voor 100% bescherming tegen diefstal van persoonlijke informatie of aanvallen op uw privacy. Volgens de normen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie voor het veilig wissen van gegevens moet de opslagruimte op het doelstation zeven keer worden overschreven. Met Drive Scrubber kunt u elke schijf tot honderd keer overschrijven. Daarna kunnen de gegevens niet meer worden hersteld, zelfs niet met de meest geavanceerde herstel- en forensische methoden. Met Drive Scrubber kunt u ook alleen de vrije ruimte reinigen, zodat het besturingssysteem intact blijft.

Zorg ervoor dat uw persoonlijke informatie niet in verkeerde handen valt of verwijder de laatste sporen na een hardnekkige virus- en spywareaanval.

Systeemvereisten:
Windows 7/Vista/XP, 1 GHz processor, 256 MB RAM, 500 MB vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "IOLO Drive Scrubber Data Shredder Volledige versie Downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken