Gratis hotline 0800 2633100
 

F-Secure Mobile Security

€ 15,20 * € 20,23 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820224
 • FMAVSN1NVXCIN
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Apparaten / Jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  F-Secure mobiele beveiliging is de beveiligingsoplossing voor smartphones en veel...meer

Productinformatie "F-Secure Mobile Security"

 
F-Secure mobiele beveiliging is de beveiligingsoplossing voor smartphones en veel tabletcomputers. Het beschermt de inhoud op uw apparaat, garandeert de veiligheid tijdens het mobiel surfen en helpt als uw apparaat zoekraakt of wordt gestolen.

Geef je om de inhoud op je smartphone? Stelt u zich eens voor wat er op het spel zou staan als uw telefoon zoekraakt, wordt gestolen of wordt geïnfecteerd met mobiele malware: Al je inhoud, berichten, e-mails, foto's... Gewoon ongelooflijk!

Mobile Security is een complete oplossing voor de beveiliging van uw smartphone. Deze oplossing beschermt de inhoud op uw telefoon, maakt veilig mobiel surfen op internet mogelijk en helpt u als uw telefoon zoekraakt of wordt gestolen.

De beveiligingsoplossing voor smartphones en veel tabletcomputers
F-Secure mobiele beveiliging

Het is belangrijk om uw smartphone en de inhoud ervan te beschermen, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Geniet vandaag nog van uw gemoedsrust in de wetenschap dat zowel uw apparaat als uw mobiele inhoud beschermd zijn:

Complete beveiligingsoplossing voor smartphones en vele tablets met automatische updates. Beschermt uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Detecteert en blokkeert spyware die heimelijk uw privé- en vertrouwelijke gegevens verstuurt. Beschermt uw gegevens als uw toestel zoekraakt of wordt gestolen en helpt u het terug te vinden. Beschermt tegen virussen en andere malware.

Lokaliseert uw verloren of gestolen telefoon
Het leven is mobiel. Bescherm het.

F-Secure Mobile Security is een complete beveiligingsoplossing voor smartphones en tabletcomputers. Het beschermt de inhoud van uw toestel, houdt u en uw kinderen veilig tijdens het surfen en helpt u in geval van verlies of diefstal van uw telefoon.

Veilig surfen met F-Secure Mobile Security

Met F-Secure Mobile Security weet u meteen welke websites veilig zijn om te bezoeken en welke u beter kunt vermijden. Websites die malware willen verspreiden of uw online gebruikersgegevens willen stelen, zoals uw gegevens voor internetbankieren, worden automatisch geblokkeerd, zodat u altijd beschermd bent wanneer u online bent. De functie voor ouderlijk toezicht op inhoud zorgt ervoor dat uw kinderen worden beschermd tegen ongepaste of schadelijke webinhoud.

Bescherm uw kinderen tegen ongepaste webinhoud
Vergrendelt en lokaliseert uw toestel bij verlies

Mobiele apparaten kunnen gemakkelijk zoekraken of gestolen worden. Daarom is het van groot belang het toestel te beschermen en het op afstand te kunnen lokaliseren en controleren. De functies Vergrendelen op afstand, Wissen op afstand, Alarm, Lokaliseren en Anti-diefstal helpen gevoelige gegevens te beschermen en uw apparaat te lokaliseren met F-Secure mobiele beveiliging .

Als uw telefoon wordt gestolen en de SIM-kaart wordt vervangen, vergrendelt de antidiefstalfunctie de telefoon automatisch en wordt u op de hoogte gebracht van het nieuwe nummer. Met F-Secure Mobile Security kunt u ook mensen en plaatsen opsporen. Met de nieuwe functie Locatie delen kunt u anderen op de hoogte brengen van uw huidige locatie. U kunt ook op afstand de huidige eigenaar van uw apparaat op elk gewenst moment lokaliseren.

De F-Secure mobiele beveiliging Laboranten zijn 24 uur per dag in dienst
Bescherming tegen alle soorten kwaadaardige software

Profiteer van automatische realtime bescherming tegen virussen, spyware, Trojaanse paarden en schadelijke toepassingen die in staat zijn ongemerkt privégegevens te lekken. Automatisch bijgewerkte bescherming van de wereldberoemde F-Secure Labs zorgt ervoor dat u uw apparaat met vertrouwen kunt gebruiken, nu en in de toekomst. Uitgebreide bescherming voor uw mobiele apparaten:

Beschermt de online identiteit en zorgt voor veilig browsen. Beschermt kinderen tegen ongepaste webinhoud. Lokaliseert een verloren apparaat of de huidige eigenaar. Vergrendelt een apparaat na verlies en verwijdert gegevens. Beschermt tegen kwaadaardige apps, malware en virussen. Miljoenen gebruikers vertrouwen op F-Secure om hun gegevens te beschermen - of dat nu thuis, op kantoor of op hun mobiele apparaten is.

Beschermt uw kinderen

Ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat uw kinderen worden beschermd tegen ongepaste webinhoud. Voor de inhoudsfilter kunt u kiezen uit voorgedefinieerde instellingen op basis van de leeftijd van het kind of een keuze maken uit 15 verschillende inhoudscategorieën: Volwassen, Chat, Dating, Drugs, Gokken, Uitlokking, Sport, Reizen, Geweld, Wapens, Webmail, Sandbox, Forums, Blogs en Sociale Netwerken. U kunt ook gemakkelijk de huidige eigenaar van het apparaat lokaliseren met de functies Locatie delen en Locatie op afstand.

Snelst mogelijke bescherming door F-Secure mobiele beveiliging

Regelmatige automatische updates zorgen ervoor dat uw smartphone zo snel mogelijk is beschermd tegen nieuwe mobiele bedreigingen. F-Secure Labs, die wereldwijd 24 uur per dag actief zijn, garanderen de kortste reactietijden en tijdige actie bij nieuwe en opkomende bedreigingen.

Kenmerken om F-Secure mobiele beveiliging:
 • Beschermt uw persoonlijke en vertrouwelijke inhoud tegen virussen en malware
 • Maakt veilig surfen mogelijk en beschermt uw identiteit online
 • Vindt uw verloren of gestolen telefoon of de persoon bij wie de telefoon zich bevindt
 • Bescherm uw kinderen tegen ongepaste webinhoud
 • Lokaliseer uw kinderen op elk moment via hun mobiele telefoon
Ondersteunde platforms

Android-smartphones en -tablets met Android 5.0 of hoger

De beste mobiele beveiligingsapps voor Android
F-Secure mobiele beveiliging biedt de bescherming die u nodig hebt om onderweg veilig te blijven. Hieronder vindt u informatie over de beste mobiele beveiliging voor Android.

Bescherm uw digitale leven op elk apparaat

Smartphones zijn snel uitgegroeid tot onze belangrijkste hulpmiddelen voor communicatie, zaken en entertainment. Wij gebruiken ze ook voor de overdracht van steeds grotere hoeveelheden gegevens en geld via online bankieren en andere transacties. In de wereld van vandaag staan smartphones bloot aan evenveel online bedreigingen als gewone computers.
Veilig browsen, bankieren en apps gebruiken met je telefoon

Terwijl jij je concentreert op wat belangrijk voor je is, zorgen wij ervoor dat je online beschermd en veilig bent op zowel je tablet als je smartphone. Bescherm uzelf en uw apparaten tegen virussen, spyware, aanvallen van hackers en online identiteitsdiefstal.


Alle mobiele bescherming die u nodig hebt in één pakket

    Mobiele antivirus voor Android

    Veilig online winkelen en bankieren voor alle apparaten
    Onbeperkt mobiel VPN

    Veilig en privé browsen met verborgen IP-adres en Wi-Fi-bescherming
    Wachtwoordmanager met identiteitsbescherming

    Veilig en snel inloggen met wachtwoordkluis en automatisch invullen van inloggegevens, realtime waarschuwingen bij inbreuken op uw privacy om identiteitsdiefstal te helpen voorkomen

Beschikbare talen

čeština, dansk, Deutsch, English, español, français, français canadien, hrvatski, magyar, Bahasa Indonesia, italiano, lietuvių, Nederlands, Norsk, polski, português, português brasileiro, slovenščina, suomi, svenska, tiếng Việt, Türkçe, български, ελληνικά, р, 日本語, 简体中文, 繁體中
Omvang van de levering:
 • Originele licentiesleutel F-Secure Mobile Security 
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen.
 • Factuur met BTW.
 • Instructies voor eenvoudige installatie.
 
eigenschappen: "F-Secure Mobile Security"
Besturingssysteem:
Android
iOS
Inbegrepen Toepassingen:
Kinderslot
Password Manager
Veilig Surfen
VPN
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "F-Secure Mobile Security"
Besturingssysteem:
Android
iOS
Inbegrepen Toepassingen:
Kinderslot
Password Manager
Veilig Surfen
VPN
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "F-Secure Mobile Security"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken