Gratis hotline 0800 2633100
 
G Data Mobile Security Android

G Data Mobile Security Android

€ 12,15 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821809
 • M2001ESD12001
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Apparaten / jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bescherm uw mobiele leven tegen virussen, schadelijke apps en gegevensdiefstal Security to go...meer

Productinformatie "G Data Mobile Security Android"

Bescherm uw mobiele leven tegen virussen, schadelijke apps en gegevensdiefstal

Security to go

In een café, op een weekendje weg of in een hotel: uw smartphone en tablet zijn altijd bij u - net als uw persoonlijke gegevens. Daarom is het belangrijk dat uw mobiele metgezellen ook veilig zijn voor malware. G DATA Internet Security Android beschermt uw smartphones en tablets met Android-besturingssystemen net zo betrouwbaar als u van uw pc gewend bent. En het biedt ook veel nuttige functies: Als uw apparaten bijvoorbeeld ooit zoekraken of worden gestolen, kunt u ze op elk moment lokaliseren of alle gegevens die erop zijn opgeslagen, op afstand wissen.

Virusscanner
Het hart van elke beveiligingssoftware is een betrouwbare virusscanner. Controleer uw Android-toestel eenvoudig op Trojaanse paarden, virussen en ander ongedierte met onze Mobile Security.

App controle
Sommige apps weten gewoon te veel. Met G DATA Internet Security Android kunt u de machtigingen van uw apps controleren. Zo kun je zien of je apps veilig zijn - of dat ze je stiekem bespioneren.

Beveilig contacten
Met onze Mobile Security zijn de dagen van vervelende reclameoproepen en spamberichten voorbij: sta alleen geselecteerde contacten toe of blokkeer ongewenste nummers.

Voor een kindvriendelijke digitale wereld

G DATA Internet Security Android maakt de digitale wereld ook veilig voor uw kinderen: samen met de sociale pedagogen en psychologen van het kinderbeschermingsportaal fragfinn.de hebben we een kindvriendelijke browser ontwikkeld die dubieuze sites blokkeert. U kunt de aanbevolen lijst aanvullen en bewerken en bewust beslissen welke websites uw kinderen mogen bezoeken. Op die manier leren uw kinderen digitale media gebruiken binnen een beschermd, individueel afgebakend kader.

Apparaten in een oogopslag

Als u uw smartphone of tablet uit het oog bent verloren, kunt u hem snel terugvinden met onze Mobile Security: op ons onlineplatform kunt u met een paar muisklikken nagaan of uw smartphone ergens in uw zak is verstopt of nog op kantoor ligt. Voordat de batterij van uw mobiele toestel leeg is, stuurt de G DATA app automatisch de huidige locatie. Zo kunt u het terugvinden, zelfs nadat het is uitgeschakeld. G DATA staat voor strenge Duitse gegevensbescherming - en garandeert de veiligheid van uw gegevens en coördinaten.

Perfect beschermd op het internet

Het maakt niet uit waar u zich op internet bevindt, de geïntegreerde browser van G DATA Internet Security Android beschermt u op betrouwbare wijze tegen phishing-aanvallen en blokkeert gevaarlijke of nep-websites. Op die manier kunt u met de G DATA-app ontspannen surfen op uw Android-smartphone of -tablet.

Systeemeisen

Gebruik G DATA Internet Security Android op al uw mobiele apparaten met Android 4.1 of hoger.

eigenschappen: "G Data Mobile Security Android"
Inbegrepen toepassingen:
Anti-Theft
Bescherming tegen virussen
Veilig surfen
Besturingssysteem:
Android
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "G Data Mobile Security Android"
Inbegrepen toepassingen:
Anti-Theft
Bescherming tegen virussen
Veilig surfen
Besturingssysteem:
Android
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "G Data Mobile Security Android"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken