Gratis hotline 0800 2633100
 

Franzis FOCUS projects 4

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821633
 • P26951-01
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Met FOCUS Projects 4 kan iedereen de meest verbluffende macro's maken die te zien zijn in...meer

Productinformatie "Franzis FOCUS projects 4"

Met FOCUS Projects 4 kan iedereen de meest verbluffende macro's maken die te zien zijn in fotogalerijen en tijdschriften. Dankzij nieuwe technologieën van FOCUS kunt u ultramoderne macro-opnamen maken met een fascinerend grote scherptediepte en buitengewone details.

 • NIEUW: HQ stapelen met 64-bit berekening
 • NIEUW: Focus-Boost technologie voor nog meer scherpte
 • NIEUW: Significantiecontrole van uw scherpte-reeksen
 • Tot 30 scherpstellingsniveaus
 • Unieke nauwkeurige uitlijning van alle beelden in de stapel

FOCUS-projecten 4

Met FOCUS projects 4 kan iedereen de meest indrukwekkende macro's maken die bekend zijn van fotogalerijen en tijdschriften. Dankzij de nieuwe technologieën van FOCUS kunt u ultramoderne macro-opnamen maken met een fascinerende scherptediepte en buitengewone details.

Focus stacking is de ultieme discipline voor macro-, natuur- en productfotografen die hun foto's graag op natuurhistorische forums en in hippe online galerijen zien. Hiervoor zijn ook nieuwe tools voor selectieve beeldretouchering, expertfilters en een complete RAW-ontwikkelaar beschikbaar.

 

Wat is Focus Stacking?
Ken je het? Zelfs als je heel dicht bij een object komt, is de scherptediepte niet groot genoeg om het hele object in beeld te houden? Als u graag fotografeert op een schaal van 1:1 of meer, zult u de grenzen van uw optiek sneller bereiken dan u zou willen.

De scherptediepte is erg klein bij opnamen met deze schalen. Dit kan niet worden gecompenseerd door het diafragma te sluiten, omdat daardoor de scherpte van de details van het gehele beeld afneemt en er niet genoeg licht is.

Dat is eindelijk het einde. De oplossing is: Neem een focus reeks op - een focus stapel! FOCUS projects 4 voegt vervolgens alle opnamen van 3 tot 30 scherpstelniveaus samen tot één beeld met een onvergelijkbare scherptediepte.

Het gefotografeerde object is nu consequent scherp van voor tot achter, en dat alles zonder inspanning en in slechts enkele seconden. U hoeft geen knoppen in te drukken of schuiven te verzetten. Je krijgt volledig automatisch scherpe macro's.

 

Gebruik de stapelsoftware voor:

+ Natuur macrofotografie

+ productfotografie

landschapsfotografie

+ stilleven

+ Microscoop fotografie

+ Optimale productafbeeldingen voor online winkels en veilingen

 

Extra voorinstellingen en Smart-Mask Expert Filters
De nieuwste versie van FOCUS Projects biedt u vele verbeterde en nieuwe softwarehoogtepunten die precies zijn afgestemd op de behoeften van de moderne fotografie. Extra voorinstellingen en Smart-Mask expertfilters voor snelle resultaten in unieke kwaliteit maken het optimaliseren van je macro's eenvoudig. Met de geïntegreerde batchverwerking kunt u nog efficiënter werken. Waar wacht je nog op?

 

Significante controle van je slijpserie!
Welke afzonderlijke beelden helpen echt, welke verstoren eerder het totale kunstwerk? FOCUS projects 4 analyseert de afzonderlijke beelden van uw verscherpingsreeks en negeert de beelden die niet nodig zijn voor de berekening van het totaalbeeld. Op die manier sluipen er minder fouten in uw beeld en wordt het ontwikkelingsproces gestroomlijnd.

 

Internetverbinding vereist.

Systeem Vereisten

Windows besturingssysteem:

 • 10/8/7, 32 Bit, Processor Core Duo, 2 GB vrij RAM, 2 GB HDD, Schermresolutie 1.280 x 1.024 Pixel, Grafische kaart: Direct-X compatibel, 128 MB, 32 Bit kleurdiepte
 • Aanbevolen: 10/8/7, 64 bit, Intel I5-processor, 8 GB vrij RAM-geheugen, 2 GB harde schijf, schermresolutie 1.920 x 1.080 pixels, grafische kaart: Direct-X-compatibel, 128 MB, 32 bit kleurdiepte

Besturingssysteem Mac

Plug-in functionaliteit wordt momenteel niet ondersteund door macOS 10.15 (Catalina).

 • OS X 10.7 of hoger, 64-bits, Intel-processor, 2 GB vrij RAM-geheugen, 2 GB vaste schijf, schermresolutie 1.280 x 1.024 pixels, Retina 2.304 x 1.440 pixels
 • Aanbevolen: OS X 10.7 of hoger, 64-bits, Intel-processor, 8 GB vrij RAM-geheugen, 2 GB vaste schijf, schermresolutie 1.920 x 1.080 pixels, Retina 2.304 x 1.440 pixels

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Franzis FOCUS projects 4"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken