Gratis hotline 0800 2633100
 
Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6

Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6

€ 213,52 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821307
 • 978-3-645-30730-7
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Silkypix-ontwikkelaar Studio Pro 6 Het professionele gereedschap voor perfecte foto's! Met...meer

Productinformatie "Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6"

Silkypix-ontwikkelaar Studio Pro 6

Het professionele gereedschap voor perfecte foto's! Met de top software Silkypix Developer Studio 6 pro kunt u uw RAW data ontwikkelen tot spectaculaire beelden.

 • Belichtingscorrectie: HDR-functie
 • Kleurtoonregeling via zwartniveau
 • Geluidsreductie: Verwijderen van fijn geluid en moirée effect
 • Portretoptimalisatie
 • Voor Windows en Mac

Silkypix Developer Studio Pro 6 is een professionele RAW-omzetter voor de perfecte ontwikkeling van uw digitale foto's. Met de gloednieuwe top-of-the-line Silkypix software kunt u uw beelden ontwikkelen tot spectaculaire beelden en ze perfectioneren voor presentaties, fotoboeken, webgalerijen, sociale netwerken en nog veel meer.

Geweldige nieuwe functies - handig en gemakkelijk te gebruiken voor een hogere beeldkwaliteit

De nieuwe versie biedt een verbeterde beeldkwaliteit door innovatieve ruisonderdrukking, een soepele workflow dankzij verbeterde bedieningselementen en voorbeeldmodi, en nieuwe functies voor meer expressieve resultaten. Daarnaast zijn de algemene prestaties van de software aanzienlijk verbeterd door verschillende optimalisaties.

Nieuw en verbeterd

 • HDR & Dodge: Nieuwe bedieningselementen in de HDR & Dodge gebieden maken het mogelijk om de lichte en donkere gebieden onafhankelijk van elkaar te optimaliseren.
 • Automatische niveaucorrectie: Silkypix detecteert automatisch het histogram van een afbeelding en optimaliseert op basis van deze informatie automatisch de lichte en donkere gebieden en de kleur.
 • Rode ogen verwijderen: Met het rode ogen correctieborsteltje kunnen de rode ogen nu heel gemakkelijk worden verwijderd.
 • Softproofing: De nieuwe printsimulatie is vooral nuttig voor fine art prints, mat papier of ander speciaal papier.
 • Verbeterde gebruikersinterface: De Silkypix DSP 6-interface biedt een aantal nieuwe en verbeterde functies, zoals een volledige schermvoorvertoning.
 • Betere prestaties: Silkypix reageert nu veel sneller en levert de best mogelijke prestaties dankzij verschillende optimalisaties
 • Verbeterde ruisonderdrukking: Silkypix DSP 6 maakt gebruik van het nieuw ontwikkelde ruisonderdrukkingsalgoritme "NR5", dat de beeldkwaliteit bij het verwijderen van ruis aanzienlijk verbetert.

 

Digitale beeldontwikkeling in de beste kwaliteit

De Silkypix-serie van digitale beeldverwerkingssoftware is intuïtief in het gebruik, maar biedt toch een hoog kwaliteitsniveau. Silkypix Developer Studio Pro 6, gebaseerd op nauwkeurige kleurweergave en harmonie, biedt vele mogelijkheden om geweldige beelden te creëren - bijvoorbeeld een hoge kwaliteit ruisonderdrukking, een High Dynamic Range (HDR) functie, fijne en vrije kleurregeling of correctie van lensafwijkingen.

Hoe professioneel te werken met Silkypix

 

 1. Correcte belichting - Onjuist belichte beelden zijn geen probleem voor Silkypix: u kunt elke opname corrigeren met drie f-stops naar boven of naar beneden. Exclusief in Silkypix Developer Studio Pro 6 kunt u met de Dodge- en HDR-functies zelfstandig lichte of donkere delen van het beeld optimaliseren.
 2. Aanpassen van de witbalans - Is uw beeld echt verkleurd? Gebruik de automatische functie of de sterk gedifferentieerde parameters om de perfecte witbalans in te stellen.
 3. OptimaliseerContrast- Gebruik Contrastverbetering om saai ogende beelden scherper te maken. Silkypix biedt u zeer gedifferentieerde instelmogelijkheden voor deze belangrijke functie: Er is ook een gradatiecurve-tool beschikbaar voor uiterst fijne bewerkingen.
 4. Aanpassen van het kleurenschema - Als de manier waarop uw afbeelding eruit ziet u niet bevalt, kunt u met Silkypix individuele kleurruimtes aanpassen. Zo kunt u snel en eenvoudig het blauw van de lucht versterken, weiden groener maken of de kleur van de achtergrond in een portret verminderen.
 5. Verbeter de scherpte - RAW-beelden moeten om technische redenen altijd worden aangescherpt. Silkypix biedt u geavanceerde tools waarmee u het slijpen onder controle kunt houden.
 6. Verwijder beeldruis - Digitale fotografen hebben te maken met beeldruis, vooral bij hoge ISO-waarden. Om kleurgeluiden tegen te gaan biedt Silkypix standaard fijn afstelbaar gereedschap. De geluidsreductie is in de huidige versie verder verbeterd.
 7. Verwijder vervelende elementen - stof, pluis of zelfs een vogel die onverwacht door het beeld vliegt - met de Stamp tool in Silkypix Developer Studio Pro 6 kunt u eenvoudig vervelende elementen verwijderen.
 8. Correcte lensdefecten - Zelfs de hoogste kwaliteit lenzen zijn technisch niet perfect. In bepaalde opnamesituaties kan dit leiden tot randschaduwen, ook wel vignettering genoemd. Een ander probleem is de kleurrand in bijzonder contrastrijke beelden, de zogenaamde chromatische aberratie. Bovendien leiden vertekeningsfouten soms tot een onaantrekkelijke weergave van de proporties van het onderwerp. Al deze problemen kunnen eenvoudig en nauwkeurig worden opgelost met Silkypix.
 9. Vallende lijnen verwijderen - Vooral in de architectuurfotografie zijn vallende lijnen berucht. Met de effectieve tools van Silkypix bent u in staat om deze fouten in een handomdraai te herstellen.
 10. Beeld draaien - Hellende horizon? Natuurlijk kun je zo'n fout makkelijk herstellen met Silkyix. De software biedt u gidsen voor het uitlijnen van het beeld en snijdt het gedraaide beeld automatisch bij.
 11. Bijsnijden - Als u uw beeld wilt optimaliseren, biedt het krachtige bijsnijgereedschap van Silkypix gidsen en voorinstellingen voor specifieke beeldverhoudingen.

 

Systeemeisen

Deze versie wordt niet verder ontwikkeld. Ondersteuning voor nieuwe cameramodellen en nieuwe besturingssystemen kan niet worden gegarandeerd.

Besturingssysteem Vensters: 10*/8.1/8/7/Vista 32/64 Beetje

Hardware: Intel® Pentium® 4-PC met 1,2 GHz of sneller, hoofdgeheugen 2 GB RAM, schermresolutie 1.024 x 768 pixels, CD-speler

 

Mac-besturingssysteem: van OS X 10.7 tot 10.14

hardware: Intel Pentium processor (Core 2 Quad of hoger aanbevolen), 2 GB RAM, 100 MB vrije ruimte op de harde schijf

 • Voor camera's met meer dan 18MB RAW-gegevens wordt een geheugen van 8-16 GB aanbevolen. (zb Canon 5DS, Nikon D810)
 • Internetverbinding nodig om de software te activeren!

*Silkypix werkt NIET op tabletten met Windows 10

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Franzis Silkypix Developer Studio Pro 6"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken