Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

inPixio Photo Studio 10 inPixio Photo Studio 10
inPixio Photo Studio 10 Embellecer las fotos nunca ha sido tan fácil! Eliminar las zonas no deseadas Arréglalo: Recortar las zonas no deseadas incluso en zonas complejas Cortar a la gente con precisión......
€ 30,45 * € 50,83 *
Fotobewerking makkelijk gemaakt! Haal alles uit je foto's. Ieder van ons heeft wel foto's...meer

Productinformatie "inPixio Photo Studio 11"

Haal alles uit je foto's.

Ieder van ons heeft wel foto's waarop een vreemdeling, een voorbijrijdende auto of een huis in aanbouw op de achtergrond staat.
Zou het niet geweldig zijn als je deze ongewenste elementen volledig uit de foto kon verwijderen, de hele achtergrond kon wissen of vervangen door iets anders, zodat het lijkt alsof je ergens anders was? Met Photo Studio is het een fluitje van een cent.

Nieuw! inPixio® Sky vervanging

The sky's the limit! Maak uw foto's levendiger door eenvoudig de lucht te vervangen. Zonsondergang of zonneschijn - creëer de sfeer die je wilt in je foto. Grauwe luchten behoren nu tot het verleden.

schuifafbeelding 1

Verwijder ongewenste objecten als bij toverslag!

Verwijder ongewenste objecten uit uw foto, zoals borden, draden, mensen, of iets anders dat afleidt van wat u probeerde vast te leggen.
Met de verwijderfunctie kunt u voorwerpen en personen uit het beeld verwijderen, waardoor het beeld meer kwaliteit krijgt. Het selectiegereedschap bevat automatische kleurdetectie, waardoor het nog gemakkelijker wordt om uw foto's te bewerken.
De functie Verwijderen kan ook worden gebruikt om portretten te bewerken. Kleine oneffenheden verwijderen en rimpels vervagen. Dit is precies hoe glossy tijdschriften het doen.

Bijsnijden met een paar klikken

Knip details, mensen, voorwerpen of landschapselementen uit uw foto's. Gebruik de cursor om de vorm van het object of de achtergrond te selecteren die u wilt verwijderen - het algoritme van Photo Studio wordt automatisch uitgevoerd!
Indien nodig kunt u een speciale cursor gebruiken om belangrijke details te markeren die bewaard moeten blijven. Zelfs de kleinste details, zoals haren, kunnen met de grootste precisie worden verwijderd. Plak de uitgeknipte objecten gewoon op een willekeurige achtergrond en maak collages of fotomontages met één klik!

Maak expressieve fotomontages

Met Photo Studio kunt u objecten uit afbeeldingen knippen en ze gebruiken om fotomontages of collages te maken.
Dankzij edge smoothing worden de contouren op intelligente wijze gladgestreken. Dit zorgt voor een vloeiende overgang tussen voorgrond en achtergrond, zodat de fotomontage eruit ziet alsof ze uit één stuk is gemaakt.

Maak expressieve fotomontages

inPixio® één-klik beeldcorrectie - Pro versie

Fantastische beelden met slechts één klik - dankzij de 100% automatische intelligente technologie! Verbeter de kwaliteit en kleuren van uw afbeeldingen in minder dan 1 seconde - ons volledig geautomatiseerde proces maakt het mogelijk. Je hoeft geen Photoshop-expert te zijn om perfecte foto's te maken!

 

Systeem Vereisten
Versie 11
Maat 500 Mb
Besturingssysteem Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10
 • 4 GB RAM (8 GB aanbevolen)
 • 700 MB harde schijf, muis en toetsenbord ruimte
 • Internetaansluiting
 • Schermresolutie 1024 x 768

Abonnementslicentie

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "inPixio Photo Studio 11"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken