Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

inPixio Photo Studio 10 inPixio Photo Studio 10
inPixio Photo Studio 10 Embellecer las fotos nunca ha sido tan fácil! Eliminar las zonas no deseadas Arréglalo: Recortar las zonas no deseadas incluso en zonas complejas Cortar a la gente con precisión......
€ 30,45 * € 50,83 *
inPixio Fotosnijder 10     Beschrijving n g   Met...meer

Productinformatie "inPixio Photo Cutter 10"

inPixio Fotosnijder 10
 
 
Beschrijvingng
 

Met inPixio Fotosnijder Creëer creatieve en realistische fotomontages met slechts een paar klikken. Het is allemaal zo gemakkelijk:

1. importeer een foto die je leuk vindt

2. Knip je foto uit met een paar penseelstreken.

3. een nieuwe achtergrond toevoegen

Met de geweldige digitale schaar verlies je geen tijd meer met pixel-exact knippen, want Photo Cutter neemt je deze taak uit handen. Nu kunt u uw tijd besteden aan het maken van een originele fotocompositie die indruk zal maken op vrienden en familie.

 

Kenmerken

Snijden met een paar klikken

Met inPixio Photo Cutter - uw digitale schaar - kunt u alle details, mensen, objecten of landschapselementen uit uw foto knippen.

Met uw digitale schaar inPixio Photo Cutter kunt u alle details, mensen, objecten of zelfs hele landschappen uit uw foto's knippen. Gebruik de schuifregelaar om de contouren van de persoon of achtergrond te selecteren die u wilt verwijderen. De fotocutter past het interne algoritme automatisch toe!

Omgekeerd kunt u de "Keep" schuifregelaar gebruiken om gebieden te markeren die moeten worden bewaard zodat de uitsnijding perfect is. Zelfs haar, waterdruppels en de fijnste details worden van de achtergrond tot op pixelniveau verwijderd.

Voorbeeld van een uittreksel:

 

Selecteer een achtergrond:

Plaats de uitgesneden objecten op een van de beschikbare achtergronden om fotomontages of collages te maken. Selecteer gewoon het gewenste achtergrondpatroon uit de nieuwe originele afbeeldingen of download uw eigen afbeeldingen om unieke fotomontages te maken. Versie 9 bevat zowel nieuwe achtergronden als éénkleurige achtergronden in elke kleur.

Nog gemakkelijker te gebruiken voor onbeperkte creativiteit

Importeer meerdere foto's in een bewerkingsproject om spectaculaire, onverwachte resultaten te bereiken.

Meer dan 100 stickers en tekstsjablonen om uw foto's en fotocomposities te ontwerpen zijn beschikbaar, evenals originele inhoud voor speciale gelegenheden (verjaardagen, groeten, uitnodigingen, enz.).

 

Hulp van de gebruiker
 • Tutorial video's voor elke module van Photo Cutter

Mini-video's in de vorm van tooltips zijn toegevoegd aan elke Photo Cutter-module om u te helpen snel te leren hoe u het softwareprogramma optimaal kunt gebruiken. 

Oude en nieuwe functies van het programma worden op een onderhoudende manier uitgelegd. Beweeg de muis over een functie om uit te vinden wat u ermee kunt doen.
 

 • NIEUW! Videotutorials voor elke module in Photo Cutter

Om u te helpen het meeste uit de functies van Photo Cutter te halen, bevat het ondersteuningsgedeelte nu een nieuw gedeelte met tutorials. Deze ondersteuning garandeert een eenvoudige en effectieve start van het programma. 

 • NIEUW! Hulpmiddel

Een uitgebreide en regelmatig bijgewerkte database is met één klik toegankelijk vanuit de gebruikersinterface. Deze bron geeft zinvolle antwoorden op vragen van gebruikers en biedt dus nog betere ondersteuning.

 

Systeemeisen
Versie 10
 • OS : Vensters 7/8/10
 • Intel® of AMD-processor
 • 1 GB RAM
 • 100 MB ruimte op de harde schijf
 • internetverbinding
 • Schermresolutie 1024 x 768

 

Abonnementslicentie!

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "inPixio Photo Cutter 10"
3 aug. 2020

sehr gute software, guter preis !

Sehr schnelle Lieferung, konnte die direkt die Software herunterladen und nutzen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken